MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bona wrote:Dziewczyny u mnie również łożysko nisko na przedniej ściance. Może z czasem nam się podniesie i będzie po problemie
Oby
u mnie na tylnejz kolei, ale ja w sumie to zakładam jednak, że się podniesie jak macica się bardziej rozciągnie... bo tak zazwyczaj jest, więc na razie luz
Bona to będziesz później czuć ruchy, jak masz na przedniej scianie...2020
2023 -
Wam o lozysku mowil gin czy na prenatalnych?
Mnie gin mowi, ze wszystko jest ladnie dobrze i prawidlowo...
Choc znajac siebie to dobrze ze tylko tyle, bo bym swirowala jajby co bylo nie tak...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym łożyskiem, to na tym etapie nie da się nic sprawdzić, bo jest wcześnie i macica mała i łozysko może byc nizej, ale generalnie wysoko znaczy - dobrze... (to czy na tylnej czy przedniej ścianie to wszystko jedno), a nisko nie znaczy jeszcze źle bo to dopiero 12-13 tydzień, jak na połówkowych wyjdzie że nisko to definitywnie do obserwacji, a teraz to tak o. Jak wysoko to problem z głowy, jak nisko to jeszcze nie wiadomo czy problem z głowy...2020
2023 -
mwm wrote:A no i odnośnie łożyska to pappa mówi o dobrym zagnieżdżeniu łożyska, czym lepiej to pappa jest wyższa, mi po tym wyniku acard odstawili bo cały czas bralam
A jaką miałaś Pappe - ja miałam 2,4 mom i sie nawet zastanawiałam, że taka wysoka...2020
2023 -
Ajka wrote:u mnie na tylnej
z kolei, ale ja w sumie to zakładam jednak, że się podniesie jak macica się bardziej rozciągnie... bo tak zazwyczaj jest, więc na razie luz
Bona to będziesz później czuć ruchy, jak masz na przedniej scianie... -
PattisonBM wrote:Wam o lozysku mowil gin czy na prenatalnych?
Mnie gin mowi, ze wszystko jest ladnie dobrze i prawidlowo...
Choc znajac siebie to dobrze ze tylko tyle, bo bym swirowala jajby co bylo nie tak... -
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:u mnie na tylnej
z kolei, ale ja w sumie to zakładam jednak, że się podniesie jak macica się bardziej rozciągnie... bo tak zazwyczaj jest, więc na razie luz
Bona to będziesz później czuć ruchy, jak masz na przedniej scianie... -
Niki2803 wrote:Dziewczyny a możecie polecić coś na stan zapalny bo zaczyna mnie trochę swędzić tam na dole a nie wiem co można stosować w ciąży.
A może to grzybica? Ja ost miałam, delikatne swędzenie i lekarz powiedział że coś się zaczyna dziać. Dostałam clotrimazolum i po klopocie
Ach, i trivagin w tabletkach miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 10:33
-
Niki2803 wrote:Jutro będę u gin to się zapytam. Ja jak drugą procedurę zaczęłam to miałam wciąż coś w posiewach, bakterie i żaden antybiotyk nie działał. Ale objawów nie miałam. Teraz jest już lepiej po leku.
Jak masz taką tendencje to na Twoim miejscu bym całą ciąże używała probiotyk...2020
2023