MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nie smaruje ale teraz na l4 bedie wiecej czasu i bede mogla o siebie zadbac...kieeedys kupilam cos na rozstepy na uda takie niby ujedrniajace..sie zobaczy...
U mnie rozstepy na biodrach i udach...waskie ale duzo...taka ma uroda...za szybko sie uroslo...
Brzuszek moja mama mowi ze widac...ale to wzdecia,bo moge w calosci wciagnac...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Ja jeszcze nie smaruje ale teraz na l4 bedie wiecej czasu i bede mogla o siebie zadbac...kieeedys kupilam cos na rozstepy na uda takie niby ujedrniajace..sie zobaczy...
U mnie rozstepy na biodrach i udach...waskie ale duzo...taka ma uroda...za szybko sie uroslo...
Brzuszek moja mama mowi ze widac...ale to wzdecia,bo moge w calosci wciagnac...
A ja aktualnie 1,5 kg na plusie i spada... a jem tak samo 🤔 i 8 cm w talii na plus. Ta talia to jakoś mi ostatnio tak urosła...ale nic chyba nie widać.2020
2023 -
Mi wydaje się że te wszystkie anty-rozstępowe kremy to można do kosza wyrzucić. Kto będzie miał mieć rozstępy to i tak będzie je miał. Moja koleżanka non stop się smarowała tymi bio-oil i innymi drogimi- wydała kupę kasy i zmarnowała na to kupę czasu i co? Kreskowata jak tygrys. Ja nie używałam niczego nigdy- zero kreski. To musi leżeć w grnetyce chyba... dużo jeździłam konno, trochę basenu- mam silne mięśnie brzucha- A to skutkowało mniejszymi brzuchami w ciąży:) i chyba dzięki temu po cc doszłam do siebie bardzo szybko
w tej ciąży też nie zamierzam się smarować
mwm lubi tę wiadomość
-
Smarować się trzeba jak swedzi brzuszek to zwariować idzie
Ja
Smarowalam się boi oilem w poprzedniej ciąży i babydreamem zwykłym,przytylam 22kg i 0 rozstępówTeż uważam ze to kwestia genów.
W tej ciąży stawiam na 100% naturalne masła Miodowej Mydlarni. Polecam masło Oczarowanie. Nic tak mnie nie nawilzalo jak te ich masłaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 08:04
-
Kira91 wrote:W tej ciąży stawiam na 100% naturalne masła Miodowej Mydlarni. Polecam masło Oczarowanie. Nic tak mnie nie nawilzalo jak te ich masła
Kira a gdzie mozna distac? Cos stacjonarnie czy tylko net?
Ja mam bardzo sucha skore i balsamy taki okropny film robia....Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Uważam że jak rozstępy mają być to będą. Smaruję się tylko po to żeby nawilżyć skórę żeby się nie drapać.
Czy któraś z Was chudnie? Ja zaczynałam z wagą 65.5kg a dziś 64kg. Nie jem żadnych słodyczy bo mi nie smakują a posiłki staram się jeść zdrowo, choć w nie za dużych porcjach bo później mi nie dobrze. Ciekawe co na to gin powie, pewnie będzie opiepsz 😁lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Tak, ja mam minus 5 kg od wagi początkowej...
lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Niki2803 wrote:Uważam że jak rozstępy mają być to będą. Smaruję się tylko po to żeby nawilżyć skórę żeby się nie drapać.
Czy któraś z Was chudnie? Ja zaczynałam z wagą 65.5kg a dziś 64kg. Nie jem żadnych słodyczy bo mi nie smakują a posiłki staram się jeść zdrowo, choć w nie za dużych porcjach bo później mi nie dobrze. Ciekawe co na to gin powie, pewnie będzie opiepsz 😁 -
Ja smaruje się palmersem, lubię jego zapach. Rozstępów po pierwszej ciąży na brzuchu nie mam, kilka mam na udach (przytyłam 20 kg) też uważam, że to kwestia genów.
Przytyłam kilogram, z czego się cieszę, bo w pierwszej ciąży tylam po 2 i więcej na każdy miesiąc. Ale też teraz zaczynam z większą waga. -
PattisonBM wrote:Kira a gdzie mozna distac? Cos stacjonarnie czy tylko net?
Ja mam bardzo sucha skore i balsamy taki okropny film robia....
Chyba tylko przez neta Ale naprawdę wartoPattisonBM lubi tę wiadomość
-
Z tym tyciem i chudnieciem tez dużo zależy od początkowego BMI.
Oglądałam wczoraj wieczorem 1 odcinek opowieści podręcznej. Genialny! Ale chyba zrobił takie wrażenie bo cała noc nie spałam, miałam jakieś schizy i nawet na 1h nie zasnęłam wiec chyba muszę sobie go odpuścić na po urodzeniu malucha 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 09:39
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny