MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie ten medicover wykończy.. dostałam maila ze wyniki Pappa są. Zadzwoniłam mimo to żeby na 100% się upewnić ze nie będę jechać na marne. Są są. Przyjechałam i co? I wyników nie ma i nie wiedza kiedy będą.
No szlak mnie trafi...3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:Mnie ten medicover wykończy.. dostałam maila ze wyniki Pappa są. Zadzwoniłam mimo to żeby na 100% się upewnić ze nie będę jechać na marne. Są są. Przyjechałam i co? I wyników nie ma i nie wiedza kiedy będą.
No szlak mnie trafi...
Yyy serio? A to nie ma ich online tak jak wszystkich innych? -
To ja też pokaże wam co dzisiaj mi się zdarzyło:) obudziło mnie z rana przedziwne uczucie- dosłownie rozpieranie pod sama skorą .. taka rozespana dotknelam brzucha i mówię boże, ale mam guza! Po chwili do mnie dotarło że to ani guz- ani jelita... Jestem szczupła z natury, jeszcze wczoraj leżąc miałam płaski brzuszek A teraz? No guz no!
https://zapodaj.net/71e5e7d83bf7a.jpg.htmlKira91, sayuri, Niki2803, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
Anais wrote:To ja też pokaże wam co dzisiaj mi się zdarzyło:) obudziło mnie z rana przedziwne uczucie- dosłownie rozpieranie pod sama skorą .. taka rozespana dotknelam brzucha i mówię boże, ale mam guza! Po chwili do mnie dotarło że to ani guz- ani jelita... Jestem szczupła z natury, jeszcze wczoraj leżąc miałam płaski brzuszek A teraz? No guz no!
https://zapodaj.net/71e5e7d83bf7a.jpg.html
Fajny ten Twój guziolJa już tez mam górke jak leżę
Tez jestem szczupla {jeszcze} no i trzecia ciąża to szybko mi guz wyskoczyl
-
Matko ja dopiero 10+1 ale u mnie juz widac i w zwykłe spodnie nie wchodzę od jakiegos czasu... to ale będę miała piłkę skoro juz tak szybko widać 😂 ja szczupła i niska więc pewnie dlatego tak szybko
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
ja miałam w tali 76cm... teraz 86cm - tylko, ze ja de facto jestem juz otyła... przed ciaża była nadwaga, ale +1,5 kg i granica otyłości przekroczona
i do tego jeszcze dość wysoka i brzucha w ogóle nie widać... mozna powiedzieć że jestem bardziej proporcjonalna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 12:41
2020
2023 -
Ajka wrote:Niki2803 ale pieknie posłane łóżko od rana... ja dzis na l4 i zapewniam że moje tak nie wygląda...
A narzuta musi być bo moje kochane koty latają też po łóżku i pies pysk przychodzi wycierać a pysk ma bardzo duży i flegmy jeszcze więcej 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 12:34
Ajka lubi tę wiadomość
-
Ja już mam tak totalnie widoczny brzuch, ale i w pierwszej ciąży szybko mi wyskoczył, no i zostało mi rozejscie mięśni brzucha więc się nie dziwię wczoraj byłam pobrać krew na pappe, prenatalne w czwartek o 8, trochę się stresuję ale co ma być to będzie, nic już nie zmienię 😉
-
A mi dzisiaj mąż o 7:00 rano pobrał krew na badania więc mogłam chapnąć kulke ferrero rocher zaraz po przebudzeniu, bo kusiła mnie od wczoraj. Zobaczymy jak tam moja zwariowana tarczyca.
Poszłam na zakupy i weszłam do pierwszej lepszej apteki... nie wiedziałam ze Femibion 2 już kosztuje 79 zł... dramat, na internecie mozna kupic chyba za 50 zł ale czekac mi sie nie chciało bo juz skonczyłam poprzednie... -
Endi1990 wrote:A mi dzisiaj mąż o 7:00 rano pobrał krew na badania więc mogłam chapnąć kulke ferrero rocher zaraz po przebudzeniu, bo kusiła mnie od wczoraj. Zobaczymy jak tam moja zwariowana tarczyca.
Poszłam na zakupy i weszłam do pierwszej lepszej apteki... nie wiedziałam ze Femibion 2 już kosztuje 79 zł... dramat, na internecie mozna kupic chyba za 50 zł ale czekac mi sie nie chciało bo juz skonczyłam poprzednie... -
Endi1990 wrote:Ja w sumie pierwszy raz kupuje to dwutabletkowe, 60 tabletek na 30 dni, z jakąś dodatkową witaminą D czy coś w ten deseń...5 lat temu jak chodziłam w ciąży nie było takich nowinek
no w 1 nie było tych oleistych:)