MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
sayuri wrote:Czyżby rzeczywiście dziewczynka? Choć niby nie ma reguły...
Ps. Brat mi dziś powiedział, że cały czas trzymają dla mnie wózek po mojej chrześniaczce... z tym, że ona ma 15 lat
A to pryszcze mamy maja coś wspólnego z płcią dziecka? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:57
-
Jestem prawie pewna, że mi się nie spodoba. Oni od wielu lat powtarzają, że to taki świetny wózek (Chicco, kiedyś ta marka była bardzo droga i trudno dostepna) i że specjalnie dla mnie go trzymają. Choć to podobno sportowka, także na początek i tak gondola potrzebna
szczerze to myślałam, że go dawno komuś wydali, jak ciuszki po N.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:58
-
nick nieaktualnySłuchajcie, od kilku dni widzę na swoim spojeniu łonowym, aż do górnej linii majtek ciemna kreskę, ale kończy się jakby równo z majtkami. Mam ciemna karnację wiec spodziewałam się kresy, ale czy to to? I czemu nie idzie dalej do brzucha?
sayuri lubi tę wiadomość
-
Andzia86 wrote:Ja mam na szczęście wózek po moim 1 dziecku co prawda ma 8 lat ale jest w dobrym stanie
mnie za to teściowa uszczęśliwia kupując rzeczy które wogole mi się nie podobają
poza tym za wcześnie na kupowanie rzeczy po takich przejściach ale cóż niektórym nie da się wytłumaczyć...
I ja się tego boję. Rzeczy, które nie będą mi się podobać. Ale, jak to się mówi, darowanemu koniowi... oraz z braku laku i kit dobry. Podejrzewam, że jak skończą mi się czyste ładne ubranka, to i te nieładne będą super do ubrania
To znaczy wtedy, kiedy nie zdążę jeszcze wypraćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 20:38
Andzia86, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:58
-
mwm wrote:Słuchajcie, od kilku dni widzę na swoim spojeniu łonowym, aż do górnej linii majtek ciemna kreskę, ale kończy się jakby równo z majtkami. Mam ciemna karnację wiec spodziewałam się kresy, ale czy to to? I czemu nie idzie dalej do brzucha?
-
sayuri wrote:A nie nosisz czasem majtek ze szwem? Bo ja też tak miałam, ale u mnie od majtek się takie coś zrobiło:) no i ta kresa to chyba w późniejszych tygodniach co?
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam żadnej kreski 😕
Sayuri aż strach się bać tego wózka 😁. Ja od siostry dostałam dziś nowe rzeczy co jej się zostały: termometr, dwa kocyki, gryzak, gruchawke, sudokrem mały i to coś do wyciągania smarków 😂. Biorę na razie co daja a później zobaczymy co będzie potrzebne.sayuri, PattisonBM, Bona lubią tę wiadomość
-
Ja ciuchy też dostanę, bo u znajomych i w rodzinie sporo dzieci i każdy zapowiedział się ciuszkami, mam nawet kołyske drewnianą dostać
na razie jednak nic nie mam i też w taki sposób myślę. Tzn nie liczę na nic, wolę być miło zaskoczona
tak naprawdę nie wiadomo przecież, w jakim stanie będą te rzeczy, ile będzie nadawać się do noszenia.
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
U mnie wizytą się przesunela i dopiero po 22 weszłam... Masakra. Ale informuje że maleństwo szaleje i ślicznie mi machało😍 3.5 cm i tętno 163. A prenatalne dopiero 18.11. Kupa czasu... Ale jakoś chyba zleci:) tylko mam kłopot cukrem i uznał że 92 na czczo to za dużo i muszę iść do diabetologa eh i posiew moczu na dokładkę.
https://naforum.zapodaj.net/1b6748a8935b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 23:33
Takmala, Andzia86, Karolllla, lipcowka86, Niki2803, Marylove, Jeheria, lilly. lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/