MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:58
-
Mnie dziś moja ukochana sunia doprowadza do szewskiej pasji od 4 rano leży i oblizuje sobie łapy, później wladowala mi się do łóżka i postanowiła wyczyścić też moje 😂 także dziś chyba już mam po spaniu. M się śmieje że dlatego że to moja ulubienica tonmi spać nie daje, jego ulibiona śpi grzecznie w legowisku i w zasadzie trzeba ją budzić 😉
Jeffcia ja mam prenatalne 19.11 więc czekamy spokojnie razem 😊 tylko spokój nas może uratować.
Co do wyprawek to narazie mam zapowiedziane dwie, mam tylko dać znać kiedy znajome mogą je przywieźć 😂 ciekawe gdzie się to wszystko zmieści 😂 wózek mam upatrzony od 2 lat więc spokojnie czekam żeby go kupić po 2 prenatalnych 😀 -
https://fetalmedicine.org/research/assess/trisomies
To?
https://medfemina.pl/jak-czytac-wyniki-badan-prenatalnych/
Czy to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 06:49
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Jeffcia wrote:U mnie wizytą się przesunela i dopiero po 22 weszłam... Masakra. Ale informuje że maleństwo szaleje i ślicznie mi machało😍 3.5 cm i tętno 163. A prenatalne dopiero 18.11. Kupa czasu... Ale jakoś chyba zleci:) tylko mam kłopot cukrem i uznał że 92 na czczo to za dużo i muszę iść do diabetologa eh i posiew moczu na dokładkę.
https://naforum.zapodaj.net/1b6748a8935b.jpg.html
Super Jeffcia😍
Ale wiecie co już czasami wymiękam jak czytam o tych ginekologach. To jakiś nowy gatunek lekarza, który leczy wszystko. Jaki wysoki cukier, przecież wystarczy, że zjesz coś innego i powtórzysz badanie i może być ok. To nie są wysokie wartości oni myślą, że organizm to komputer z normą x. Mi wciskali już niedoczynność tarczycy. Powtorzylam badania nie wzięłam żadnych leków, które kazał i wynik spadł. Ja rozumiem jak ktoś ma bardzo wysokie wyniki ale zauważyłam, że ciut ponad normę i wciskają nam wszystko jak na taśmie.
Ciąża to fizjologia a nie bomba z chorobami, nasze organizmy i hormony szaleją. Ja wiem, że każdemu zależy na powodzeniu ale mam wrażenie, że wszystkim wciska się choroby i obstawia lekami, hormonami itd... Jezu musiałam się wygadać, za dwie godziny prenatalne 😉PattisonBM, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Lipcowka pokaz wozka?
Ja jedynie to lozeczko sobie wymarzylam...
Jeffcia robila Ci krzywa,ze do diabetyka?
Ja na 1 poszlam z wynikiem 98 a po krzywej cukrowej 88 na czczo i cukrzycy nie ma...
Kupujecie juz poduszke do spania? Co rano budze sie i wszystko mnie boli...kark plecy zebra po bokach...jak srara baba normalnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 06:58
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Pattinson ja co 3 tygodnie chodzę do rehabilitanta już od początku roku i jak narazie jest całkiem dobrze. Z tym że codziennie M mi masuje mięśnie wzdłuż kręgosłupa. Rehabilitant żartuję że ćwiczenia dla kobiet w I trymestrze są takie same jak dla osób z opieki paliatywnej 😉
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Lipcowka...pocieszylas mnie...ja to mam krzywy kregoslup i to przez niego tak mi sie daja bole we znaki...
Wozek super wyglada...
Ponizej moje typy z chorego umyslu przyszlej mamy...
Łóżeczko
http://lululandia.pl/lozeczka-drewniane/116-lozko-dzieciece-maxi.html moj typ do kupna
https://www.darland.pl/lozeczko-tapczanik-z-wyposazeniem-16el-haft-l.html
https://www.darland.pl/darland-lozeczko-b-16el-haft-moskitiera-materac.html
Wózek
https://dzidziusiowakraina.pl/pl/p/Riko-BRANO-wozek-4w1z-Maxi-Cosi-Cabriofix-Baza-Maxi-Cosi-FamilyFix/1318lipcowka86 lubi tę wiadomość
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:58
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Karolllla wrote:Super Jeffcia😍
Ale wiecie co już czasami wymiękam jak czytam o tych ginekologach. To jakiś nowy gatunek lekarza, który leczy wszystko. Jaki wysoki cukier, przecież wystarczy, że zjesz coś innego i powtórzysz badanie i może być ok. To nie są wysokie wartości oni myślą, że organizm to komputer z normą x. Mi wciskali już niedoczynność tarczycy. Powtorzylam badania nie wzięłam żadnych leków, które kazał i wynik spadł. Ja rozumiem jak ktoś ma bardzo wysokie wyniki ale zauważyłam, że ciut ponad normę i wciskają nam wszystko jak na taśmie.
Ciąża to fizjologia a nie bomba z chorobami, nasze organizmy i hormony szaleją. Ja wiem, że każdemu zależy na powodzeniu ale mam wrażenie, że wszystkim wciska się choroby i obstawia lekami, hormonami itd... Jezu musiałam się wygadać, za dwie godziny prenatalne 😉Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Wózek i łóżeczka bardzo ładne.
Wiesz że zgodnie z najnowszymi zaleceniami dziecko nie powinno mieć nic wkoło łóżeczka typu ochraniacz oraz spać w rożku a później w śpiworku ? Wszystko to z uwagi na ograniczenie śmierci łóżeczkowej.lilly. lubi tę wiadomość
-
lipcowka86 wrote:Mnie dziś moja ukochana sunia doprowadza do szewskiej pasji od 4 rano leży i oblizuje sobie łapy, później wladowala mi się do łóżka i postanowiła wyczyścić też moje 😂 także dziś chyba już mam po spaniu. M się śmieje że dlatego że to moja ulubienica tonmi spać nie daje, jego ulibiona śpi grzecznie w legowisku i w zasadzie trzeba ją budzić 😉
Jeffcia ja mam prenatalne 19.11 więc czekamy spokojnie razem 😊 tylko spokój nas może uratować.
Co do wyprawek to narazie mam zapowiedziane dwie, mam tylko dać znać kiedy znajome mogą je przywieźć 😂 ciekawe gdzie się to wszystko zmieści 😂 wózek mam upatrzony od 2 lat więc spokojnie czekam żeby go kupić po 2 prenatalnych 😀lipcowka86 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Jeffcia wrote:Super że nie jestem sama z takim terminem 😉 a pappe jak robisz? Mi kazali tydz przed na krew iść i z wynikami na usg.
Tak robię, ale u mnie w klinice pappe pobierają w dniu USG, z tym że ja mam refundowane badanie więc nie marudzę. Też wolałabym taką opcje jak Tu masz żeby na USG już był komplet.Jeffcia lubi tę wiadomość
-
To moze tylko diete Ci da i tyle...
Bo spada Ci ladnie...
Mozesz zobaczyc tez ile masz insuliny na czczo...kolezanka mi doradzila i jak ponizej 8 to cukrzycy nie ma...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
lipcowka86 wrote:Wózek i łóżeczka bardzo ładne.
Wiesz że zgodnie z najnowszymi zaleceniami dziecko nie powinno mieć nic wkoło łóżeczka typu ochraniacz oraz spać w rożku a później w śpiworku ? Wszystko to z uwagi na ograniczenie śmierci łóżeczkowej.
Wiem Skarbku...taki zestaw jest i coz...podobal mi sie na pozniejsze miesiace...lipcowka86 lubi tę wiadomość
Patrycja
29.06.2019 🤵👰