MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
O już widzę ze dziewczyny podały linka
co za czujność
Ja tez Pappe robiłam w 11t1d.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Wszystko ok ☺️ Gówniarz miał wszystko dosłownie w dupie i sobie spał. Lekarz się wkurzał ale najważniejsze pomiary zrobił, wszystko na swoim miejscu i wszystko w normie ♥️ A ja specjalnie zjadłam słodkie śniadanie, rano biegałam w stresie, potem korki i same nerwy, a tu proszę chill na całego. O płci nawet nie rozmawialiśmy.
Endi1990, lilly., Andzia86, Jeheria, Bona, sayuri, Takmala, Ajka, Kira91, aga80, Niki2803, szatanka lubią tę wiadomość
-
a myślałaś , że co będzie robił o tak nieludzkiej godzinie?
a teraz na drugiej fotce zobaczyłam jaki ma bicepsno no to chyba kawał silnego faceta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 10:30
lilly., Karolllla lubią tę wiadomość
-
Mega
Ja mam jutro o 19 wiec cały dzień czekania i stresiku 🙈
Ktoś jeszcze jutro? Stworka?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Karolllla wrote:Wszystko ok ☺️ Gówniarz miał wszystko dosłownie w dupie i sobie spał. Lekarz się wkurzał ale najważniejsze pomiary zrobił, wszystko na swoim miejscu i wszystko w normie ♥️ A ja specjalnie zjadłam słodkie śniadanie, rano biegałam w stresie, potem korki i same nerwy, a tu proszę chill na całego. O płci nawet nie rozmawialiśmy.
będziemy mieć spokojne dzieci
Gratulacje dobrych wieściile crl?
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Endi1990 wrote:a myślałaś , że co będzie robił o tak nieludzkiej godzinie?
a teraz na drugiej fotce zobaczyłam jaki ma bicepsno no to chyba kawał silnego faceta
Hahahah faktycznie 😂 Bicek po mamusi boks ćwiczę 💪🏻, a i długie nogi ma podobno i w jednym czasie z moim M. powiedzieliśmy „po mamusi” 😂Endi1990, Takmala lubią tę wiadomość
-
Bona wrote:Dziewczyny macie na tym etapie jeszcze bóle / ciągnięcia brzucha ? Ja od wczoraj odczuwam a bardzo długi czas miałam z tym spokój. Fakt że wczoraj troszkę więcej pochodziłam ale żeby taki efekt to dało ?
U mnie się zaczęły kłucia dziwne od kilku dni, które idą nawet przez pochwę 😳Bona lubi tę wiadomość
-
lilly. wrote:Mega
Ja mam jutro o 19 wiec cały dzień czekania i stresiku 🙈
Ktoś jeszcze jutro? Stworka?
Tak mam jutro, na 8 rano 🙈
Bona też mnie od wczoraj boli brzuch już sobie wkreciłam najgorsze chociaż wiem, że to efekt rozciągania macicy 😊 bab w ciąży zawsze znajdzie sobie problem 😁lilly. lubi tę wiadomość
-
Mi nic nie mówił lekarz, ale ja nosze aparat to mam wizyty co 6 tygodni więc może dlatego nic nie powiedział.
Ostatnio koleżanke w ciąży opierdzieliłam z góry na dół i kazałam iść do dentysty, dziewczyny młoda dziewczyna i 5 zębów do usunięcia, jak ją dentystka zobaczyła to się za głowę złapała...Bona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:59
Bona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:59
-
PattisonBM wrote:To moze tylko diete Ci da i tyle...
Bo spada Ci ladnie...
Mozesz zobaczyc tez ile masz insuliny na czczo...kolezanka mi doradzila i jak ponizej 8 to cukrzycy nie ma...PattisonBM lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Mi jeszcze nie zlecił dentysty ale sama z siebie byłam na kontroli i coś wynalazł więc lecze zawczasu. Myślę że to ważne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 11:11
PattisonBM lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/