MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam przed ciążą i raz na kontrolę już teraz, mam coś do leczenia ale moja dentystka chce poczekać do 4-5 miesiąca.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Też gdzieś czytałam, że najlepiej między 4 a 6 miesiącem zęby leczyć. Mi pękł jeden, ale ja się panicznie boję dentysty
do tego stopnia, że jak mi się nazbierało zębów do leczenia, to wzięłam kredyt i zrobiłam wszystko w znieczuleniu ogólnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 11:33
-
lipcowka86 wrote:Tutaj jest link do artykułu całego
https://mamaginekolog.pl/zmniejszyc-ryzyko-smierci-lozeczkowej
A u mnie z kolei bez ochraniaczy nie dało rady,mój syn tak się wiercil i tlukl głową o szczebelki, nóżki sobie wsadzal i nie umiał wyciągnąć i ogólnie nie wyobrażam sobie łóżeczka bez ochraniaczy 😂 a na początek to rzeczywiście nie potrzeba póki dziecko nie jest takie ruchliwe to myślę wystarczy kokonFrufru lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 13:36
Ajka, Bona, Andzia86, Endi1990, Jeheria, Karolllla, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Bona, Andzia86, Takmala, aga80, Kira91, PattisonBM, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Bona wrote:Dziewczyny macie na tym etapie jeszcze bóle / ciągnięcia brzucha ? Ja od wczoraj odczuwam a bardzo długi czas miałam z tym spokój. Fakt że wczoraj troszkę więcej pochodziłam ale żeby taki efekt to dało ?
-
Ale dzisiaj poszalalyscie az ciężko nadrobić
Gratuluję udanych badań i udanych maluszków
Co do zakupów to my jeszcze nawet nie planujemy a kupować będziemy musieli wszystko bo w rodzinie i wśród znajomych to już dzieci starsze i rzeczy posprzedawane
tez po nowym roku sie za to wezmiemy i pewnie ale dużo po olx bedziemy szukac
Jedyne co wiem ze łóżeczko z szuflada dolna chce bo u nas miejsca mało
U mnie bol brzucha ustąpił na szczęście, jeszcze wczoraj tak średnio bylo ale dzisiaj juz spokojniej, jakoś do wizyty za tydzień chyba dotrwam
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Ja też nic nie kupuje jeszcze aczkolwiek zaczęliśmy rozmowy, żeby jednak ogarnąć się szybciej, żeby nie zostało wszystko na koniec i na raz. Każdego miesiąca coś kupić, ja się na niczym nie znam ale na szczęście mój M. ma syna z pierwszego związku i ogarnia więcej
Wiec coś tam może niedługo będziemy kompletować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 13:28
lilly. lubi tę wiadomość
-
My chcemy zacząć organizować się już po prenatalnych, typu podłoga i malowanie, jakieś pierdoły żeby nie zostawiać wszystkich wydatków i nie kumulować w nowym roku
PattisonBM lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Hej dziewczyny
Ogromnie Wam gratulujęMaj jest dla mnie szczególnym miesiącem, bo mam dwójkę dzieci urodzonych właśnie wtedy
Zwracam się przede wszystkim do mam z Krakowa i okolicWłaśnie otworzyłam swoją działalność jako profesjonalny fotograf i specjalizuję się w reportażu
Jeszcze macie dużo czasu, ale uwierzcie, że ten czas bardzo szybko minie i już będzie wiosna
Dlatego podpowiadam Wam abyście już teraz zastanowiły się czy nie chciałybyście jedynych w swoim rodzaju zdjęć wykonanych w pierwszych dobach życia maluszka
To tak zwane zdjęcia Fresh 48
Jeśli zaciekawiłam Wam to piszcie do mnie prywatną wiadomość lub możecie mnie znaleźć na fb na fanpage Joanna Dudek Fotografia -
A mam takie jeszcze jedno pytanie czy wam gin cos mówili o szczepieniu przeciwko grypie? Mi wspominala gdy jeszcze nie byłam w ciąży i jak juz byłam to tez ale to w 2 trymestrze można wcześniej nie...
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Takmala wrote:A mam takie jeszcze jedno pytanie czy wam gin cos mówili o szczepieniu przeciwko grypie? Mi wspominala gdy jeszcze nie byłam w ciąży i jak juz byłam to tez ale to w 2 trymestrze można wcześniej nie...