MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolllla wrote:U mnie wszyscy wiedzą oprócz babci, babcia dostanie prezent na święta w postaci brzucha
Ja mam taki klimat z rodziną, że każdy wiedział, że się staramy, że poroniłam itd. (oprócz babci bo by tego nie przeżyła). Tata lekarz więc wszystko konsultuje na bieżąco ☺️
Co do ubranek weszłam po prenatalnych do sklepu z ciuszkami bo byłam obok ale powiedziałam dzień dobry i obróciłam się na pięcie i wyszłam, przerosło mnie to 😂 Zostanę przy sklepach online chyba. No i jakoś boje się zrobić ten pierwszy zakup nie wiem nie mogę się przełamać ale pewnie zaraz nadejdzie ten dzień.
Ja to sie bałam nawet kupić spodnie ciążowe bo w inne się nie mieści brzuszek. Jak miałam jechac ze swoim po takie spodnie to sie mu popłakałam ze sie boje 🙈 no hormony robią swoje tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 12:59
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Ja jeżeli mogę doradzić to wszelkie koszulki kaftaniki itp póki dziecko nie usiądzie - podwija się okrutnie.
Body z Lidla (te kopertowe) rozciągają się okrutnie i dekold jest na wysokości pieluchy 😁 no i mają większą rozmiarowke (teraz młody nosi od nich 98 mimo, że inne ciuchy ma na 104)
I dla mnie najlepsze na początek byly wszelkie leginsy, polspiochy na szerokiej gumce. I tak jak dziewczyny piszą - dżinsy tylko na wyjścia /świętaKira91 lubi tę wiadomość
-
ja mam dzisiaj ogromnego lenia. Powinnam w końcu tłumaczenia zacząć robić ( z zawodu jestem tłumaczem) bo terminy gonią a ja przeleżałam pierwszą połowę dnia, mimo, że mąż syna do babci zawiózł
wszystko zrzucam na pogodę - jest u nas strasznie spleśniała
-
Mnie drugi dzień migrena daje się we znaki, wzięłam Apap ale średnio
Czasami aż światłowstręt mam
Wieczorem spotkanie z koleżankami ale nie wiem jak dam radę z tą głową
Ja się urodziłam duża 58 cm, w rodzinie też małych dzieci nie ma. Zobaczę co mam w kartonach ale będę kupywac na "początek" bezpieczne 62. Chyba że coś pięknego spotkam mniejszego ♥️
Lilly mam nadzieję że będzie dobrze ✊
-
My się witamy dziś z bąbelkiem 😊
Maluch ma 3.5 cm i serducho mu pięknie bije😍
Ja dziś też mam dobry dzień jestem pełna siły i energii ale to zapewne dlatego, że wczoraj była masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 16:49
Endi1990, Karolllla, Bona, Andzia86, Jeheria, lilly., Jeffcia, Ajka, sayuri, PattisonBM, aga80, Frufru, Niki2803, Kira91, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Endi1990 wrote:Dziewczyny, czy wy też macie taki apetyt? Po mdłościach już ani śladu, a apetyt mam jak po dobrym sobotnim piwku... światło w lodówce nie gaśnie
-
Lilly, bardzo się cieszę !Super wieści!
Endi1990 wrote:Ja sie wzięłam za naukę ale chyba jednak na rozpoczęciu sie skończy, jeszcze dzisiaj wieczorem urodziny szwagierki ehhh
O, Stworka, ja też jestem tłumaczem (między innymi). A Ty z jakiego jezyka, bo ja głównie włoski:).
Ja apetytu dalej nie mam, bo mdłości. Wlasnie zjadłam gorącą czekoladę po cmentarzu i mnie mdli
Edit: coś mi się źle zacytowało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 17:16
-
Stworka wrote:Rampers?
Tak cos takiego ale z dlugimi nigawkami i dlugimi rekawami.
Cos podobnego jest w wyprawce mamyginekolog.Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
szatanka wrote:Lilly, bardzo się cieszę !Super wieści!
O, Stworka, ja też jestem tłumaczem (między innymi). A Ty z jakiego jezyka, bo ja głównie włoski:).
Ja apetytu dalej nie mam, bo mdłości. Wlasnie zjadłam gorącą czekoladę po cmentarzu i mnie mdli
Edit: coś mi się źle zacytowało.
Ja z tej samej rodziny 😁 główny - hiszpański, w mniejszym stopniu francuski. Do włoskiego ciągle próbuję przysiąść i ciągle "czasu brak" 😁
Pattinson często takie są w Lidlu ale od wyższych rozmiarów. Z mniejszych chyba w H&M są, ja je jako piżamy używam do teraz 😊