MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dziś u mojego gina prowadzącego- na 92 procent jednak dziewczynka. Nie umiem nawet opisać jak bardzo się cieszę, że jednak będzie córeczka. Prosilabym Lilly o wpisanie płci i zmianę daty na 22 maja na pierwszej stronie. Teraz będzie szał wyboru imienia
Jeheria, Ajka, Niki2803, Karolllla, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś po wizycie... trochę ponad 200g i wszystko na miejscu...a w ogóle to już 3 dzień jak królewna mi fika w brzuchu co chwilkę. I to na pewno są już ruchy... Widziałam na ekranie i czułam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 20:41
Bona, Takmala, mwm, Endi1990, Niki2803, szatanka, MIMI, Jeheria, Karolllla, kasia_1988 lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Dziewczyny, a czy którejś z Was wyszły erytrocyty podwyższone w moczu i krew? A wszystkie pozostałe parametry, łącznie z leukocytami w porządku... Lekarz mówi, ze to mogło byc zanieczyszczenie i żeby powtórzyć badanie i oczywiscie to zrobie, ale martwie się ze cos złego się może zadziało.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020
-
Drzemka wrote:Dziewczyny, a czy którejś z Was wyszły erytrocyty podwyższone w moczu i krew? A wszystkie pozostałe parametry, łącznie z leukocytami w porządku... Lekarz mówi, ze to mogło byc zanieczyszczenie i żeby powtórzyć badanie i oczywiscie to zrobie, ale martwie się ze cos złego się może zadziało.
A ile tych erytrocytów masz, jest coś jeszcze w opisie, np czy świeże czy wyługowane...?2020
2023 -
Drzemka wrote:Mam 36,8 a norma jest do 30,7. Nie ma żadnej informacji jaki to rodzaj. Cała reszta parametrów jeste w normie.
i nic Ci generalnie nie dolega...cukier, cisnienie itd wszystko ok? pęcherz?
bo to w sumie bardzo mało tej krwi... kolezanka w ciaży miała kamienie w nerkach i od tego miała ... ale ilości niewspółlmiernie większe i do tego inne dolegliwości...
A moze plamisz i to od tego?
2020
2023 -
Plamien nie mam żadnych, wszystko pozostałe w normie. Myśle ze chyba cos pęcherzem, nie mam zadnych silnych objawów zapalenia, raczej lekki szczypanie przy oddawaniu moczu. Wiec może cos się zaczyna. Coz, powtórzę i zobacze czy się zwiększy ilośc i czy cos w powiewie wyjdzie.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020
-
Drzemka wrote:Plamien nie mam żadnych, wszystko pozostałe w normie. Myśle ze chyba cos pęcherzem, nie mam zadnych silnych objawów zapalenia, raczej lekki szczypanie przy oddawaniu moczu. Wiec może cos się zaczyna. Coz, powtórzę i zobacze czy się zwiększy ilośc i czy cos w powiewie wyjdzie.
to spróbuj tabletki z zurawiną...w miedzy czasie, nie zaszkodzi...2020
2023 -
Dziewczyny, które macie detektor tętna ile Wam zajmuje znalezienie tętna? Zarzekałam się, że tego nie kupię ale na olx dziewczyna dwie ulice ode mnie sprzedawała tanio więc sobie wzięłam bo mam jakiś spadek formy od dwóch dni i chciałabym chociaż na sekundę usłyszeć, że jest ok...(hormony mi świrują chyba 🙈).
Oczywiście wczoraj nie znalazłam tego tętna ale nie przejęłam się tylko ciekawi mnie jak długo szukacieJak nie znajdę to trudno będę musiała wytrzymać do wizyty kolejnej 🤷🏼♀️
-
To chyba chodzi też o to, że ja już wiem po której stronie brzucha i mniej więcej w jakich okolicach szukać 😊 no i czasami trzeba pomanewrowac głowica, żeby znaleźć, wlaszca jak ma się zwykły detektor
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Ajka wrote:Tak sobie pomyślałam, że jak używany i tani...
Spoko liczyłam się z tym, że skoro to ten tańszy model to szału nie będzie ale nie sądzę, że dziewczyna całymi dniami go używała heheh mówiła, że kilka razy jak się stresowała ale kto tam wie. Wygląda jak nowy. Nie jest to rzecz pierwszej potrzeby dla mnie żeby kupować nowy i drogi więc mam świadomość, że może być słaby. I tak w domu dostałam ochrzan, że go w ogóle kupiłam -
Ja was podziwiam, bo gdybym go miała to bym kilka razy dziennie chyba sprawdzała, a że jestem gamoniem to pewno bym nie umiała dobrze tego używać i stres x milion
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:Ja was podziwiam, bo gdybym go miała to bym kilka razy dziennie chyba sprawdzała, a że jestem gamoniem to pewno bym nie umiała dobrze tego używać i stres x milion
Co Ty położyłam się wieczorem i mówię „Aaa sprawdźmy” i po ok 10 minutach mówię „Aaaa dupa idę spać” 😂