MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
szatanka wrote:Super! I jakie fajne jeansy dziążowe!
Noo zwężane z zameczkiem na dole, mega są, ja to mam takie szczęście w sklepach.
Outlet Only nie wchodzę do tego sklepu od dawna i co wisi? Jedna jedyna para ciążowych rurek jak na mnie szyta 😂 49 złszatanka, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze większy niż Stworka:) kiedyś wam pisałam, że aż mi wstyd wstawić zdjęcie. Ciesze sie, ze mnie powoli doganiacie
Ciuchy ciążowe noszę od dawna. Najfajniejsze są getry z Lidla, miękkie, miłe, z niecisnącą gumką. A bluzki.. kupuje po prostu większe niż noszępo ciąży podaruje mamie.
szatanka lubi tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Mój brzuchol i mistrz drugiego planu - gdzie ja tam ona
https://zapodaj.net/a54242b269014.jpg.html
Jeheria, ja taki miałam jakieś 2 tygodnie temu i myślałam, że tak będzie jakiś czas, a nagle jak wystrzelił...!PattisonBM, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Ja przy Was wyglądam jakbym do porodu się szykowała
https://zapodaj.net/1e915e08121bd.jpg.htmlszatanka, lilly., Jeheria, Takmala lubią tę wiadomość
-
PattisonBM wrote:Szatanka jeansy ciazowe i legisy ciazowe byly tydzien temu w Lidlu...moze jeszcze sa...
Widziałam, ale jeansy 40 były na mnie za małe w dupie, a większych nie było, a legginsy za cienkie. -
Stworka wrote:Fru Fru, jak widzisz stopy yo jeszcze daleko do porodu 😁
Jeheria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaprawdę, jakieś dwa tygodnie temu mi tak wystrzelił. Ale ja mam dość drobne biodra wiec czułam ze tak może być. No i zaczęłam 20 tydzień, termin mam na koniec kwietnia wiec troszkę straszą ciąża niż większości z Was
PattisonBM, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny widzę ze części z Was nie ma na liście na pierwszej stronce
Dajcie znać jaki termin to wpisze!
I proszę o mocne zaciskanie kciuków jutro o 14 😍Takmala, Jeheria lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp