MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A to moj brzuszek:) partner mowi ze na żywo większy Ale jakos nie udalo mi sie zrobić dobrego zdjęcia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 21:45
Jeheria, Karolllla, Niki2803 lubią tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Takmala wrote:
No po prostu jesteś tak mała, że nie widać brzuchaFrufru, Takmala lubią tę wiadomość
-
No właśnie na zywo wyglada jakbym sie meeeega najadla jak stoje Ale jak siedze to widac i biodra mi rosna już przynajmniej tak twierdzi moja mama i partner
wam tez biodra robia sie juz szersze?
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Jeheria wrote:Omg
jaka to rasa? Ile jje? Co dajecie mu do jedzenia? Piękny jest
ale ogromny
moja 30 kg i żarłok też z niej niezły ale 80??? 😂
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Takmala wrote:No właśnie na zywo wyglada jakbym sie meeeega najadla jak stoje Ale jak siedze to widac i biodra mi rosna już przynajmniej tak twierdzi moja mama i partner
Ja brzuszek podobnie za to biodra i pupa tez rosną - moja babcia ostatnio: No i pupka taka już się zrobiła 🙈 jak babcia tak mówi to pora na dietę 😂Karolllla, PattisonBM lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Takmala wrote:No właśnie na zywo wyglada jakbym sie meeeega najadla jak stoje Ale jak siedze to widac i biodra mi rosna już przynajmniej tak twierdzi moja mama i partner
O nie, błagam. Ja mam już i tak biodra i bardzo szerokie. Mam nadzieję, że będzie szło tylko w brzuch. -
W ciąży zaczyna się wytwarzać relaksyna, która rozluźnia więzadła. Mi w pierwszej ciąży zwiększył się no rozmiar stopy (niestety już nie wrócił do pierwotnego rozmiaru). Zwiększa się obwód żeber, miednica się poszerza. Ale po ciąży wszystko wraca do normy 😊
-
Stworka wrote:W ciąży zaczyna się wytwarzać relaksyna, która rozluźnia więzadła. Mi w pierwszej ciąży zwiększył się no rozmiar stopy (niestety już nie wrócił do pierwotnego rozmiaru). Zwiększa się obwód żeber, miednica się poszerza. Ale po ciąży wszystko wraca do normy 😊
Odczułam to ostatnio na jodze, na której bylam pierwszy raz od kilku miesięcy: w psie z głową w dół stałam na zupełnie płaskich stopach, wcześniej udawało mi się to dopiero po dluzszym czasie ćwiczeń.
Z tą stopą to słyszałam, ja bym się nie obraziła, bo mam 38-39 przy wzroście 175 i dużej posturze, więc taka mała stopa wręcz śmiesznie wygląda. -
A mi sie stopy o rozmiar zwiekszyly i niestety juz tak zostało.prawie Wszystkich butów musiałam się pozbyć. . O biodrach reszcie ciała nie wspominam 😁 ale tu akurat po ciąży wróciłam do siebie
-
Wczoraj leżymy już w łóżku i trwa rozmowa... On zaczyna...
-wiesz, chyba faktycznie będzie dziewczynka
-tak, a czemu tak myślisz?
-bo lekarz tak mówił...
-no ale to było z 5 tyg temu!
-ale teraz do mnie dotarło...
Kira91, Niki2803, lipcowka86, szatanka, PattisonBM, Hortensja lubią tę wiadomość