MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Endi1990 wrote:Teraz już jest po rowno zdeklarowanych dzieciatek na naszej liscie- chłopców i dziewczynek, równowaga w przyrodzie musi byc;) Cale szczescie ze teraz sie pokazal ten siurdak a nie później bo by było szaleństwo, chociaż mówią że prawdziwy facet rózu się nie boi;)
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi1990 wrote:Wierzę że te trzy paski to wargi sromowe, mam już syna w domu i dzwonkiem świecił od 13tc-wiem juz jak to wygląda na obrazie usg i ufam że moja sukienka zostanie w szafie
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a jak to jest z ułożeniem dziecka? Jeśli teraz jest skierowane główka w dół, to znaczy ze raczej tak zostanie, czy może się jeszcze wiele razy przemieścić? Kiedy np. Uznaje się ze jest ułożenie posladkowe albo inne które kwalifikuje do CC?
-
Endi1990 wrote:kupujecie nowa dostawka czy używana, cały czas się waham i chce poznać czyjąś opinię
Ja dostałam od znajomej, która urodziła początkiem lipca i już 2 tygodnie temu przerzuciła się zwykłe łóżeczko.
A nie myślałaś, żeby odkupić/pożyczyć od szwagierki?? Do tego czasu już napewno nie będzie używać więc przynajmniej miałabyś pewność że zadbane.
Ja na materacyk i tak będę kupować matę nieprzemakalną, bo mam zamiar oddać właścicielce to łóżeczko z powrotem.
Bardzo się cieszę, że badania połówkowe wychodzą tak dobrze :*:*
Ja mam 10.01, na szczęście coraz częściej czuję ruchy i są one coraz mocniejsze więc się nie denerwuję i czekam cierpliwieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 16:31
Mysza1986, Endi1990 lubią tę wiadomość
-
U mnie to różnie z tym samopoczuciem... A w Święta miałam bardzo ograniczony dostęp do neta... Dopiero wróciliśmy od rodziny męża. Oni wszyscy tak się cieszą, a my udajemy... Czuję się z tym źle, ale nie potrafię powiedzieć na głos co może być, wolę udawać.
A jeśli chodzi o badania to miałam RM, ale jeszcze nie mam wyników... Z resztą tak naprawdę dopiero po 30 tygodniu ciąży będzie można bardziej konkretnie wyrokować... bo dopiero wtedy ukształtuje się wszystko w pełni i zakończy się proces migracji neuronów... Znalazłam na FB grupy dotyczące tej wady i są takie skrajne historie... że aż trudno uwierzyć...2020
2023 -
Połowę swojego życia z powodu choroby brata spędzałam wśród osób niepełnosprawnych i faktycznie bardzo często te same schorzenia dają zupełnie skrajne objawy. BARDZO chciałabym żeby w waszym przypadku okazało się że będziecie mieli do czynienia z lagodniejszym przebiegiem, często myślę o tobie i wspieram myślą, dużo siły życzę i wytrwałości bo to jest w takich przypadkach najważniejsze.
-
Zaczął mi się 20tc a młody kopie jak szalony i się wybrzusza aż brzuch faluje, widać jak brzuch się rusza i młody coś wypycha, w pierwszej ciąży ok 21-22 tc tak miałam. Wrócę po świętach i chyba wyda się w pracy, że w ciąży jestem... póki co, wie tylko mój szef a teraz piłki z przodu nie da się ukryć. Na wadze 51,4 czyli jakieś 2+. Z jednej strony jestem spokojniejsza, ale już zaczynam myśleć o porodzie ... teraz mam większego stracha niż przy pierwszym, wtedy byłam zielona. Teraz wkręcam sobie dziwne rzeczy ...Carla
-
nick nieaktualny
-
Endi1990 wrote:Połowę swojego życia z powodu choroby brata spędzałam wśród osób niepełnosprawnych i faktycznie bardzo często te same schorzenia dają zupełnie skrajne objawy. BARDZO chciałabym żeby w waszym przypadku okazało się że będziecie mieli do czynienia z lagodniejszym przebiegiem, często myślę o tobie i wspieram myślą, dużo siły życzę i wytrwałości bo to jest w takich przypadkach najważniejsze.
Dzięki...2020
2023 -
Endi1990 wrote:Wtedy wiedziałam że będzie bolało ale nie że aż tak,teraz znając skalę bolu już mówiłam do męża że oksytocyny nie chce. Ale powiem wam że o porodzie jeszcze nie myślę... może koło marca
A bez mniej boli? Jestem zielona w temacie3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp