MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka wrote:niestety podobno w prypadku wad OUN to te metody nie przynoszą efektu... takie mam wnioski ze śledzenia kilku grup rodziców na FB...
Lista chorob z ksiazeczki od PBKM
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Ajka wrote:ja chyba jeszcze nie spełniam definicji depresji... mam czasem lepsze dni, generalnie wykańcza mnie wizja kolejnych badań i to że tak długo nie było sprawdzane... chociaż sama tego nie chciałam i wiem że wcześniej sprawdzanie nie miało sensu za bardzo.
Ciężko tak żyć w strachu, nikt mi nie powie jak to się skończy, bo nikt nie wie...
Nikt o tym nie wiem, w rodzinie, wśród znajomych... wszyscy sie tak cieszyli i ja zwyczajnie nie umiałam tego zepsuć...
Podziwiam Cię. Jesteś bardzo silna. Wierzę, że w końcu wszystko będzie dobrze.Ajka lubi tę wiadomość
-
Pati, te książeczki to materiały marketingowe. Też czytałam jakiś artykuł, że obecnie udokumentowane działanie komórek macierzystych uzyskano głównie w białaczkach, a i tam nie jest to metoda leczenia z wyboru tylko jakaś kolejna alternatywa. Mnie te artykuły, niepisane przez Bank Komórek Macierzystych, na tyle zniechęciły, że chwilowo przestałam się zastanawiać nad bankowaniem, choć miałam jeszcze do tego wrócić. -
Wiecie, moja w 25+1 ważyła 730g albo 713g i to był dokładnie 51 centyl... także większość wyników tutaj była bliska górnych centyli...
W 28+1 było 1280 chyba i to był 91 centyl... a dziewczyny miały chyba wyższe wyniki jeszcze... moim zdaniem te pomiary bywają bardzo niedokładne...2020
2023 -
Ja przeanalizowałam wszystkie swoje usg od momentu pomiaru AC, FL i tych innych. Co badanie to Julia spada w siatce centylowej.. każde badanie wykonywane przez tego samego lekarza na tym samym sprzęcie. A to bardzo ważne, żeby wyniki były miarodajne. Dlatego koja gin jest zmartwiona. No zobaczymy w poniedziałek, czy coś się poprawiło względem rozwoju. Mam nadzieję, że tak, czuję, że brzuch mi urósł..
-
Hej dziewczyny! Dziś kupiliśmy wreszcie wózek!!! Ostatecznie wyszedł nam Squick:P - hybryda Muuvo Quick i Muuvo Slick (z Quicka wzięliśmy spacerówkę i połączyliśmy z gondolą Slicka). Jest teraz bardzo fajny, bo ma po tym połączeniu zalety z obu wózków, na których nam zależało:)
sayuri, Karolllla, Niki2803 lubią tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
nick nieaktualnyszatanka wrote:Pati, te książeczki to materiały marketingowe. Też czytałam jakiś artykuł, że obecnie udokumentowane działanie komórek macierzystych uzyskano głównie w białaczkach, a i tam nie jest to metoda leczenia z wyboru tylko jakaś kolejna alternatywa. Mnie te artykuły, niepisane przez Bank Komórek Macierzystych, na tyle zniechęciły, że chwilowo przestałam się zastanawiać nad bankowaniem, choć miałam jeszcze do tego wrócić.
-
sayuri wrote:Ja przeanalizowałam wszystkie swoje usg od momentu pomiaru AC, FL i tych innych. Co badanie to Julia spada w siatce centylowej.. każde badanie wykonywane przez tego samego lekarza na tym samym sprzęcie. A to bardzo ważne, żeby wyniki były miarodajne. Dlatego koja gin jest zmartwiona. No zobaczymy w poniedziałek, czy coś się poprawiło względem rozwoju. Mam nadzieję, że tak, czuję, że brzuch mi urósł..
Faktycznie trochę niepokojące, ale teraz miałaś trochę spokoju i do tego byłaś zdrowa, więc miejmy nadzieję ze podrosła2020
2023 -
Cer wrote:Hej dziewczyny! Dziś kupiliśmy wreszcie wózek!!! Ostatecznie wyszedł nam Squick:P - hybryda Muuvo Quick i Muuvo Slick (z Quicka wzięliśmy spacerówkę i połączyliśmy z gondolą Slicka). Jest teraz bardzo fajny, bo ma po tym połączeniu zalety z obu wózków, na których nam zależało:)
Ja ostatecznie biorę jeden z tych trzech:
ABC design Salsa air fox
JEDO, TAMEL szmaragdowy
Baby design husky seledynowy
ale jeszcze nie zamówiłam2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny