MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Cer mam nadzieje ze poobserwuja i wypuszcza.
A urodzisz w terminie.
Ciesze sie ze przecwiczone masz ogarniecie bagazu...
Pytanie na oddzial szlas na nogach czy wiezli Cie na wozku?
Bo kiedys jak z bolem glowy trafilam na sor to na TK wiezli mnie na wozku..Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:Nie pocieszylas....
To u mnie teraz w szpitalu nie zatrzymują bez zagrożenia życia dziecka czy matki.
Mnie to cieszy. 👍
Bo wczasy na cukier mnie nie czekają. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 20:45
-
Cer aby ciśnienie się ustabilizowalo i szybkiego powrotu do domu!! Będzie dobrze🤗
Cer lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Cer, duuzo spokoju i oby już ciśnienie nie
szybowało już tak w górę.... 😉
Dziewczyny, kupiłam ten olej z wiesiołka, czy wiecie jakie jest dawkowanie? W internecie znalazłam tylko że 1 łyżeczka dziennie, ale ogólnie dla dorosłych, a nie dla kobiet w ostatnich tygodniach ciąży..
Spróbowałam, zagryzłam bananem i jest okgorszy cytrynowy tran 🙈
Cer lubi tę wiadomość
-
A wiecie ja mialam ostatnio na wizycie 120/99 i tętno 120 i jakoś nikt mnie do szpitala nie wysyłał... inna sprawa że miałam mega stresa przed usg... a w domu mam zawsze niskie 100/70 albo jeszcze mniej... Sama kontroluje każdego dnia ale lekarka tego nie wiedziała... więc trochę się dziwie...
Cer może to z nerwów tylko... z resztą nawet jakby na tym etapie ciązy sie pojawiło nadcisnienie to juz nic groźnego nie zdąży sie wydarzyć... przynajmniej bedziesz miec opcykany szpitalWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 22:46
Cer lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Takmala wrote:A ja czyje że moja zmienila pozycje z główkowej na miednicowo... A od stycznia już była ułożona jak trzeba. Mialyscie tak?
Ja mam takie wrażenie, ze wcześniej czkawkę miła na dole a teraz pod żebrem. Ale podobno dziecko czasami porusza nóżka w rytm czkawki.. ja sobie nie ufam pod tym względem bo ja cały czas myślałam ze leży główka do góry a od 26t chyba główka w dole, a ze wizytę odwołali to się nie dowiem3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:Ja mam takie wrażenie, ze wcześniej czkawkę miła na dole a teraz pod żebrem. Ale podobno dziecko czasami porusza nóżka w rytm czkawki.. ja sobie nie ufam pod tym względem bo ja cały czas myślałam ze leży główka do góry a od 26t chyba główka w dole, a ze wizytę odwołali to się nie dowiem
A skąd wiecie kiedy czkawka?
2020
2023 -
Ajka, skacze rytmicznie nasz brzuszek
Ja też zazwyczaj czkawke czułam w dole, a dzisiaj między żebrami, może tak akurat swój brzuszek ustawiła że czułam jej skakanie bo nóżki to ewidentnie pod zebra mi pakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 23:00
-
Karolllla wrote:Ja po wizycie, doktorek w masce, wszystko ok młody nadal główkowo, za 3 tygodnie wizyta i do tego czasu muszę te końcowe badania porobić. Przed moim szpitalem stoi już namiot i jeśli przyjedzie ciężarna z objawami to tam ją mają przyjmować gorzej jak zatai to zamkną cały oddział...masakra gorzej, że masa jest takich co ściemniają lekarzom 🤦🏼♀️
Super! Do kogo chodzisz?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Kira91 wrote:Ajka, skacze rytmicznie nasz brzuszek
Ja też zazwyczaj czkawke czułam w dole, a dzisiaj między żebrami, może tak akurat swój brzuszek ustawiła że czułam jej skakanie bo nóżki to ewidentnie pod zebra mi pakuje
to u mnie bardzo rzadko tak jest... hmmm ciągle kopie nogami rusza rączkami, ale takie cos rytmicznego żeby podskakiwala...2020
2023 -
Ja dziś pierwszy raz czułam czkawkę ze dwie godziny temu, na dole pukanie rytmiczne, długo trwała ale potem zaczął się wiercić i już przeszło
Śmieszne uczucie.
Lilly ja chodzę prywatnie do dr Lewandowskiego, a on dyżuruje w IMID w Waw.lilly. lubi tę wiadomość