MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Marylove wrote:18 dpo 7327 (37dc)
20 dpo 12 377
progesteron robiłam we wtorek i wyszlo niecałe 30 (nie pamiętam jednostki 🤷♀️)
To daliście czadu na wakacjach! Totalne wyluzowanie i jest fasoleczkau nas też totalny luz i od razu zaskoczyło...
o której wizyta? Idziesz sama czy z facetem?
Marylove dokładnieja 32dc miałam 340 wiec albo miałaś wcześniej owu np 13-14dc albo bliźniaki 😍
Moze inaczej - które to były dni cyklu?
Ja mam na 11 i idę z mężem
U Ciebie serduszko powinno byc juz na bankWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 23:27
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:Marylove dokładnie
ja 32dc miałam 340 wiec albo miałaś wcześniej owu np 13-14dc albo bliźniaki 😍
Moze inaczej - które to były dni cyklu?
Ja mam na 11 i idę z mężem
U Ciebie serduszko powinno byc juz na bank -
Cześć dziewczyny,
Nie śmiało ale chyba dołączam do Was 🙈 #majowamama ❤️
Ostatni okres 18.08, 12.09 w dzień spodziewanej miesiączki beta 77.12, a 15,09 370,07👶🏻Bardzo się cieszę ale tez ogromnie boje😭 wychodzi mi 5tc w przyszłym tyg idę na wizytę i boje się czy będzie pęcherzyk 🙏🏻
Ogólnie sytuacja wyglada następująco, że byłam pewna ze się nie uda kolejny cykl. Na początku zmieniłam prace która naprawdę polubiłam i przestałam myśleć o ciąży tylko byłam skupiona na pracy. Wiec boje się jak zareagują w pracy na ciąże i ewentualne l4. Chciałabym iść już od przyszłego tyg na l4, ewentualnie od października (przepracuje miesiąc a nie orientuje się jak jest z wypłacaniem l4 w pierwszym miesiącu pracy)
Moje dolegliwości to: często jestem głodna ale zjem kęsa i stwierdzam ze to nie to na co mam ochotę,
Bolą piersi i plecy w pracy najbardziej(niestety praca stojąca) czasem jest mi nie dobrze ale jeszcze nie wymiotowałam, czasem coś zakłuje albo zaboli w brzuchu noi wzdęcia miałam ostatnio 😲
Progesteron miałam niski bo 14 tylko ale biorę luteinę, właśnie dziś chce iść zbadać jeszcze progesteron tsh i betę co myślicie ?Foremeczka lubi tę wiadomość
-
Marylove wrote:Obstawialam owu 19/20dc, ale może była między 13,a 15 dniem, bo wtedy temperatura wzrosła o 0.3 stopnia. Między 19 a 20 dniem wzrosła 0.45 i później była już nad linia pokrywają. Zobaczymy co gin powie, wizyta o 15.30,wiec do tego czasu żyje w strachu 🙄 oby była jedna fasolka, trzymajcie kciukasy!
Ten pierwszy wzrost to pewnie owu a drugi zakładam ze implantacja. Trzymam kciuki3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
Ja nadal szpital, właśnie założyli mi holter. Jutro mam wyjść. Z tego leżenia przeczytałam 2 książki, zaczęłam kolejna... Do lekarza miałam iść po 3 tyg od wizyty, ale pewno będą kazali iść po tyg do kontroli... Jak na razie nie zrobili mi żadnego usg, więc mam nadzieję że wszystko tam dobrze...
-
Witam,
tez najprawdopodobniej Fasolek urodzi sie w maju 2020
2.10 idziemy do gina na potwierdzenieJeheria, Mysza1986, Endi1990 lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualnyMagda814 wrote:Cześć dziewczyny,
Ostatni okres 18.08, 12.09 w dzień spodziewanej miesiączki beta 77.12, a 15,09 370,07👶🏻Bardzo się cieszę ale tez ogromnie boje😭 wychodzi mi 5tc w przyszłym tyg idę na wizytę i boje się czy będzie pęcherzyk 🙏🏻
Ogólnie sytuacja wyglada następująco, że byłam pewna ze się nie uda kolejny cykl. Na początku zmieniłam prace która naprawdę polubiłam i przestałam myśleć o ciąży tylko byłam skupiona na pracy. Wiec boje się jak zareagują w pracy na ciąże i ewentualne l4. Chciałabym iść już od przyszłego tyg na l4, ewentualnie od października (przepracuje miesiąc a nie orientuje się jak jest z wypłacaniem l4 w pierwszym miesiącu pracy)
Moje dolegliwości to: często jestem głodna ale zjem kęsa i stwierdzam ze to nie to na co mam ochotę,
Bolą piersi i plecy w pracy najbardziej(niestety praca stojąca) czasem jest mi nie dobrze ale jeszcze nie wymiotowałam, czasem coś zakłuje albo zaboli w brzuchu noi wzdęcia miałam ostatnio 😲
Progesteron miałam niski bo 14 tylko ale biorę luteinę, właśnie dziś chce iść zbadać jeszcze progesteron tsh i betę co myślicie ?widzę ze macie sporo problemów zdrowotnych a jednak natura chciała inaczej 😊 Powodzenia!
-
NewYork wrote:Hej dziewczyny
ja sie wlasnie obudziłam,noc dobra ani razu nie wstawalam hehe,wczoraj wieczorem zjadlam pizze to do teraz ja czuje 🤭🤭🤭🤭
A jak u was ?? Jak samopoczucie ??
Kto teraz wizytuje w najblizszym czasie ? 🤔🤔🤔
WITAM NOWE DZIEWCZYNY 💕💕💕lilly. lubi tę wiadomość
-
Magda814 wrote:Cześć dziewczyny,
Progesteron miałam niski bo 14 tylko ale biorę luteinę, właśnie dziś chce iść zbadać jeszcze progesteron tsh i betę co myślicie ?
Ja jestem głodna non stop!
Mam w ogrodzie maliny i mam strasznie do nich niechęć... A kiedyś? Moje ulubione!
-
JAGODA wrote:Wczoraj w dzień pomyślałam sobie, ooo chyba najgorsze za mną, czuję się cudownie bez mdłości. Yhym...naiwna, przyszedł wieczór,a ja myślałam że umrę, spałam z miska, kiedy w końcu zasnęłam.Rano trup, poszłam umyć zęby i ledwo trafiłam do wc 🤪🤢 leżę i czekam na dalsze atrakcje dzisiejszego dnia. Dziś 9 tydzień.
-
Frufru wrote:Ja nadal szpital, właśnie założyli mi holter. Jutro mam wyjść. Z tego leżenia przeczytałam 2 książki, zaczęłam kolejna... Do lekarza miałam iść po 3 tyg od wizyty, ale pewno będą kazali iść po tyg do kontroli... Jak na razie nie zrobili mi żadnego usg, więc mam nadzieję że wszystko tam dobrze...
-
Magda814 wrote:Cześć dziewczyny,
Progesteron miałam niski bo 14 tylko ale biorę luteinę, właśnie dziś chce iść zbadać jeszcze progesteron tsh i betę co myślicie ? -
Jeheria wrote:L4 jest wypłacane jako średnia z poprzednich 12 miesięcy. Jak praca stojąca to koniecznie na zwolnienie. Chociaż moja szwagierka, fryzjerka obydwie ciążę prawie do końca pracowała. Masakra 😱
Ja jestem głodna non stop!
Mam w ogrodzie maliny i mam strasznie do nich niechęć... A kiedyś? Moje ulubione!
mam tak samo... w usta nie wezme... w weekend zbierałam troche dla teściowej i nawet mi nie wpadło do głowy zeby spróbowac
2020
2023 -
NewYork wrote:Hej dziewczyny
ja sie wlasnie obudziłam,noc dobra ani razu nie wstawalam hehe,wczoraj wieczorem zjadlam pizze to do teraz ja czuje 🤭🤭🤭🤭
A jak u was ?? Jak samopoczucie ??
Kto teraz wizytuje w najblizszym czasie ? 🤔🤔🤔
WITAM NOWE DZIEWCZYNY 💕💕💕6. tydz.
1. ciąża 1. cs -
Ja jutro mam ostatnią wizytę w klinice. Bardzo się boję.. czy nadal będzie serduszko..
Taki strach chyba będzie towarzyszył mi co wizyta
Z bólem głowy dziś wstałam. A trochę jeżdżenia mnie czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 10:13
-
Cześć, też dołączam nieśmiało do Majówek 😏 W najbliższy poniedziałek kolejna wizyta u gina.
Raz już poroniłam więc stres oczywiście jest. No ale nic, trzeba czekaćJa mam właśnie mega ochotę na owoce i też zaczęłam nową prace także wesoło. Póki się będę dobrze czuła to pracuje.