MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
sayuri wrote:To znaczy chodziło mi o to, że wiesz, że urodzisz. Wiem, że masz poważne zmartwienie. Oby nic nowego nie wyszło.. i o to samo martwię się teraz u siebie.
Spoko... wiem jak się czujesz ja w szpitalu zadokowalam w 35+5...i myślałam, że tylko na chwilę, a siedzę tu już 1,5 tygodnia...
I dopiero od środy mam "wyrok" chociaż gdyby się jakimś cudem wątrobą poprawiła we wtorek to mi odwołają ta cesarkę i przełożą pewnie, ale na tym etapie to ja już nie chce iść do domu. Tak mam pewne że urodzę w tym szpitalu, gdzie mi się dzieckiem zajmą dobrze.
Ty masz 36+2 za chwilę ciążą donoszona... a 38 to już w ogóle bezpiecznie będzie. Także nie ma się co martwić.
2020
2023 -
Ajka nie wyjdzie...bedzie dobrze...a waga ok 3400 to chyba 50cm za male juz...
Sayuri moze Cie ustabilizuja i z malutka tez bedzie dobrze i z Toba tezPatrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Jesli prognoza z USG III TRYMESTRU sie sprawdzi i mala bedzie ok 3400g to mam 56 rozmiar i mysle czy nie bedzie za maly...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Moja ma krótkie nóżki, więc zaopatrzylam się w rozmiar 50 tak nawet więcej niż kilka sztuk.
Napisałam do mojej gin, czy możliwe jest, że będę miała konczoną szybciej ciążę w przypadku złych wyników. Napisała, że tak, oraz że możliwe też, że zostanę w szpitalu do rozwiązania. -
Endi Ajka naprawde? Mimo ze Dzieciatko by mialo wiecej cm niz 50 to w 50 sie miesci...ooo...nie spodziewalam sie...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Jesli prognoza z USG III TRYMESTRU sie sprawdzi i mala bedzie ok 3400g to mam 56 rozmiar i mysle czy nie bedzie za maly...
Mój syn miał 3420 gram i 55 cm i na początku topił się w 56 takim standardowym, rozmiar ten nosił tak do 5-6 tygodniaCarla -
Ja urodziłam 12 dni przed terminem A brała. 6 tabletek magleku i 2 asparganu dziennie. Gdyby nie to, to bym miała straszną arytmię.
Moja urodzona z wagą 3250 i 54 cm śmigała w 50 z 2 lub 3 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 21:06
-
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:Jesli prognoza z USG III TRYMESTRU sie sprawdzi i mala bedzie ok 3400g to mam 56 rozmiar i mysle czy nie bedzie za maly...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 21:18
-
Bona wrote:Ja dziś po wizycie, doktorek powiedział że mała nie będzie duża. Dziś 36+1 z wagą +/- 2700g.
Jak u Was to wygląda z wagą na tym etapie? Wiem że niedawno był ten temat na tapecie , ale jeśli można to poproszę o ponowne info. -
Dziewczyny, już niedługo nasze dzieciaki pojawią się na świecie! Przerażające i cudowne zarazem!
tak przedświąteczne życzę Wam siły i skupienia na celu. Poród, jaki by nie był, to tylko fragment dnia, po nim nasze maluchy będą już z nami.
Powodzenia !Bona, PattisonBM, Niki2803, Catlady, Kira91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa powoli czuje ze moj organizm przechodzi na inny tryb, często chce mi się wymiotować, non stop twardnieje, a w nocy mam bóle miesiączkowe. Pewnie to jeszcze trochę potrwa, ale staram się bardzo spokojnie do tego podchodzić i nie myśleć, żeby jednak psychika tego nie powstrzymywała, bo wierze ze ma duży wpływ. Jadę na ostatnie pobranie krwi w ciąży, jak to zleciało..
Bona lubi tę wiadomość
-
Moj synek urodzil sie 4400 i 51 cm. 😳Rozmiarowka rozmiarowce nierowna. 50 byla idealna ale to zalezy od marki np z H&M byly dobre z innej juz nie koniecznie takze zalezy. Mysle ze i tym razem moze byc podobnie. Oby nie byl wiekszy 🥵bo nie wiem jak go wypchne. U nas nie robi sie pomiarow dziecka przed porodem chyba ze jest taka koniecznosc. Co do wyjscia to mysle o bodziakach na dlugi, spodenki skarpetki, czapeczka i jakis kombinezon jak bedzie chlodniej.
Jestwm przerazona czasami jak widze ze noworodki wynosza w bodziakach i spodenkach bez czapki i z golymi nozkami ale to
W skandynawi norma. Tu sie dzieci nie przegrzewa 😜PattisonBM lubi tę wiadomość