MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeheria, dobre wieści!
Endi, prześliczne bodziaki. Skąd są?
Moje cycki prawie w cale w ciąży nie urosły. Za to dzisiaj odkryłam, że mam lekko wilgotne sutki, ale nie jest to nic białego ani żółtego, tylko bezbarwny płyn. Czy to normalne?
Ja również życzę Wam mimo wszystko miłych świąt. I żeby szybko wróciła do nas normalność.
Ajka, Sayuri, specjalne myśli dla Was, żebyście dały radę w tym szpitalu!Jeheria, Ajka, sayuri, lilly., PattisonBM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrażenie że mi nie urosly, ale chłop co innego mówi i ciut wypływają ze stanika sprzed ciąży. Najczęściej mam takie bezbarwne wycieki, czasem zoltobiale. Czasem w nocy leci, a czasem sucho. Nie ma u mnie reguły...
-
szatanka wrote:Jeheria, dobre wieści!
Endi, prześliczne bodziaki. Skąd są?
Moje cycki prawie w cale w ciąży nie urosły. Za to dzisiaj odkryłam, że mam lekko wilgotne sutki, ale nie jest to nic białego ani żółtego, tylko bezbarwny płyn. Czy to normalne?
Ja również życzę Wam mimo wszystko miłych świąt. I żeby szybko wróciła do nas normalność.
Ajka, Sayuri, specjalne myśli dla Was, żebyście dały radę w tym szpitalu!
fabryka bodziaków (https://fabrykabodziakow.pl/) zobacz sukienk- są obłędne, kupiłam już dwie i ceny też przystępneszatanka, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Wesołych świat:) oby wszystko było jak najlepiej:) niech ta końcówka zleci zdrowo i bezboleśnie:) niedługo będziemy szczęśliwe ze swoimi dzieciaczkami:)
Kakarli, Jeheria lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Endi1990 wrote:fabryka bodziaków (https://fabrykabodziakow.pl/) zobacz sukienk- są obłędne, kupiłam już dwie i ceny też przystępne
Faktycznie ładne rzeczy. Mam podobne body w kwiaty z aliexpress, ale są z czegoś sztucznego i na większy rozmiar. Dzisiaj przyszła do mnie komoda, model Klupś Radek III. Jutro ją złożymy i zacznę w niej układać. Jak się coś jeszcze zmieści, to może coś dokupię -
mwm wrote:Kochana jaki kolor? Bo zastanawiam się nad beżowyM ale materiał na zdjęciach wydaje się być cienki i się zastanawiam...
My wzięliśmy żółty. Lubimy nasycone kolory jako elementy dodatkowe w mieszkaniu. Materiałowo wydaje się być całkiem dobry,ale dopiero po czasie wyjdzie,czy taki naprawdę jest. W każdym razie jestem zadowolona:)mwm lubi tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
nick nieaktualnyDziewczyny, wyszły mi bardzo podwyższone bakterie w moczy przy normie 0-130 aż 1200, a leukocyty 70 przy normie 0-30. Zawsze mi wychodziły podwyższone bakterie, ale tu jakoś bardzo dużo i zaczęłam się trochę martwić.. napisałam do mojej doktor, może coś odpisze..
-
Mwm a może źle oddana próbka ? Ja tak ostatnio miałam . Wydawało mi się że po podmyciu oddałam próbkę dobrze i wynik leukocytów przy normie 1-5 miałam 30. Na drugi dzień poszłam jeszcze raz zrobić wynik i okazało się że wynik 1-3.
-
nick nieaktualnyBona wrote:Mwm a może źle oddana próbka ? Ja tak ostatnio miałam . Wydawało mi się że po podmyciu oddałam próbkę dobrze i wynik leukocytów przy normie 1-5 miałam 30. Na drugi dzień poszłam jeszcze raz zrobić wynik i okazało się że wynik 1-3.
-
Jeżeli masz możliwość to powtórz dla własnego spokoju
Macie jakiś sposób na delikatne uspokojenie maleństwa w brzuchu ? Od godziny 11 do teraz mała nie daje mi spokoju, tak kopię że naprawdę jest to już dziś uciążliwemwm lubi tę wiadomość
-
mwm wrote:Dziewczyny, wyszły mi bardzo podwyższone bakterie w moczy przy normie 0-130 aż 1200, a leukocyty 70 przy normie 0-30. Zawsze mi wychodziły podwyższone bakterie, ale tu jakoś bardzo dużo i zaczęłam się trochę martwić.. napisałam do mojej doktor, może coś odpisze..
mwm, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam i waszym rodziną dużo zdrowia, szczęścia i pomyślności 🐣🐤😘
Ja z Ikei mam uszaka w kwiaty i jest boski.
Bona moja mała się trochę uspokaja jak spaceruje i nuce cokolwiek pod nosem. Też daje mi ostro w kość.Bona, lilly., PattisonBM, Jeheria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarla wrote:Też mam małe, ogólnie jestem mała a karmiłam 3 lata 8 miesięcy ... (wiem, jestem nienormalną) wazę standardowo 48-49 kg a jak młodego karmiłam schodziłam do 46 - 44 ... nie miałam pojęcia jak się karmi, a trzy sekundy po urodzeniu przyssał się do cyca i ponad 3,5 roku nie odpuszczał. Tzn ja to ucięłam, bo na następny dzień zrobiłam test i byłam w ciąży ha ha
Ps. Nie liczy się tu rozmiar, mój klusek nigdy mm nie był dokarmiamy. Teraz tez w 34 tc biust mi w ogóle nie urósł, nosze swoje staniki standardoweWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 21:34
-
Carla wrote:Też mam małe, ogólnie jestem mała a karmiłam 3 lata 8 miesięcy ... (wiem, jestem nienormalną) wazę standardowo 48-49 kg a jak młodego karmiłam schodziłam do 46 - 44 ... nie miałam pojęcia jak się karmi, a trzy sekundy po urodzeniu przyssał się do cyca i ponad 3,5 roku nie odpuszczał. Tzn ja to ucięłam, bo na następny dzień zrobiłam test i byłam w ciąży ha ha
Ps. Nie liczy się tu rozmiar, mój klusek nigdy mm nie był dokarmiamy. Teraz tez w 34 tc biust mi w ogóle nie urósł, nosze swoje staniki standardowe
Ale obwodem tez się mieścisz? Bo mi się chyba zebra rozrosły bo mi ciasno pod biustemPattisonBM lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
mwm wrote:Dziewczyny, a któraś z Was podnosi dieta ilość płytek krwi? Bo podobno żeby dostać znieczulenie trzeba mieć minimum 140-150 tys.
-
nick nieaktualnyKakarli wrote:B12 spróbuj łykać. U mnie płytki w pewnym momencie spadły dosyć mocno i brałam właśnie b12. Jesteś na diecie wege ? Czy jesz też mięso?