MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to nawet położna nie była, tylko kobieta ze szkoły rodzenia, ale na pewno nie jest położną... Jakoś specjalnie się nie denerwuję, moim zdaniem jest ok, ale chyba pojadę w pt dla świętego spokoju...
-
Jeeeeny dziewczyny brzuch mi spadł na podłogę nawet Mąż to zauważył 😂 już mam taki ucisk w dole że szok... A myślałam już ze bardziej się nie da. Jutro działam z szafą bo to już chyba nie ma na co czekać 😂😂
mwm, Bona, PattisonBM, Cer, Niki2803, Korna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny poznańskie szpitale potwierdziły obowiązek maseczki podczas porodu. Większość dziewczyn w tym tygodniu już tak rodziła
co z oddechem podczas porodu? Ja mam ogólnie w stresie bezdech, a w maseczce ledwo ostatnio na wizycie wytrzymałam i słabo mi było..
naprawdę przecież to już jest patologia
Kaczor na zgromadzeniu pół metra od innych bez niczego a ja mam rodzic z maska na buzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 19:47
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:Dziewczyny poznańskie szpitale potwierdziły obowiązek maseczki podczas porodu. Większość dziewczyn w tym tygodniu już tak rodziła
co z oddechem podczas porodu? Ja mam ogólnie w stresie bezdech, a w maseczce ledwo ostatnio na wizycie wytrzymałam i słabo mi było..
Kaczor na zgromadzeniu pół metra od innych bez niczego a ja mam rodzic z maska na buzi?
To są chyba jakieś żarty.. Masakra -
lilly. wrote:Dziewczyny poznańskie szpitale potwierdziły obowiązek maseczki podczas porodu. Większość dziewczyn w tym tygodniu już tak rodziła
Kaczor na zgromadzeniu pół metra od innych bez niczego a ja mam rodzic z maska na buzi? -
Dziś pojechałam w maseczce na to ktg i tylko czekałam chwili by ją zdjąć. Masakra. Tak się nie da... A co dopiero przy porodzie. Nie słyszałam jeszcze o tym. Ciekawe czy trzeba mieć swój zapas, czy dadzą w szpitalu...
-
Podobno dają w szpitalu. Napisałam do swojej położnej z Polnej. Ja słuchajcie nie wyobrażam sobie tego. Zdejmę ja jak będzie mi ciężko. Co aresztują mnie na łóżku porodowym?!3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Też mam problem z oddechem, zdarza mi się "zapominać" oddychać. Wtedy zawsze mnie chłop do porządku doprowadzał, a tu jego też nie będzie... Ogólnie nie lubię mieć ograniczonej możliwości oddechu, żadnych golfów, ciasnych korali itp bo się duszę.
Ech, co jeszcze wymyślą... -
U mnie w okolicy w szpitalach nie maja pacjentki obowiązku noszenia maseczek.. Położne i lekarze tak, ale nie pacjentki.
To choreWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 20:12
lilly. lubi tę wiadomość
-
Kira91 wrote:Lilly, nie wyobrażam sobie tego 😪🤬 choć nie ukrywam że spakowałam maseczki...
Ja tez ale tylko na wejscie3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Kakarli wrote:Może powinnyśmy kupić sobie te plastikowe przyłbice ? Chyba w tym się lepiej oddycha;-)
Dokładnie
Ja proponuje jeszcze taki kombinezon tylko z dziura tam na dole 😂Kakarli, Carla, Endi1990, Niki2803, szatanka, Jeheria lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
I z odpinaną klapką na cycki, żeby można było karmić...
lilly., Niki2803 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Moja znajoma pielęgniarka - miała kontakt z osobą zarażoną z innego szpitala - też pielęgniarką..
I testowali ją dzisiaj.
Całą rodziną muszą teraz siedzieć w domu. 😱lilly., PattisonBM, PLPaulina, Frufru lubią tę wiadomość