MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:A ja jestem mamą.3540g, 55cm i 10 pkt... Mała pięknie ssie cyca jak już go w końcu ucapi...
Celebruj każdą chwilę z Malutką, te pierwsze minuty godziny, dni są magiczne i zostają na całe życie. Pięknego życia dla córeczki i zdrowia.
Ps. Konkretna babeczka z niejCarla -
nick nieaktualnyDziewczyny, któraś z Was pytała ostatnio o krew pępowinowa, my się zdecydowaliśmy przed świetami, właściwie to mąż jak spałam
Jest dużo za, trochę przeciw, ale doszedł do wniosku m, ze to rodzaj ubezpieczenia dla dziecka, oby nigdy się nie przydało. A zdrowie to najpiękniejszy prezent jaki możemy mu zapewnić
Będę dawała znać po kolejnych etapach, co się udało pobrać, ile itd
lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Kurczę A Ja dzisiaj mega źle się czuje ;(
Jakieś uderzenia zimna, gorąca w głowie się kręciło ;(
Nie wiem czy to ciśnienie czy może jakiś potas spadł czy co 🤦♀️ ale masakra20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Ajka wrote:A ja jestem mamą.3540g, 55cm i 10 pkt... Mała pięknie ssie cyca jak już go w końcu ucapi...
Mysza1986, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Powiedziałam mężowi, że już jedna z forumowiczek urodziła, to powiedział, że teraz to będziemy wszystkie jak paczka popcornu...pykać po kolei:P
lilly., Bona, Endi1990, Mysza1986, Frufru, PLPaulina, Catlady, PattisonBM, lipcowka86 lubią tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Ajka najlepiej ❤️❤️❤️ Gratuluje 🙏🏻
Jak będziesz miała ochotę to poprosimy fotki i historie ze szczegółami wiadomo
Cer hahahaha dobra metaforaMysza1986 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Cer wrote:Powiedziałam mężowi, że już jedna z forumowiczek urodziła, to powiedział, że teraz to będziemy wszystkie jak paczka popcornu...pykać po kolei:P
Mysza1986, lilly. lubią tę wiadomość
-
Ajka, super wiadomość, gratulacje! Jak znajdziesz czas, to poopowiadaj więcej.
Co do cen, to naprawdę jakaś granda. U mnie w klinice wizyta z USG czy bez kosztuje 150-200 zl, w zależności od lekarza, ale widzę, że "prywaciarze" mają osobne stawki za USG i nie jest to 50, ale 200 zł. Zbankrutować można. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:41
-
mwm wrote:Dziewczyny, któraś z Was pytała ostatnio o krew pępowinowa, my się zdecydowaliśmy przed świetami, właściwie to mąż jak spałam
Jest dużo za, trochę przeciw, ale doszedł do wniosku m, ze to rodzaj ubezpieczenia dla dziecka, oby nigdy się nie przydało. A zdrowie to najpiękniejszy prezent jaki możemy mu zapewnić
Będę dawała znać po kolejnych etapach, co się udało pobrać, ile itd
lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Skonsultowałam ktg z położną i stwierdziła, że wszystko jest w porządku... Jednak bardziej wierzę jej...
Wkurzyłam się, bo nie mam nadal wyniku gbs. Dzwoniłam do labo, i stwierdzili ze mają 10 dni na to, a jak oddawałam probkę powiedzieli, że 5. Ostatni dzień wypada po wizycie u gina, więc już mnie to irytuje. .. Wszystko jest pod górkę Wrrr...szatanka lubi tę wiadomość
-
🥰🥰🥰🥰😍🥰🥰🥰🥰
CUUUDOWNIE gratulacje. Bardzo dobre info. Cesarka?Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Dziewczyny czy kupujecie wagę dla noworodków? Położna przychodzi tylko raz, wizyty w przychodni są jak już w naglych sytuacjach i tak się zastanawiam, czy dla swojej spokojnej głowy nie kupić wagi, żeby kontrolować przyrost masy ciała..nie wiem czy nie przesadzam też trochę.. ale pierwsze dziecko, same rozumiecie 🙈co sądzicie?
-
Właśnie się zastanawiam, jaka to mogłaby być waga. Mam taką ale z 2 miejscami po przecinku, a chyba zalecane jest 3...