MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam problemow z cera w ciąży, jak ręka odjął, a kiedys mialam nawet trądzik na plecach. Za to po porodzie pewnie mnie obsypie jak się zacznie huśtawka hormonalna🙄
Wspolczuje Wam za to hemoroidowCarla lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyU mnie cera, włosy i skóra lubią ciążę. To jedyny taki najwspanialszy czas. 😊😊
Ale już czuję opuchliznę. Buzia jak słoneczko. 😆
I coraz bardziej fizycznie odpadam. Czuję, że daleko mi do energii córki.😔 I jak w 1 ciąży nie spieszyło mi się do rozwiązania bo przecież człowiek siedział na tyłku kiedy tylko chciał. To teraz marzy mi się już koniec. Po prostu czuję że dużo tracę. 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 16:59
-
U mnie trądzik się nie pojawia, ale podobnie jak przy pierwszej ciąży mam przebarwienia na twarzy. Po pierwszej ciąży szybko zeszły, teraz zobaczymy ... poza tym mam strasznie podrażnione naczynka w nosie, jak kichnę czy smarkam krew mi delikatnie poleci. Ogólnie mam suchą skórę, a paznokcie rosną jak szalone ... takie uroki u mnie 😉Carla
-
Dziewczyny, dzięki za porady dotyczące wizyt po porodzie i wsparcie z teściową
Moja mała dzisiaj szaleje na maksa i co chwila odczuwam jakieś bóle w szyjce, więc może coś się zaczyna dziać? Zaraz też zabieram się za dopakowanie wszystkiego na tip-top.
A ja i wczoraj i dziś miałam taką akcję, że nagle zrobiło mi się bardzo słabo, a było to w obu przypadkach tuż przed obiadem, kiedy byłam bardzo głodna. Mam nadzieję, że to nie oznacza, że jednak źle mi się wchłania syntetyczne żelazo i jednak mam anemię. We wtorek idę do gina, to będzie skończony 38tc i się zastanawiam, czy nie zrobić sobie wcześniej morfologii. A może on zleci dopiero po 38tc? Jak to jest, umiecie coś powiedzieć?
U mnie cera całą ciążę super, tylko te włókniaczki na szyi i dekolcie.
A widziałyście to? https://www.facebook.com/10150116077700370/posts/10163489336440370/?sfnsn=mo My pewnie już nie zdążymy, chyba że MZ szybko zareaguje, w co bardzo wątpię. -
Dziewczyny pozdrawiam ze szpitala. Na wizycie wyszło małowodzie i gin dała skierowanie na już. Pojechałam do szpitala po badaniu i USG stwierdzili że zostaje. Rozwarcie 1.5-2cm, teraz leżę pod KTG i czekam aż mąż dowiezie rzeczy bo torby zostały w domu🤷♀️🤦♀️ zaczynam czuć delikatne skurcze.
PattisonBM, Kira91, Mimi1987, Catlady, Beti82, Jeheria, Korna, Bona, Cer, Karolllla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niki, trzymamy kciuki.
Ja mam takie bóle jak przy okresie, lekko boli brzuch i plecy. Najgorzej, że nie wiem, jak wyglądają skurcze 😂Niki2803, Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
U mnie cera tradzikowa...czolo i skronie i plecki...
Niki trzymaj sie i dawaj znac co i jak...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Frufru wrote:Niki, trzymamy kciuki.
Ja mam takie bóle jak przy okresie, lekko boli brzuch i plecy. Najgorzej, że nie wiem, jak wyglądają skurcze 😂
Tak się zaczynał mój poród hehehe,z tym że dodatkowo zaczęły sie plamienia, no a potem to już wody i porodówkaPattisonBM lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:Niki, trzymamy kciuki.
Ja mam takie bóle jak przy okresie, lekko boli brzuch i plecy. Najgorzej, że nie wiem, jak wyglądają skurcze 😂Frufru lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Hurrraaa ostatnia przed porodem. Wszystko ładne piękne. Główka nisko wyczuł ją nawet jak badał. Przepływy ok. Ilość wody tez ok. Lekarz zapytał czy chcę żeby mi zrobić masaż to mi przyspieszy poród. Oczywiście się nie zgodziłam hehe nie spieszy mi się.
Dostałam jeszcze skierowanie na morfologie, mocz oraz fibrynogen.Niki2803, Kira91, Jeheria, PLPaulina lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪