MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolllla wrote:12 kg na plusie, zostały 4 kg. Noo młody wynagradza chociaż bywa mi ciężko, że nie mogę Mamie się pochwalić cudnym wnukiem 😢
Dajesz nadzieje! Tez pewnie bede 12kg na plusieze zeszlo w tydzien 8kg to cudnie
Karolllla lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Karolllla wrote:12 kg na plusie, zostały 4 kg. Noo młody wynagradza chociaż bywa mi ciężko, że nie mogę Mamie się pochwalić cudnym wnukiem 😢
Mama widzi i czuwa 💗
Jak się wszystko uspokoi to pójdziesz na cmentarz.
Mój syn zawsze mówi, że musi babcie odwiedzić zapalić jej świeczuszkę i podarować laurkę.
Smutne ale ważne, że uczymy aby pamiętać. Nie poznał jej ale i tak ją Kocha 💗💗💗💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 15:05
lilly., Kira91, Karolllla, Niki2803 lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Karolla chudziulek, a brzuszek piękny i gładki jak gdybys nigdy nie rodziła ❤️Karolllla lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Mimi1987 wrote:Mama widzi i czuwa 💗
Mój syn zawsze mówi, że musi babcie odwiedzić i zapalić jej świeczuszkę i podarować laurkę.
Smutne ale ważne, że uczymy aby pamiętać. Nie poznał jej ale i tak ją Kocha 💗💗💗💗
Mimi jaki kochany ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 15:03
Mimi1987 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Mimi1987 wrote:Mama widzi i czuwa 💗
Mój syn zawsze mówi, że musi babcie odwiedzić zapalić jej świeczuszkę i podarować laurkę.
Smutne ale ważne, że uczymy aby pamiętać. Nie poznał jej ale i tak ją Kocha 💗💗💗💗
♥️ Piękne!
Nie będę już Wam smucić, rozpakowujcie się lepiej! 🥰 -
Dziewczyny przeglądam jeszcze raz dokumenty na porodówkę i zorientowałam się że nie mam dwóch aktualnych wyników. WR ( VDRL) i HCV mam z początku ciąży. Lekarz patrząc w kartę ciąży zlecił ostatnio inne ale tych nie.. czy wy wszystkie macie te wyniki z końca ciąży również ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 16:01
-
Ja cytologii nie mialam robionej, grupe krwi mam z pierwszych tyg ciazy...reszta jest...
Bona lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Nie wszystko mam aktualne, robiłam ost tylko mocz morfologię gbs hbs i HIV. Reszta starsza.
Bona, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedź
Cer podsunęłaś mi pomysł aby zerknąć na stronę szpitala i u mnie to już totalnie skąpo z tymi wynikami
Na stronie taka informacja :
Do porodu :
Kartę Ciąży
plan porodu
karty informacyjne z leczenia szpitalnego
oryginalny wynik grupy krwi i Rh
wynik badania Gbs
Tylko GBShehe i grupa krwi...
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
PattisonBM wrote:Szatanka a moze po prostu wywietrzyc? Albo przetrzec woda z soda?
U mnie jakos Ikea nie smierdziala...a moze wech jeszcze ciazowo-wrazliwy masz? Mezowi smierdzi?
Wietrzyłam szuflady cały dzień na balkonie i nic. Mąż też to czuje. Mnie tam nie tyle o zapach chodzi, ile o to, co się wraz z nim uwalnia... No nic, wlałam do tej sody olejku lawendowego i już pachnie bardziej nim, ale tak jak mówię, to nie o zapach do końca chodzi, więc będę codziennie to zmywać.
Karolla, faktycznie szybko wracasz do formy, a synek cudny!
A ja się dzisiaj boję wstać z kanapy... bo jak wstaję, to przy bardziej gwałtownym ruchu mam wrażenie, że mi dziecko zaraz dołem wypadnie. Co tam się wyprawia na dole, to nie wiem, ale dziwne bardzo uczucie. Jeju, mam nadzieję, że to nie będzie już tuż zaraz, mogłaby poczekać chociaż do końca weekendu, żebyśmy chatę ogarnęli. A w poniedziałek ma przyjść nowe łóżko -
nick nieaktualny
-
Bona wrote:
Tak, lekarz kazał powtórzyć i robilam3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Bona wrote:Dzięki za odpowiedź
Cer podsunęłaś mi pomysł aby zerknąć na stronę szpitala i u mnie to już totalnie skąpo z tymi wynikami
Na stronie taka informacja :
Do porodu :
Kartę Ciąży
plan porodu
karty informacyjne z leczenia szpitalnego
oryginalny wynik grupy krwi i Rh
wynik badania Gbs
Tylko GBShehe i grupa krwi...
Karty z leczenia szpitalnego tylko z obecnej ciąży?
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp