MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bona wrote:Dziewczyny macie karuzele do łóżeczek ? Czy uważacie to za zbędny gadżet ?
Bona, Frufru lubią tę wiadomość
-
Izape Maluszek póki co cały czas super, płacze tylko jak jest golasem czyli przy przebieraniu i kąpieli tak to nic
W wózku od razu zasypia, po tygodniu wiemy już, która pora najlepsza na spacer itd. Uczymy się siebie cały czas, pies się po tygodniu uspokoił, no dzisiaj to już się śmiałam do mojego M. że chyba rzugnę tęczą jest tak miło ☺️ Oby trwało jak najdłużej bez większych problemów 🙏🏻
Bona, Bona, lipcowka86, Mimi1987, Marylove123, PLPaulina, PattisonBM, Jeheria, Izape_91, lilly. lubią tę wiadomość
-
Mimi1987 wrote:U mnie mega mnie rozpiera na dole ale to cały czas jak na okres.
Widzicie ja już rodziłam A sama nie wiem czy to już to 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ nie wiem czy już straszyć męża aaaaa Oszaleje.
Położyłam się chwilę w sypialni . Mały się rusza i nie wiem co.robić 🤷♀️
Nic mi nie wycieka nie odpada....Mimi1987 lubi tę wiadomość
-
Endi1990 wrote:Nooo Andzia to powodzenia!
Ja bym chciała żeby moj poród zacząl sie wlasnie od skurczy...
to mega glupie ale nie wiem czego spodziewac sie po odejsciu wod:
-lunie ze mnie jak z wodospadu?
-bedzie cieklo bezwiednie jak mocz w poznej ciazy przy kichaniu?
To jedyna moja glupia fobia zwiazana z ciaza, z synem mnie ominelo:p
A jak odejda wody to moge sie jeszcze wykapac czy mam biec prosto do szpitala?:p -
MIMI wrote:Mimi ja tak w piątek miałam, w sobotę się uspokoiło , ale cały czas delikatnie coś tam czuję. Tylko ja w ogóle wcześniej nie miałam przepowiadających, więc to pewnie to.
No na razie się uspokoiło. Wstałam ogarnęłam się, wzięłam się za obiad i ciszaaaa.
Ja jeszcze nie chce rodzić 🙈🙉🙊 ja czekam na maj
Też tak chce żeby odeszły wody zaczęły się skurcze 🙏🙏🙏
Dzisiaj powiedziałam mężowi że ja to chce pojechać do szpitala na te ostatnie 5 minut 😁😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2020, 17:38
MIMI, PattisonBM lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
MIMI wrote:Mi położna mówiła że jak są jasne to na spokojnie jeszcze można się wykąpać, a jak zielonkawe to szybko do szpitala. Więc jak mi to wczoraj powiedziała to od razu się cała wydepilowałam 😀 bo wcześniej nie brałam pod uwagę opcji że będę musiała jechać tak jak stoję .
Mimi1987, Bona, Karolllla, Izape_91, MIMI lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:42
Karolllla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimi1987 wrote:No na razie się uspokoiło. Wstałam ogarnęłam się, wzięłam się za obiad i ciszaaaa.
Ja jeszcze nie chce rodzić 🙈🙉🙊 ja czekam na maj
Też tak chce żeby odeszły wody zaczęły się skurcze 🙏🙏🙏
Dzisiaj powiedziałam mężowi że ja to chce pojechać do szpitala na te ostatnie 5 minut 😁😁😁😁
Też czekam na maj i mówię mężowi, że będę czekać do ostatniej minuty, a on straszy mnie, że może szybko przy 2 pójść i żebym w aucie czy na parkingu szpitala nie urodziła. Ja znam tylko odejście wód, skurcze wyczuwalne pojawiły się u mnie za pierwszym razem po 3 godzinach, ciekawa jak będzie teraz 🤔Mimi1987 lubi tę wiadomość
Carla -
nick nieaktualny
-
Carla wrote:Też czekam na maj i mówię mężowi, że będę czekać do ostatniej minuty, a on straszy mnie, że może szybko przy 2 pójść i żebym w aucie czy na parkingu szpitala nie urodziła. Ja znam tylko odejście wód, skurcze wyczuwalne pojawiły się u mnie za pierwszym razem po 3 godzinach, ciekawa jak będzie teraz 🤔
A ja właśnie zielona w temacie wody mi odeszły po przebiciu w szpitalu. A skurcze były tylko z krzyża 😪
No i poród trwał 16 godzin. Teraz chciałabym jak najdłużej być w domu żeby tam nie leżeć bezczynnie ;(
Ojjj dziewczyny jaki ja mam dzisiaj spadek formy już zaliczyłam dzisiaj 3 drzemkę. Masakra jakaś... jakbym miała z taką energią rodzić to ja dziękuję red bulla w kroplowce by mi musiały podać;(Carla lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Mimi my troszke czasu jeszcze mamy...
Ja sie ciut denerwuje,bo dzis mala nie jest aktywna.
Dzieki za rady dot apki. Sciagam.Jeheria, Mimi1987 lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Lipcowka to wchodzimy razem haha
tylko weź dobrze podpowiadaj! 😂
Karolla oj to nie zapeszajmy, chucham i dmucham, zeby Wam bylo tak blogo jak najdluzejmasz teraz czas zeby zbierac sily na dalszą drogę
Moja mała jest bardzo ruchliwa zwlaszcza miedzy 20 a 23, to co wyprawia czasem...kurcze my jeszcze kącik mamy niegotowy, chcialam ogarnac jakies poleczki i zeobic baldachim jakis ladny, musze sobie doszyc rożek do szpitala, jakis cienszy żeby miec, bo mi wrzucili na liste ostatnio dodatkowo przez pandemie i dwie koszule do karmienia, stwierdzilam ze zrobie sobie te przyjemnosc i sama w koncu uszyje, zebym tylko to ogarnela do porodu 🤯 torba niby juz praktycznie spakowana, ale czy sie dopnie, oto jest pytanie. Chyba musze skolowac jakas malutka dla dziecka, bo moze byc ciezko.
Jutro mam wizyte, ciekawe ile juz wazy.Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
.
Kakarli lubi tę wiadomość
-
.
Kira91, mwm, Niki2803, Izape_91, Endi1990, Carla, Karolllla, Frufru, Bona, Marylove123, lilly., Catlady, Cer, szatanka, lipcowka86, Beti82, aga80, sayuri, PattisonBM, Jeheria, PLPaulina, MIMI, Jeffcia, Hortensja, Kakarli, Mysza1986, Korna lubią tę wiadomość
-
aga80 wrote:A ja to jeszczeeee jak na razie skurcze rzadziutko są 🤦♀️🧘♀️
A jak we wtorek wszystko będzie ok to też okolice 4 maja dopiero do szpitala także idziemy łeb w łeb 😁
Jakbyś była z Gdańska to byśmy się mogły na sali spotkać 😁
Kurcze do Gdańska mam niestety za daleko a ja też znad morza 😁😁 -
mwm wrote:Ja sobie wczoraj uda ogoliłam bo do łydek nie dosięgam 😂
Izape_91, Frufru, Mimi1987, PattisonBM, mwm lubią tę wiadomość