MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Carla wrote:Czy u Was na końcówce ruchów dzidzi mniej, ale wg mnie takie „nerwowe” kopnięcia, jakby się szamotał i miejsca nie miał ... hmmm 🧐
-
Takie wibracje tez kilka razy mialam ale tak moze z tydzien dwa temu...teraz czasem kopnie czasem jakby wyprostuje noge...jakby sie przeciagala...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Ja z kolei czuje takie jakby pulsowanie i bardziej jakby sie przeciagal.
Bylam dzis u lekarza zapowiada sie 4 kg chlopa przy porodzie. Dzis wazyl kolo 3400 i na szczescie lezy w dobrej pozycji ufff kamien z serca. Lezy sobie grzecznie na lewym boczku. 😄Jeheria lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:45
-
Andzia86 wrote:Byłam dziś na zdjęciu szwów i Odebrałam swój wypis. Gdyby nie to że miałam wskazania do cc to zmuszali by mnie do sn byłaby tragedia, rozeszła mi się blizna po wcześniejszej cesarce i jakby były skurcze to by pękła 😱 zrosty nie usunięte😟
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:45
Kira91, Mimi1987, PattisonBM, Carla, PLPaulina, Korna, Jeheria, Catlady, Karolllla, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Andzia okropne...
Dobrze ze wszystko sie skonczylo dobrze...no w miare...
Moze teraz uda sie zrosty rozmasowac,ze beda mniejsze...hmm...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualnyGratulacje dla kolejnych rozlokowanych! ❤️😘 U nas miłość trwa w najlepsze, ale ja często mam spadki humoru, na szczęście na krótko, jestem dość płaczliwa, ale radość i tak przesłania cały świat.
Dziewczyny, które macie już swoje skarby ba świecie, chyba głównie Karola, jak Twój pies sobie radzi z nowa sytuacja? U nas jest dość kiepsko, pies na nas skacze, podobnie na łóżeczko, niby trochę się uspokaja ale jest totalnie podniecony. Myślicie ze to minie?
-
nick nieaktualnyCo do figury to u mnie 6 dni po CC i jak wiecie przytyłam mnóstwo, nawet w efekcie nie wiem ile bo mnie nie ważyli, ale dwa tyg przed było 23 kilo mysle ze mogło jeszcze ze 2-3 dojść. Obecnie mam na plusie jakieś 13, ale jeszcze sporo wody w organizmie. Powiem Wam ze tego naprawdę aż tak nie widać, piersi są bardzo duże, brzuch mam podobny jak w 3-4 miesiącu ciąży, naprawdę niezły jak moment po porodzie. Wydaje mi się ze szybko zleci reszta:)
PattisonBM, Jeheria, lilly. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja od wczoraj też czuję słabsze ruchy, ale cały czas regularnie. Traktuje to jako dobry znak, gdzieś kiedyś czytałam że przed porodem dziecko może się wyciszyć 😀
Tym bardziej że trochę brzuch pobolewa, więc czekam co będzie dalej 😀PattisonBM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMIMI wrote:Ja od wczoraj też czuję słabsze ruchy, ale cały czas regularnie. Traktuje to jako dobry znak, gdzieś kiedyś czytałam że przed porodem dziecko może się wyciszyć 😀
Tym bardziej że trochę brzuch pobolewa, więc czekam co będzie dalej 😀MIMI lubi tę wiadomość
-
Korna wrote:Dziewczyny a nie bola was piersi? Mnie od 2-3 dni tak bola ze nie moge sie dotknacPatrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Andzia to dobrze że CC zrobili, strach pomyśleć co by było gdybyś rodziła sn.
To teraz pewnie jak będzie chcieli 3 dzidziusia to trzeba pewnie skonsultować te blizny z innym lekarzem i może właśnie laparoskopia i histeroskopia by pomogła.
Piersi moje czasami strasznie tkliwe, czasami nie. Zmienia się to non stop.
Mój jest też bardzo spokojny i nagle zaczyna mnie uderzać tam na dole, chce wyjść ewidentnie. Lekarz mówi że to właśnie otwiera szyjkę.
Co do wagi ja juz schudłam co najmniej 0,5 kg 😂