MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:01
Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli karmisz mm, to są mleka na ulewanie lub takie specjalne zagęstniki.
A obserwuj synka, może preferuję leżeć na jednej stronie. Dlatego główka z jednej strony płaska. Wystarczy by teraz leżał z główką w przeciwną stronę. Nam tak położna przy starszej poleciła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 11:55
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:01
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:02
-
nick nieaktualnyAndzia86 wrote:Ja go kładę na tej drugiej stronie ale niestety wygina się i wraca na tamta
Tam gdzie miał nogi żeby teraz głowa była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 12:09
-
Też mam taką mate😁
Widzę że wychodzimy na prostą z maluchami. Też zauważyłam że jak jestem nerwowa to małej się udziela... staram się być zadowolona i radosna nawet jak jest gorszy dzień. Nastawienie ma znaczenia. U mnie najgorzej jest późnym popołudniem bo wychodzi mi zmęczenie po całym dniu i nocy z młodą i budową. Jak ja już bym chciała mieć koniec budowy, a tu jeszcze tyle roboty... -
Frufru wrote:Zazdroszczę tej klimy. My bez niej mamy 25 w domu i jest to zdecydowanie za dużo... Młody tylko w pampersie leży przy takich upałach, jeśli nie wychodzimy...
Mnie upały wykańczaja...
Wczoraj mu stuknęły 2 miesiące. Powoli mijają te ciężkie dni, uśmiecha się i śmieje, interesuje się bardziej otoczeniem, głuży, trochę więcej śpi w dzień. Nadal nie lubi być sam, ale już nie musi 24h spędzać na rękach. Jest lepiej.
Jest nadzieja ❤️
Szatanka szok!
Mój noce ma ciężkie bo skrzeczy i my nie spimy ale za to drugi dzień z rzędu drzemka 2-3h z czego polowe z niej jest odłożony3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
MIMI wrote:Super że Wam się dzieciaczki uspokoiły. Daje mi to nadzieję że i u mnie w końcu będzie lepiej. Póki co jest coraz gorzej. Doszły problemy z jedzeniem i histeryczny płacz przy butelce. Doszły też płacze na spacerze i w gościach, i w samochodzie też, czyli wszędzie tam, gdzie wcześniej mogłam na chwilę odpocząć.
Aż tak źle to nie było... myślicie że to może być reakcja na szczepienie? To już 6 dzień ...
Może taki etap, dziecko coraz bardziej się orientuje co się dzieje dookoła, mój tez lubił wózek i fotelik a w zeszłym tygodniu były be, szczególnie jazda samochodem.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Kochane a jak z podnoszeniem główki??
Mój mam wrażenie lepiej podnosil w 5t niż teraz w 7t. Zaczęłam go kłaść na brzuszku do spania tak jak u części z Was bo faktycznie wtedy dłużej śpi. Kladziecie tez tak na noc? I teraz jak kładę na macie to leży 😂 zamiast podnosić głowę 🤷🏻♀️3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Z tym podnoszeniem główki to w 5 tygodniu idą w ruch inne mieśnie niz na póxniejszym etapie... najpierw głowka jest po prostu zadzierana do góry - prostowniki grzbietu, a póxniejszym etapie rozwoju wszystko powinno sie opierać na obręczy barkowej...
Pilnuj żeby leżeniu na brzuchu rączki nie byly cofniete... powinny się znajdować przed linią barków i żeby łokcie dotykały do ziemi...
lilly. lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny