MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie prywatnie też 250 z usg bez usg 150.
KaroInka lubi tę wiadomość
-
On prowadzi nie tylko ciąże jest specjalista w bezpłodności więc rozumiem też takie wizyty ja po porodzie u niego byłam też na takiej bez usg.
-
No moja bratowa jest na NFZ przychodnia przy Inflandzkiej i powiem wam że się zastanawiam czy czasem nie iść. Super trafiła młoda lekarkę co 2 tygodnie wizyta na NFZ a ta wizyta uwaga trwała godzinę wszystko jej wytłumaczyła opowiadała itp plus od razu chciała dać jej L4 gdzie mój gin dopiero koło 7 miesiąca wystawia.
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Masakra z tymi cenami wizyt. Ja prowadzę w Luxmedzie, więc wizyty i badania mam w pakiecie. Tylko NIFTY mnie szarpnęło po kieszeni 😛
Megimeg też w tym tygodniu czułam różne kłucia i ciągnięcia. Kto wie, że może to formujące się łożysko wczepia się w macicę. Nie zauważyłam, żeby luteina zmieniła coś w moich nudnościach. Cały czas tak samo umieram do południa. Dzisiaj jeszcze z łóżka nie wyszłam, bo rano zjadłam tylko kromkę, wypiłam napar z imbiru, a potem jak zwykle 🤮. Co się odważyłam ruszyć i wstać to 🤮. Właśnie przed chwilą zjadłam drugą kromkę i powoli będę wstawać.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wspolczuje oby Ci szybko mineło po 12 tygodniu.
-
Ja mam wizytę na 16 także trzymajcie kciuki:) ja też na każdej wizycie miałam USG jakbym miała zapłacić 250 za wizytę i bez USG to chyba bym zwariowała hehe:)
Karenira, malami.91 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja chodzę na nfz i żadnych problemów z przyjęciem czy badaniami nie mam, a i usg mam na każdej wizycie. Ogólnie nie narzekam 😁
Ech,u mojej mamy w pracy 12 osob ma potwierdzoną korone, nauczyciel który uczy 3 klasy w u syna w szkole też ma pozytywa 🙄 oczywiście syna też uczy.. kur... normalnie super. Czekamy teraz na info co ze szkołą od poniedziałku. Nauczyciel jest od tygodnia na l4.. Ech nie wiem co myśleć, co raz częściej też się zastanawiam czy ciąża w pamdemii to dobry wybór 😔