MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
udało mi się dzisiaj w końcu nadrobić posty w tym temacie plus na badaniach prenatalnych upewniłam się, że z Dzieckiem wszystko w porządku, więc postanowiłam się przywitać
Termin mam wyznaczony na 8 maja, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupyAngelaaaa, megimeg, mała_ruda, Kala139, AmazonkA29, Rio, Karenira, Bruised, KaroInka, Kaśka28, AJrin, Kamsza, Malinka33, Emimo, wisienka94, Daar lubią tę wiadomość
-
AJrin, mozesz mi wpisać dziewczynkę❤
Ala_Ala, Angelaaaa, mała_ruda, Kaśka28, Karenira, Ania162, megimeg, AmazonkA29, Bruised, Martyna155, malami.91, AJrin, Kamsza, Malinka33, liwi, Lusi91, Emimo, wisienka94, Daar lubią tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
megimeg wrote:Ja nie wiem dziewczyny ale co ja oglądam te marsze to płaczę tak mnie to wzrusza i rozwala
Goldlemon gratuluję dziewczynki, mi się dzisiaj śniło, że będzie dziewczynka, pewnie dlatego, że mój mąż ciągle to powtarza.Goldlemon lubi tę wiadomość
-
Kala139 wrote:Dziewczyny ja tak samo reaguję, jeszcze na fb ktos dodał zdjęcie zdeformowanych płodów i zdążyłam to zobaczyć i cały czas mi łzy lecą same jak grochy. Nie mogę się ogarnąć, a jestem przed usg i teraz się boję czy wszystko będzie dobrze. Wasze informacje są pocieszające, cieszę się, że u Was wszystko dobrze🙂
Goldlemon gratuluję dziewczynki, mi się dzisiaj śniło, że będzie dziewczynka, pewnie dlatego, że mój mąż ciągle to powtarza.
Na spokojnie - ja przez to czego się naoglądałam i naczytałam nie mogłam w nocy spać, tak się przestraszyłam przed dzisiejszymi badaniami. Okazało się, że niepotrzebnie, gdyż wszystko wygląda dobrze, więc naprawdę na spkojnie 🙂
Wierzę, że u u Ciebie wszystko będzie dobrze 🙂megimeg, Kala139 lubią tę wiadomość
-
Kala139 wrote:Dziewczyny ja tak samo reaguję, jeszcze na fb ktos dodał zdjęcie zdeformowanych płodów i zdążyłam to zobaczyć i cały czas mi łzy lecą same jak grochy. Nie mogę się ogarnąć, a jestem przed usg i teraz się boję czy wszystko będzie dobrze. Wasze informacje są pocieszające, cieszę się, że u Was wszystko dobrze🙂
Goldlemon gratuluję dziewczynki, mi się dzisiaj śniło, że będzie dziewczynka, pewnie dlatego, że mój mąż ciągle to powtarza.Kala139, megimeg lubią tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
Moja mama sama by poszła na to zgromadzenie we Wrocławiu, ale jest za nerwowa jak chodzi o takie rzeczy i jej praca też nie przemawia aby poszła.też jeszcze nie byłam na genetycznych i się boję a teraz jeszcze bardziej 😔
Co do płci to nie mam żadnych przeczuć, ale nie ukrywam że po dwóch synach czas na córcię 😁
-
Goldlemon mój mąż też tak mówi, teraz tylko trochę poczekam zanim się dowiem czy sobie zrobił co chciał😂 Tak naprawdę najważniejsze dla mnie, zeby wszystko było w porządku. Wiem, że każdy tak mówi ale ja naprawdę tak czuję. W pierwszej ciąży liczyłam na córkę a teraz syn chce brata więc jakby był chłopak to wiem, że się będzie cieszył.
Ania162 dziękuję Ci za słowa otuchy! -
Karenira wrote:AJrin czy poza NIFTY robiłaś też test Pappa? Mój lekarz mi koniec końców nie dał skierowania na to z uwagi na to, że NIFTY obejmuje większy zakres chorób niż Pappa. U mamy ginekolog czytam jednak, że Pappa bada też łożysko. Zastanawiam się czy kombinować skierowanie czy już to olać. W poniedziałek mam usg prenatalne, ale na tej wizycie lekarka nie będzie mogła mi skierowania dać, bo w Luxmedzie mają takie dziwne podziały, że skierowania, zwolnienia itp to tylko na wizycie, która się nazywa konsultacja.
Dokładnie gin nakazał pappe że względu na łożysko i robiłam czekam na wynik. Okazało się że jak zrobię pappe to całe badanie USG i pappe mam na NFZ więc nie musiałam nic płacić to dodatkowo zachęciło aby robić 😉 a teraz trochę mnie stresuje bo jednak jak pappa wyjdzie źle to skończy się amniopunkcja i kolejnym stresem przy tym co się tu w Polsce dzieje 🤦♀️
Sorki dziewczyny odcięłam się trochę jesteśmy w górach a ja zamiast się cieszyć chodziłam zdołowana M nakazał mi się ogarnąć zabierając telefon abym już nie czytała 😉 Pierwsza noc od 2 dni przespałam dziś wracamy i was nadrobię jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 06:32
-
Goldlemon wrote:AJrin, mozesz mi wpisać dziewczynkę❤
Gratulacje super ♀️ dziewczynka dopisałam ❤️ -
Ania162 wrote:Cześć Dziewczyny,
udało mi się dzisiaj w końcu nadrobić posty w tym temacie plus na badaniach prenatalnych upewniłam się, że z Dzieckiem wszystko w porządku, więc postanowiłam się przywitać
Termin mam wyznaczony na 8 maja, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy
Witamy witamy rozgość się u nas ❤️ a ja Ciebie dopisze do pierwszej strony.