MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Rio fajnie, że już jesteś w domku🙂
Ja poronilam w szpitalu płód 8mio tygodniowy, wzięłam dwie nospy forte (które miałam swoje) i 2 paracetamole a i tak mnie bolało. Usłyszałam, że to takie bóle trochę mocniejsze niż miesiączka ale to nie jest prawdą. Skurcze miałam straszne. -
Rio trzymaj się cieplutko i odpoczywaj. Dobrze, że wróciłaś do domu i że z maleństwem wszystko jest w porządku.
Megimeg wczoraj miałam pierwszy pełny dzień całkowicie wolny od wymiotów. Jedynie mnie lekko mdliło czasem. Dzisiaj też czuję się dobrze. Jak do tej pory i śniadanie i zupa zostały na swoim miejscu. Momentami mnie jeszcze lekko zemdli. Coś jak w okolicach 6 tygodnia, jeszcze zanim się rozkręciło. Także myślę, że mijamegimeg lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dziewczyny macie może bóle pachwin? Kurde od 3 dni mi dokuczają.. Czytałam, że zazwyczaj zaczynają się w 2 trym i nie wiem czy mam się przejmować czy to normalne, przyznam trochę panikuje 😟
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Baksia nie panikuj, przyzwyczaj się Macica i więzadła się rozciągają. Ja czuję od czasu do czasu z różną siłą takie kłucia i ciągnięcia praktycznie od samego początku. Bywa, że przez kilka dni nic nie czuję, a potem znowu się pojawia. Myślę, że to normalne.
baksia lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira dziękuję 😘
Jestem swiadoma, że ciało się zmienia i dzidziuś potrzebuje miejsca ale jednak każdy dziwny ból doprowadza mnie do małej paniki 🙈
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
baksia wrote:Dziewczyny macie może bóle pachwin? Kurde od 3 dni mi dokuczają.. Czytałam, że zazwyczaj zaczynają się w 2 trym i nie wiem czy mam się przejmować czy to normalne, przyznam trochę panikuje 😟
-
Kala139 wrote:Rio fajnie, że już jesteś w domku🙂
Ja poronilam w szpitalu płód 8mio tygodniowy, wzięłam dwie nospy forte (które miałam swoje) i 2 paracetamole a i tak mnie bolało. Usłyszałam, że to takie bóle trochę mocniejsze niż miesiączka ale to nie jest prawdą. Skurcze miałam straszne. -
Ja ronilam w 12 tygodniu 2.5 dnia nic mi nie dali a dziewczynie która aż się wiła z bólu usłyszała jak masz zamiar rodzicto dopiero boli! Masakra żałuję, że nie miałam nic przy sobie a przecież dziecko nie żyje można dać i ulżyć wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 19:27
-
AJrin wrote:Ja ronilam w 12 tygodniu 2.5 dnia nic mi nie dali a dziewczynie która aż się wiła z bólu usłyszała jak masz zamiar rodzicto dopiero boli! Masakra żałuję, że nie miałam nic przy sobie a przecież dziecko nie żyje można dać i ulżyć wszystko.
Straszne to wszystko jest
-
Cześć dziewczyny, mnie też to wszystko przytłoczyło i się wyłączyłam nieco😑 Nie dość, że same badania prenatalne to przeżycie i stres to teraz jeszcze bardziej to wszystko jest potęgowane 🙁 Jakoś do 5.11 trzeba dotrwać... liczę, że mimo wszystko wejdzie jeszcze jakaś poprawka do tego orzeczenia TS.
W dodatku chyba znowu hormony szaleją, ale wróciły mi częściowo bezsenne noce. Kręcę się z boku na bok i cały czas mi niewygodnie. Aż się boję pomyśleć co to będzie jak brzuszek urośnie 🙈 A jak u Was ze spaniem?
-
AJrin wrote:Ja ronilam w 12 tygodniu 2.5 dnia nic mi nie dali a dziewczynie która aż się wiła z bólu usłyszała jak masz zamiar rodzicto dopiero boli! Masakra żałuję, że nie miałam nic przy sobie a przecież dziecko nie żyje można dać i ulżyć wszystko.
-
baksia wrote:Dziewczyny macie może bóle pachwin? Kurde od 3 dni mi dokuczają.. Czytałam, że zazwyczaj zaczynają się w 2 trym i nie wiem czy mam się przejmować czy to normalne, przyznam trochę panikuje 😟
-
Cześć. Cały czas czytam wątek i myślę co to będzie. Dużo nas ma prenatalne 5 listopada, trzymam za wszystkie kciuki. U mnie jedynym objawem ciąży sa częste zawroty głowy. Synek nauczył się cgodzić i biega od razu,a ja za nim latam. Tak bardzo druga ciaza się różni od pierwszej. Dziś w nocy mialam dziwne sny, śnily mi się loterie jakieś i za kazdym razem ktos oglaszał : " dziewczynka!". 😉
megimeg lubi tę wiadomość
Michałek 2019
Kubuś 2021
-
Ale i tak najgorsze w tym było to że kazali sikać zawsze z miseczka i łapać dziecko za każdym razem bałam się patrzeć co wypłynęło. No i to był szpital na Żelaznej taki niby super extra do porodu ale już poronienia mają w d... Do tego uszkodzili mi nerw w ręce wbijając kolejny welflon więc pielęgniarka zamiast przepraszam do mnie to chociciaz na chwilę pani zapomniała o bólu brzucha kumacie? No ogólnie skreśliłam ten szpital po tym choć słyszałam że w innych szpitalach nie jest lepiej i że leży się z rodzącymi bądź w zaawansowanej ciąży. No nic na szczęście to przeszłość mam nadzieję że zmieniło się na lepsze i że za kilka lat będzie jeszcze lepiej.