MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak powiedziałam lekarzowi o swoich obawach (kwestia wieku) to zaśmiał się i powiedział, że tylko takich problemów mi życzy 😉 Wiek pacjentek do pierwszego porodu jest często wyższy a ciąże zdrowe wiec niepotrzebnie wprowadzam się w stan poddenerwowania. Trochę mnie tym uspokoił.Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Ja będę rodzic miesiąc przed 39 urodzinami 🙈
Ala_Ala lubi tę wiadomość
-
Wiecie może czy osoba która mieszka za granicą ma nieślubne dziecko i nie mieszka z ojcem dziecka tylko z innym partnerem czy może być chrzestną ? Bo my już mamy ustaloną chrzestną i teraz tak myślę czy to nie będzie problem ☹️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Wiecie może czy osoba która mieszka za granicą ma nieślubne dziecko i nie mieszka z ojcem dziecka tylko z innym partnerem czy może być chrzestną ? Bo my już mamy ustaloną chrzestną i teraz tak myślę czy to nie będzie problem ☹️Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Angelaaaa wrote:Wiecie może czy osoba która mieszka za granicą ma nieślubne dziecko i nie mieszka z ojcem dziecka tylko z innym partnerem czy może być chrzestną ? Bo my już mamy ustaloną chrzestną i teraz tak myślę czy to nie będzie problem ☹️05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Syn ma zrobić żurawia z origami 😠 3 godziny się z tym męczyliśmy i dupa 😡 nie zrobi tego, trudno...
Mój kuzyn mieszka z dziewczyną i mają syna, jest chrzestnym mojego najstarszego syna. Jak ksiądz się go pytał czy ma żonę itd to powiedział, że jest kawalerem bo inaczej by nie dostał papierka, ale to było 10 lat temu -
Cześć, chciałabym do was dołączyć, mam termin na 17.05. Jestem mamą 2,5-latka jesteśmy z Łodzi.
Na prenatalne umówiłam sie w 13+0, zastanawiam sie czy nie za późno jeśli trzeba byłoby coś dodatkowo sprawdzić.Kamsza, Angelaaaa, malami.91 lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o sprawy kościelne to zależy od księdza. Jedni sztywno trzymają się praw inni trochę przymrozaja oko. Można zawsze zapytać.
Ja moja pierwsza córka rodziłam gdy miałam 27lat i 6miesiecy. Druga 28lat i 9miesiecy teraz trzecie będę miała 30lat i 8 miesięcy. I to by było chyba już na tyle za dużo stresu mnie to kosztuje. ☹️😔 -
Czereśniowa wrote:Cześć, chciałabym do was dołączyć, mam termin na 17.05. Jestem mamą 2,5-latka jesteśmy z Łodzi.
Na prenatalne umówiłam sie w 13+0, zastanawiam sie czy nie za późno jeśli trzeba byłoby coś dodatkowo sprawdzić.
Witaj to wygląda na to że znowu się spotykamy mam synka z kwietnia 2018 ❤️ -
Czereśniowa wrote:Cześć, chciałabym do was dołączyć, mam termin na 17.05. Jestem mamą 2,5-latka jesteśmy z Łodzi.
Na prenatalne umówiłam sie w 13+0, zastanawiam sie czy nie za późno jeśli trzeba byłoby coś dodatkowo sprawdzić.
Witamy
Ja mam prenatalne jutro i to będzie 13+0 więc się nie martw bo można robić do 13+6Czereśniowa, megimeg lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja w listopadzie kończę 35 lat i to była moja granica zachodzenia w ciążę, tak sibie jakoś postanowiłam. Mikołaja urodziłam miesiąc przed 31 urodzinami i miał być jedynakiem, sama jestem jedynaczką. Nagle w czerwcu mnie coś trzepło, ze zostało mi mało czasu na zajście przed 35 rokiem i nie wiem jakim cudem zaszłam przy pierwszej próbie gdzie z Mikołajem to było 8 miesięcy z clostylbegyt pregnylem itd.
Btw mimo 35 lat uwazam siebie za dziecko we mgle i teraz przychodzą wątpliwości czy js sobie dam rade z 2 dzieci 😱 -
A ja chciałam się wyrobić z dwójką przed 30 i chyba się uda 🙂.
Czereśniowa, witaj. Ja też z Łodzi. Prenatalne również mam w 13+0 i też jest obawa, że późno. Najgorzej jak kwarantanna wypadnie 😐. Aż się zastanawiam czy nie zadzwonić i nie spróbować wcisnąć się tydzień wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2020, 16:21
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021