MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
malami.91 wrote:Czereśniowa, trzymam kciuki żeby udało się urodzić w domu 👍. Też mi to kiedyś przeszło przez myśl, ale chyba za duży cykor ze mnie.
Generalnie o Salve słyszałam wiele dobrych opinii.
Dzięki, mam nadzieje, że ciąża będzie przebiegać prawidłowo i będę mogła w ten sposób urodzić. Przy pierwszym też stchórzyłam , za późno się tym zainteresowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 19:20
-
Hej ja po wizycie. Będzie dziewczynka ❤️
malami.91, mother84, Angelaaaa, AJrin, Rio, squirrel, Venice, Emimo, Monikakap, Kamsza, Lusi91, AmazonkA29, Czereśniowa, Kaśka28, Daar, Ala_Ala, Skowronek, Karenira, baksia, Emimi, Kala139 lubią tę wiadomość
-
Wisienka94 super gratulacje 🎊
U mnie hemoglobina się lekko podniosła więc jest dobrze 👍malami.91, wisienka94, Kamsza, mother84, Kaśka28, Ala_Ala, Emimi lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane powiem wam dziś coś śmiesznego.Wstaje rano taka zaspana A mój syn patrzy na mnie A moja koszula mokra od mleka i mówi mamo jeszcze nie urodziłeś a już Ci mleko leci może jakąś DOJARKĘ sobie kup, myślałam że padnę😂😂😂😂😂
Emimo, Kaśka28, Ala_Ala, Angelaaaa, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Monikakap wrote:Witajcie kochane powiem wam dziś coś śmiesznego.Wstaje rano taka zaspana A mój syn patrzy na mnie A moja koszula mokra od mleka i mówi mamo jeszcze nie urodziłeś a już Ci mleko leci może jakąś DOJARKĘ sobie kup, myślałam że padnę😂😂😂😂😂
W pierwszej ciąży, własne od 5 miesiąca zaczęłam się budzić z mokrą bluzką od piżamy. I zostało już tak do końca.Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Moje dzieciaczki wstały dziś po 6 🙈
Chyba zaraz idę po 2 kawę 😂
Miłego dnia kochane u mas dziś ubieranie choinki i pieczenie ciastek dla Mikołaja 😉 no i tradycja nakazuje wypuciwac buty aby tam znalesc prezenty 😁Emimo, Karenira lubią tę wiadomość
-
Nasz syn wczoraj w przedszkolu ubierał choinkę, to wrócił do domu i musiał oczywiście ubrać już swoją malutką ☺️ może my naszą też dziś ubierzemy 😏 a buty to trzeba wyczyścić obowiązkowo 😁
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
AJrin łączę się z tobą moja po tragicznej nocy wstała o 6.40🤦♀️ledwo na oczy patrzę 😔 szkoda że kawy nie lubię może pomogłaby mi się obudzić😁
Dziewczyny kiedy Waszym maluchom wyszły zęby 5🤔?
Ja właśnie myślę kiedy ubrać choinkę może jutro albo w przyszłym tyg. Mam trochę obawy czy to będzie bezpieczne 🤔🤪
No a dzisiaj obowiązkowo czyścimy buty🥾🥾🧽 -
mother84 wrote:Nasz syn wczoraj w przedszkolu ubierał choinkę, to wrócił do domu i musiał oczywiście ubrać już swoją malutką ☺️ może my naszą też dziś ubierzemy 😏 a buty to trzeba wyczyścić obowiązkowo 😁
-
Hej,my dzisiaj idziemy do moich rodziców na obiadek 😋
Współczuję wam takiej pobudki w sobotę, moje dzieci jeszcze śpią to i ja się obijam 😁
Co do mikołaja to jutro w domu kultury jest spotkanie z Mikołajem więc idę z dziećmi 😁 przez tą epidemie wszystko wygląda inaczej bo trzeba się umówić na daną godzinę i może być max 5 dzieci a spotkanie trwa 30 minut ale i tak prezenty będą 😊 -
Rio wczoraj też nie mogłam zasnąć..🤔 jak nigdy. Męczyłam się. Za ciepło za zimno nie ten bok..
U nas prezenty zawsze mikolaj zostawiał przy łóżku. Ale zainspirowałyście mnie i będziemy przygotowywać buty 😁 nigdy też nie było ciasteczek dla Mikołaja u nas w domu rodzinnym. Ale ja chce to wdrożyć w nasze tradycje.
Marzy mi się już ubrana choinka. Ale ja i mąż jesteśmy leśnikami i nie wyobrażam sobie sztucznej choinki. A prawdziwa może nie wytrzymać do wigilii a co dopiero do stycznia 😁 ogrzewanie podłogowe nie pomaga 😅 chociaż przy projektowaniu podlogówki zostawiłam miejsce bez ogrzewania właśnie na choinkę. No ale jak w domu są 24 stopnie to trudno utrzymać żywą choinkę długo.
W zamian za to ubieramy dzisiaj dom w lampki 😍
Ja mam wizytę dopiero 16 grudnia. Dzień po skończonej kwarantannie. Ciekawa jestem po tej amnio czy wszystko ok.. Nawet nie mogę tego sprawdzić 😒 ale chyba czuje kopniaki więc nie wariuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 09:25