MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupowałas bazę do fotelika tez ? Bugaboo fox 2 z takim rabatem? Nie fox ?
Venice wrote:Dzisiaj byliśmy w sklepie i zamówiliśmy wózek i fotelik. Wybraliśmy Bugaboo Fox i fotelik Cybex rozkładany na płasko.
Pan w sklepie dał nam taki rabat, ze wózek wyszedł 700 zł mniej niż przez internet.
Polecam dziewczynom z Wrocławia sklep 3 kiwi. Już tam kiedyś kupowaliśmy i byłam zadowolona z obsługi.
Byliśmy tez w Askocie, ale obsługa klienta tragiczna..zero pomocy, pracownicy z fochem. -
Wy już mówicie o pakowaniu a ja jeszcze nawet torby nie mam 🙈😂😂
U nas ok,robimy remont łazienki i zamówiliśmy meble do pokoju starszaka.
Mają być za tydzień.Jak już wszystko po ogarniamy to może się wezmę za pranie ubranek 🤔 na razie wszystko leży w worku w szafie i mnie to wkurza 😛
1 marca mam usg 3 trym i już się nie mogę doczekać,dzień później idę do okulisty bo coś mnie boli lewe oko 😐 -
Malami to piękny wynik 😊
Agnieszka nas czeka remont na początku marca, sypialnię przerabiamy na pokój dla najmłodszego i tam teraz jest wszystko, kartony, meble do złożenia, ubranka z piwnicy oczekujące na pranie itp. też mnie już to denerwuje, ale póki remont się nie skończy to nic nie mogę zrobić. Nawet się spakować, bo nie mam gdzie tego trzymać 😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Tez chce ten kolor 😀 ogladalas na żywo inne wózki ? Ja jak tylko zaszłam w ciaze chciałam bugaboo noe widziałam go jeszcze na żywo.
Venice wrote:Kupiłam bazę. Wózek Fox 2 w kolorze mineral Alu / Light grey -
Ja też 1 marca usg 3 trymestru 😀Trochę się stresuję bo córka wtedy miała już trochę niedowagę. Ciekawa jestem jak tym razem będzie. Naprawdę nie wiem kiedy to zleciało i już trochę mnie strach ogarnia jak to będzie z dwójką. Poza tym ostatnio córka mnie rozwaliła, pytając czy Stasiu będzie pił mleczko z cysusiów. Mówię że tak, a ona na to ale ale ja nie chce. Ty jesteś moją mamą. Także ten...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2021, 17:15
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ja z zakupów mam tylko ubranka. Chyba wszystkie 😀 i oprócz tego nic. Teraz w czwartek córka ma 18-tkę. Na początku marca robimy jej remont pokoju ( nowe meble ) tv i takie tam. Jak skończymy wezmę się za pranie ubranek. Nie planuje ich prasować tylko wysuszyć w suszarce. Zacznę chyba robić listę i realizować zakupy. Wózek mam upatrzony pojadę tylko zobaczyć w sklepie i zamowie pod koniec kwietnia. Wizytę miałam 01.02. Córcia ważyła 997 G teraz pewnie już z 1100 G. Usg III trymestru mam 03.03
Angelaaaa, mother84, liwi lubią tę wiadomość
-
U mnie w pokoju jest taki burdel,że aż wstyd 🙈 ale jeszcze parę dni trzeba się przemęczyć i będzie ładnie 😁
Squirrel,dasz radę 👍 ja się zastanawiam jak to będzie z 3 🙊 zwłaszcza,że Karol jest o mnie zazdrosny i nikt nie może mnie przytulić bo zaraz leci i też chce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2021, 17:25
-
Emimo wrote:Tez chce ten kolor 😀 ogladalas na żywo inne wózki ? Ja jak tylko zaszłam w ciaze chciałam bugaboo noe widziałam go jeszcze na żywo.
Patrzyłam tylko na Cybex Priam, ale jak pan zrobił prezentację i pokazał parę mankamentów to wybór był oczywisty (latająca rączka, wąskie siedzisko w spacerówce, waga całego wózka). Za taką kwotę spodziewałam się czegoś solidniejszego.
Natomiast mielismy 4 lata temu Bugaboo Cameleon i nie było w nim ani jednej rzeczy, do której mogłabym się przyczepić. Wózek jak dla mnie idealny.Emimo lubi tę wiadomość
-
Malami ja starałam się spędzać dużo czasu ze starsza córką sam na sam. Zabierałam ją na lody, na spacer itd. Byłyśmy tylko we dwie, miałam tylko czas dla niej. Nikt nam nie przeszkadzał. Kapalam ja i czytałam na dobranoc tak jak wcześniej, zanim urodziła się jej siostra.
Jak byłam w szpitalu to z racji narodzin siostry dostała tez prezent. Dzięki temu nie była cała uwaga skupiona tylko na maleństwu, starsza tez czuła się docenionamalami.91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chciałam zapytać czy zdarzyło się Wam mieć ciśnienie Ok, ale podwyższone tętno? Męczy mnie ostatnio takie kołatanie serca, jakbym miała mieć atak paniki. Od dziś sprawdzam to ciśnienie jest w normie ale tętno powyżej 100...
squirrel lubi tę wiadomość
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Ala nie miałam, co prawda mam takie odczucia jak Ty często...nie mam ciśnieniomierza w domu, więc nie wiem jak teraz, ale na wizytach zawsze mam ok. Tętno u ciężarnych jest często podwyższone do 90-100, ale takie powyżej 100 to już chyba ponad normę. Chociaż nie wiem ile ponad to już należy się martwić. Najlepiej zapytaj na następnej wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2021, 18:07
Ala_Ala lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ala_Ala wrote:Dziewczyny, chciałam zapytać czy zdarzyło się Wam mieć ciśnienie Ok, ale podwyższone tętno? Męczy mnie ostatnio takie kołatanie serca, jakbym miała mieć atak paniki. Od dziś sprawdzam to ciśnienie jest w normie ale tętno powyżej 100...
-
Tak potwierdzam. Ja mam syndrom białego fartucha więc na wizytach mam zawsze wysokie ciśnienie i tętno stąd ten temat nie jest mi obcy. Ja przed ciążą też miewałam wysokie tętno więc w ciąży może być nawet ok. 100. Poza tym to jest maksymalna norma tętna w stanie spoczynku, czyli jak co najmniej 10 min nic nie robisz. Jak będziesz w ruchu albo się zmęczysz to możesz mieć chwilowo nawet więcej.
Też czasami mam takie uczucie że mi serce zaraz wysokczy. Tętni wtedy mam ok 90.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2021, 18:42
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Dziękuję za podpowiedzi. Też nie miałam czym mierzyć, ale pożyczyłam dziś dla swojego spokoju. Poobserwuję jak to wyglada w najbliższych dniach, najwyżej się skonsultuje z lekarzem. Wydaje mi się, że przed ciążą miałam między 70-80.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2021, 18:49
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️