MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Emimo spokojnie ja nie mam jeszcze nic przygotowanego. Mieliśmy zacząć remont na początku marca a już się przesunęło na połowę. Facet twierdzi, że do końca marca skończy, oby! Wtedy dopiero zacznę pranie,prasowanie itp, szybciej nie mam jak 🤪
Mnie też boli, staram się odpoczywać wtedy, ale przy dziecku nie zawsze się da. Leżeć cały czas nie leżę. Też mi ciężko w tej ciąży, w pierwszej było średnio, ale w tej czuję się naprawdę źle...wiek robi też swoje pewno. Generalnie zniosę wszystko, byle tylko db się skończyło.Ala_Ala lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Skowronek, no taki niepozorny ten Twój brzuszek, ale to może kwestia kształtu.
To mój... skóra swędzi, już czuję te nadchodzące rozstępy 😏
[było zdjęcie]Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 19:36
AJrin, mother84, Angelaaaa, Miiniala, Karenira, wisienka94 lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami no Ty masz zacny brzuszek mój to takie niewiadomo co :p mam tylko nadzieję, że nie wywali mi z dnia na dzień bo boję się za szybkiego rozciągania się skóry.
malami.91 lubi tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Malami w końcu widzę, że nie jestem sama z takim dużym brzuchem 😁 też mam już naprawdę duży, aż się boję jaki będzie w połowie maja 🙊
squirrel, malami.91 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Mała mi no pokaźny brzuszek ja też już mam spory.
A co do couszkow ja w połowie Marca bądź pod koniec będę ogarniać powiem wam że zaczęłam ogarniać dom wszystkie szafy przeglądam całą kuchnię i porządkuje po malu jak zaczęłam sprzątać łazienki to zdałam sobie sprawę że od ponad roku dom nie był gruntownie sprzątany a są szafki w kuchni które od kiedy się wprowadziliśmy szmatki ani przeglądu nie miały. Ogólnie jak byłam na macierzyńskim to wszystko było ogarnięte ale jak wróciłam do pracy przy 2 maluszków jednak wodze że po malu się zagracilismy.
malami.91 lubi tę wiadomość
-
mother84 wrote:Emimo spokojnie ja nie mam jeszcze nic przygotowanego. Mieliśmy zacząć remont na początku marca a już się przesunęło na połowę. Facet twierdzi, że do końca marca skończy, oby! Wtedy dopiero zacznę pranie,prasowanie itp, szybciej nie mam jak 🤪
Mnie też boli, staram się odpoczywać wtedy, ale przy dziecku nie zawsze się da. Leżeć cały czas nie leżę. Też mi ciężko w tej ciąży, w pierwszej było średnio, ale w tej czuję się naprawdę źle...wiek robi też swoje pewno. Generalnie zniosę wszystko, byle tylko db się skończyło.
Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji co do przygotowań, i z samopoczuciem mam podobnie. Ja dodatkowo narzekam na ból pleców, jakoś w kości krzyżowej. Pewnie to przez zmianę środka ciężkości inaczej chodzę i stąd ten ból. Sama czuje po sobie, że mam coraz mniej siły a długie wyprawy to już nie dla mnie.Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Do dziewczyn które szczepily się bądź planują na krztusiec jaką szczepionka was szczepiono?
squirrel lubi tę wiadomość
-
Karola to dużo zdrowia dla Ciebie. Ja jak zachorowałam miesiąc temu tak generalnie już jest ok, ale do tej pory jeszcze czasem kaszlę...
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Małami faktycznie kajaki 27 ma mój 4.5 latek 🙈 niespełna 3 latek ma 25
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 18:36
-
AJrin wrote:Małami faktycznie kajaki 27 ma mój 4.5 latek 🙈 niespełna 3 latek ma 25
U nas to chyba rodzinne 😁. Ja mam 41, mąż 46. Synek na szczęście jest dość wysoki, bo ma już jakieś 97cm, więc jakieś tam proporcje są zachowane 😉.AJrin lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:U nas to chyba rodzinne 😁. Ja mam 41, mąż 46. Synek na szczęście jest dość wysoki, bo ma już jakieś 97cm, więc jakieś tam proporcje są zachowane 😉.
U mnie 4.5 latek ma 108cm no ale ja mam 170 a rozmiar buta 37 M też nie ma jakiejś dużej stopy bo 42 więc pewnie genetyka. -
Ja noszę 37,Alan ma 11 lat i 36 a tatuś 44 🙈
Byłam u gina,synek ma się dobrze,leży już główkowo.Szyjka,łożysko i wody w normie.Teraz mam chodzić co 2 tygodnie.
Jeszcze 2 dni i marzec i nie które z nas w kwietniu mogą już rodzić 😳 ale czas leci..mother84, malami.91, Rio, Karenira, Angelaaaa, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Dziś byłam na usg 3 trym. Mały waży 1593 g i wszystko jest dobrze. Lekarz, u którego robie usg trymestrów porozmawiał ze mną o tym, który szpital wybrać, dał namiary na położną, za to mój prowadzący chyba się tym nie interesuje😀 jak ostatnio zapytałam o szczepionkę na krztusiec to mi powiedział, że można ale nie trzeba i tym zakończył temat.
malami.91, mother84, Angelaaaa, Rio, Miiniala, Karola87, AJrin, wisienka94, Emimo lubią tę wiadomość
7.01.19. Aniołek👼💔
20.04.21 Synek M 👶💙
17.11.22 Synek A 👶💙