MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa to skąd ta mocna opuchlizna i co masz z tym robić? Najważniejsze, że to nic poważnego.
Vanillaice współczuję...obyś jak najdłużej dotrwała w dwupaku i było wszystko dobrze.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Miała z Was któraś może ciuszki dla dziecka z sinsay'a? Zastanawiam się nad jakością
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Miała z Was któraś może ciuszki dla dziecka z sinsay'a? Zastanawiam się nad jakością
Zamawiam tam tez starszej corce i wedlug mnie jakosc jest ok. Do pepco nie ma co porownywac.mother84 lubi tę wiadomość
-
AmazonkA29 wrote:Dziewczyny ja od kilku dni czuje dziwne mrowienie w kroczu podczas stania lub chodzenia. Miał ktoś podobnie?
Ja czuje. Ja w kroku to juz wszustko czuje co się da. Bol, mrowienie, pieczenie, szczypanie, kłucie, uciski, parcie. Tylko swedzenia jeszcze nie miałam, ale nie mowie głośno bo jak usłyszy ...
-
mother84 wrote:Miała z Was któraś może ciuszki dla dziecka z sinsay'a? Zastanawiam się nad jakością
Kupiłam teraz kilka rzeczy dla małego. Tez się zastanawiałam czy kupić bo zamawiałam online, ale jestem zadowolona. Jakość jak za tą cenę jest dobra 🙂mother84 lubi tę wiadomość
-
Vanillaice, ciężka sytuacja. Ogromnie współczuję. Na szczęście już coraz bliżej rozwiązania.
Angela, czyli co stwierdzili?
Ja o Sinsay słyszałam coś, że kiepska jakość, ale skoro piszecie, że lepsze od Pepco to chyba się skuszę. Oglądałam bodziaki kilka dni temu i właśnie się zastanawiałam czy brać czy nie.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Stwierdzili że nie mam zakrzepicy ale zastrzyki mam brać przez 10dni żeby do zakrzepicy nie doszło i 9 marca mam wizytę u swojej ginekolog i ona ma zadecydować co dalej
Z wypisu widzę że mała już waży 1640g
I szyjkę mam 35mmmalami.91, mother84, Kora88, wisienka94 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Stwierdzili że nie mam zakrzepicy ale zastrzyki mam brać przez 10dni żeby do zakrzepicy nie doszło i 9 marca mam wizytę u swojej ginekolog i ona ma zadecydować co dalej
Z wypisu widzę że mała już waży 1640g
I szyjkę mam 35mm
Dobrze, że sprawdziłaś i wyeliminowano tą gorszą opcję.Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Tak jestem teraz spokojna 😊😊 i mam nadzieję że po zastrzykach nogi może nie będą tak mocno spuchnięte albo chociaż bardziej nie będą puchły bo chyba bym już nie była wstanie chodzić
No i ważne że z małą wszystko dobrze bo się bałam bardziej o nią niż o siebie
Teraz byle przetrwać do wizyty i zobaczymy co dalejAla_Ala lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️