MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Skowronek, gratulacje! Przeczytałam właśnie niedawno na FB, że już się tulicie. Zazdroszczę ekspresowego porodu🙂
Karolina28, słodziak ❤️
Mój mąż też gotuje i to dobrze, także damy radę💪. Ale tak czy siak podziwiam Was za robienie zapasów! Ja się w ogóle nie czuję na siłach.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Wiecie co.. dziewczyny rodzą, pokazują zdjęcia bobasów i właśnie do mnie dotarło, że we mnie siedzi też taki mały gotowy człowiek. No bo sobie leżę i on mnie kopie i się rozpycha. A jak pomyślę że dziewczyny rodzą w podobnym tc to mają przy sobie małych ludzi 😁😄 nie wiem jak to nazwać ale zadziwiające to.
A tak właściwie to wystarczy wpychania się w kolejkę 😉😉 ja też chcę!!!
-
Skowronku wow ale że już? 😁 Gratulacje
Karolina śliczny synuś 😍
Malami ja to te gotowanie mam na razie w planach, a co z tego wyjdzie to zobaczymy 🤣
póki co walczę z cholernym bólem głowy i zębów górnej szczęki od tych zatok i modlę się do Boga by mi to przeszło w ciągu tygodnia,bo dłużej nie pociągnę.
Jejku dziewczyny, ale nam się porodów posypało, ja mam co prawda termin na 20 maja, ale nie ukrywam, że zaczynam czuć tykający zegar 🙊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 19:47
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mnie dziewczyny zmobilizowały idę zaraz torbę pakowac. Malutka dziś mało się rusza 😕 wole jak mnie boli i kopie przynajmniej wiem ze wszystko ok a jak się nie rusza to już się martwię.
-
Emimo wrote:Skoro Skworonek urodziła to teraz Angelaaa czas na Ciebie termin zbliżony miałyście 😅
Ale u nas na forum się rozkręciło 🙈
Hihi 🤭🤭 z jednej strony już bym chciała tulić malutką a z drugiej strony się boje porodu 😅😅Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
No to niesamowite ile już maluszków a tu połowa kwietnia 🙈
Skowronek gratulacje ❤️ -
Gratulacje dziewczyny 😀 teraz to chyba codziennie będzie jakiś poród🙂 cud narodzin to jest naprawdę coś niesamowitego, jak z dosłownie niczego powstają takie cudeńka. My kobiety to jednak mamy moc 🙂 też nie mogę uwierzyć, że w moim brzuchu się rozpycha już taki mały człowieczek 🙂🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Skowronek gratulacje ogromne.
Karola śliczny synek. ❤️
Mam termin na 20maja ale po dzisiejszej wizycie dostałam pozwolenie na picie herbatki z liści malin i spożywanie oleju z wiesiołka za dwa tygodnie, jak będę mieć ciążę donoszoną.
Młoda ma 2305g dzisiaj, szyjka długa i zamknięta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 21:21
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:A brzuch się obniża z dnia na dzień ? Czy kilka dni ? 🤔🤔