MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj spałam lepiej niż wczoraj, bałam się, bo przy pełni zazwyczaj mam problemy ze snem.
Myślę sobie, byle do czwartku i mogę rodzić. Także "te sprawy" tj. seks po prostu od czwartku "cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz." 🤣 -
Mi się dziś ciężko spało,wstawałam chyba 2 razy siku, poza tym ciągnie mnie jak leżę pod żebrami i to tak mocno, że szok.
A seksy...co to są seksy? 🙊😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ja już nie pamietam kiedy się wyspalam, moj mały po północy zawsze się uaktywnia i szaleje tak do 2. Ja nie potrafię spac w takich warunkach. No ale trzeba się przyzwyczajać 😉
37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
Kriobank, I ET - nieudany , jeden zarodek 7B
II ET - 2AA ,7 dpt - beta 39, synek ❤️
10.2021. - beta 6, cb 💔
01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
12.2022- 6t3d💔 brak ❤️ -
Ja wysypiam się co noc. Nie mam problemu ze snem. Seks tak jak pisze mother84 a co to takiego 😂
Ja tez byłam dziś na wizycie i Malutka wazy 3800 G mogę już rodzic.
Ajrin rozważam Inflancka teraz też🙈wisienka94, mother84 lubią tę wiadomość
-
Emimo wrote:Ja wysypiam się co noc. Nie mam problemu ze snem. Seks tak jak pisze mother84 a co to takiego 😂
Ja tez byłam dziś na wizycie i Malutka wazy 3800 G mogę już rodzic.
Ajrin rozważam Inflancka teraz też🙈
A skąd zmiana? Ja tam będę od czwartku 🙈 co najlepsze w czwartek też bratowa będzie na USG więc się spotkamy haha. Bratowa ma miesiąc po mnie termin. -
malami.91 wrote:Venice, powodzenia!
Ala_Ala, no kawał dziewczyny.
Gonia, u mnie jedno dziecko szaleje w brzuchu, a drugie w łóżku obok mnie. To są dopiero ekstremalne warunki 😁.
37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
Kriobank, I ET - nieudany , jeden zarodek 7B
II ET - 2AA ,7 dpt - beta 39, synek ❤️
10.2021. - beta 6, cb 💔
01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
12.2022- 6t3d💔 brak ❤️ -
Aaa jakoś tak. Ten lekarz do którego chodziłam i tak już jest na innym oddziale. Opieka po porodzie była słaba. Wiec idę tam gdzie mój drugi lekarz 😀
AJrin wrote:A skąd zmiana? Ja tam będę od czwartku 🙈 co najlepsze w czwartek też bratowa będzie na USG więc się spotkamy haha. Bratowa ma miesiąc po mnie termin. -
Emimo wrote:Aaa jakoś tak. Ten lekarz do którego chodziłam i tak już jest na innym oddziale. Opieka po porodzie była słaba. Wiec idę tam gdzie mój drugi lekarz 😀
-
Chyba pytań nie mam. Lekarz mi powiedział ze są pojedyncze sale do porodu. Ze są porody rodzinne i pasuje mi to. Ty chwalilas koleżanka tez, wiec chyba się zdecyduje. Po porodzie na pewno dasz nać jak było , wiec będę miała relacje na biezaco.
-
Emimo wrote:Angelaaaa co u Ciebie. Nic się nie odzywasz cały dzień. Jesteście już razem ?
Nie nie u mnie się nic nie dzieje, bóle minęły, mała jednak nie chce wyjść 😫😫
Wzięłam się za sprzątanie może coś ruszy 🤣
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️