MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Emimo lada dzień 💪👣
Emimo lubi tę wiadomość
-
Ala_Ala wrote:Dziewczyny czy jesli dzień przed CC mam przyjęcie do szpitala to kusze być na czczo?? Zapomniałam zapytać lekarza 🤯
Ala_Ala lubi tę wiadomość
-
Nath wrote:Ja też mam wrażenie że poród jeszcze daleko gdyby się zaczęło to byłabym bardzo zdziwiona niby został tydzień... a ja jakoś nie wierzę w to
-
Ala_Ala wrote:Dziewczyny czy jesli dzień przed CC mam przyjęcie do szpitala to kusze być na czczo?? Zapomniałam zapytać lekarza 🤯
Ja mam się stawić dzień przed cc przed godz. 9 i mam być na czczo. W szpitalu mają mi robić jakieś badania jeszcze.
Ja na Twoim miejscu z rana bym nic nie jadła. Najwyżej do obiadu zjesz coś swojego 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2021, 22:00
Ala_Ala lubi tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Spakowałam torbę. 😂 W sumie to dwie. Jedna na poród, druga na po. Masakra, nic się nie mieści. Te Podkłady i Pampersy itp do tego ręczniki zabierają tyle miejsca że szok. 😯 Dopchne jakieś duperele i gitara. A dla dziecka bralyscie ręcznik do kąpieli? Któraś z Was kąpała sama w szpitalu bobasa?28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
ChillaTequilla, teraz podobno jest taki standard, że nie kąpie się noworodka w szpitalu, zostaje tylko osuszony co z grubsza z mazi płodowej. Pierwsza kąpiel ma się odbyć dopiero w domu. W moim szpitalu chcą pieluchę tetrową do wytarcia, także ręcznik jest zbyteczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2021, 22:37
ChillaTeqilla lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Torby wyglądają jakbym jechała na wakacje a Gucio co tam jest 😕 a bralyscie sobie papier toaletowy i ręczniki papierowe żeby sobie wytrzeć choćby kubek czy sztućce? Przeważnie w szpitalach jak są to takie makulaturowe co pył się sypie z nich. Także sobie spakowałam. Ale wody do picia tylko 2x 0,7L mi się zmieściło. Trudno, najwyżej M. będzie musiał dowozić i ktoś może doniesie na salę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2021, 22:57
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Moje torby też tak wygladaja, jakbym na wczasy jechała. Ale skoro szpital niczego nie zapewnia to czego się można spodziewać. Proponuję butelkę filtrującą i wtedy problem wody jest z głowy. Ja biorę butelkę wody mineralnej albo dwie i ta butelkę. Ja mam papier toaletowy, ręcznik papierowy i nawet ścierkę 😂 Ale ja lubię być gotowa na wszystko.. Taki charakter😉
ChillaTeqilla lubi tę wiadomość
-
Ja polecam butelkę filtrującą Dafi bo można mieć wode kiedy się chce no i mało miejsca zajmuje ☺️☺️ i nie ma się co przejmować ja też wyglądałam jakbym przyjechała na wakacje 😂😂 mąż i tak dowozi rzeczy bo wzięłam 1 rożek to przy pierwszej zmianie pieluszki przez położna mało go tak osrała 🙈🙈 a wzięłam najładniejszy do szpitala i tym razem jak mąż miał dać drugi to mu pisałam żeby brał najbrzydszy 🤭Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Mi butelka filtrująca nic nie da, bo nie napije się kranówy 😜 albo przegotowana albo z butelki 😉 wzięłam sobie herbatę, może uda się zaparzyć czasem 😀 no i papier toaletowy i ręczniki papierowe to nawet na wakacje do hotelu biorę więc Kala 139 mamy coś wspólnego w tym temacie 😂 potrafię brać też ścierki i płyn do naczyń 😅 ale no do szpitala już nie będę przeginać hahaha a i psikacz dezynfekujacy do kibelka 😏 choć nie jestem pedantką to jakoś dla mnie to jest zestaw podstawowy w obcych miejscach jeśli muszę spędzić tam kilka dni 😇
Kala139 lubi tę wiadomość
Natalia
-
Ala_Ala wrote:U mnie też połowa torby to podpaski, podkłady, pampersy i chusteczki. Innych swoich rzeczy to mam absolutne minimum.
No dokładnie. Dla siebie mam 3 piżamy, Szlafrok, gacie siatkowe, skarpetki, ręczniki 2 szt + jeden mały, kubek, sztućce, klapki no i kosmetyczka. Nawet na ciuchy do wyjścia ze szpitala nie mam miejsca już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 00:13
Natalia
-
Dobra, jeszcze jedno pytanie. Myślicie że jasiek (poduszka) to będzie duże przegięcie? 😂😎
No nie umiem bez niego spać. A mam problemy z kręgosłupem szyjnym, bo 3 lata temu miałam wypadek samochodowy..
Boziu, będą na mnie patrzeć jak na kosmite w tym szpitalu 🤔🤣28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
ChillaTeqilla wrote:No dokładnie. Dla siebie mam 3 piżamy, Szlafrok, gacie siatkowe, skarpetki, ręczniki 2 szt + jeden mały, kubek, sztućce, klapki no i kosmetyczka. Nawet na ciuchy do wyjścia ze szpitala nie mam miejsca już.
Mamy idealnie to samo spakowane. Ja też myślę nad jaśkiem... jak wcisnę to wezmę. Przy 1 córce, mąż mi doniósł do szpitala nawet małego rogala do karmienia i naprawdę mi się przydał nawet do spania.ChillaTeqilla lubi tę wiadomość
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️