MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam bóle krzyża ale brak skurczu na ktg. Rozwarcie 2.5 cm ale możliwie że wywołane mechanicznie przez jednego bystrego lekarza. Chciałabym żeby dziecko.l poczekalo z 2 dni bo przeżyłam traumę na przedporodóexe nie chce tam wracać. Muszę znaleźć sobie inny szpital i się uspokoić.
-
Ja też bym czekała. To chyba normalne. Nath najważniejsze że jesteś w domu, postaraj się już tym nie stresować
Paulala93 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dobra dopisałam na pierwszą jeśli jeszcze kogoś brakuje piszecie ❤️
-
AJrin wrote:Dobra dopisałam na pierwszą jeśli jeszcze kogoś brakuje piszecie ❤️
AJrin lubi tę wiadomość
22.01- punkcja, pobrano:
°35 komórek wszystkie dojrzałe,
°25 zapłodnione,
°13 przetrwało do 5 doby
22.04- ❄️
7.05- 14dpt beta: <0.100 😔
21.08- ❄️❄️
27.08- 6dpt beta: 43,52
31.08- 10dpt beta: 314, 80
3.09- 13dpt beta : 1497,00 i
14.09- 24dpt jest ❤️
11.12.2020- będzie córeczka ♀️👧🏼
4.05.2021 nasz cud jest z nami 🥳
Mamy jeszcze:
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ -
Ala_Ala wrote:Dziewczyny, która zdecydowała się już na smoczek? Córka cały czas na mnie wisi, jest godzina 3 nad ranem a ja jeszcze nie spałam 😭
-
squirrel wrote:Ja korzystam prywatnie tylko w razie choroby. A wszelkie inne wizyty od noworodka typu bilanse, szczepienia to u mnie są w odrębnym wejściu tylko dla dzieci zdrowych a teraz w pandemii wszystko jest na konkretną godzinę bez oczekiwania w poczekalni tylko wchodzi się od razu na umówioną godzinę do gabinetu. W środku jest tylko lekarz i pielęgniarka.
U nas dwa wejścia, ale korytarz i tak otwarty na jedną i drugą stronę i dzieci i chore i zdrowe przyjmowane są w jednym gabinecie i w jednym pokoju zabiegowym tylko że w różnych godzinach a i tak cały dzień są przyjmowani dorośli bez względu czy zdrowy czy chory. Pielęgniarki i lekarze obsługują też wszystkich. Nie ma dyżurów. Wieś się rządzi jak widać swoimi prawami. 😡 Nie chcę tu robić nawet bilansów itp. Kiedyś w ten sposób wrocilysmy z tej przychodni z rota wirusem 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 07:43
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Dziewczyny co na hemoroidy? Kurcze wiem ze temat był już nie raz do tej pory w ciaży było ok ale teraz po porodzie mam dramat najlepiej jakaś maść bo zewnetrznie mam problem a czopka to ja sobie nie zaaplikuje tak boli
-
AJrin wrote:Dziewczyny co na hemoroidy? Kurcze wiem ze temat był już nie raz do tej pory w ciaży było ok ale teraz po porodzie mam dramat najlepiej jakaś maść bo zewnetrznie mam problem a czopka to ja sobie nie zaaplikuje tak boli
AJrin lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
AJrin wrote:Dziewczyny co na hemoroidy? Kurcze wiem ze temat był już nie raz do tej pory w ciaży było ok ale teraz po porodzie mam dramat najlepiej jakaś maść bo zewnetrznie mam problem a czopka to ja sobie nie zaaplikuje tak boli
Czopek boli ale ja pamiętam, że najgorsze było włożenie, a po włożeniu niesamowita ulga więc może warto spróbować. Z tym, że czopki i maści to tylko leczenie skutków. Nie wyleczy problemu. Jak przestaniesz brać i smarować to problem niestety wróci. Ja w tej ciąży nie mam problemów, ale w poprzedniej problemu się pozbyłam po tabletkach cyclo forte. Tylko nie wiem jak z karmieniem przy tym, bo ja już wtedy karmiłam tylko na noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 09:10
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021