MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety dziś odeszła moja mama od 3 dni była w szpitalu wczoraj było lepiej liczyliśmy że da radę wyjść z tego ale niestety odeszła 💔
-
Ajrin bardzo mi przykro...
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
AJrin, wyrazy współczucia, bardzo mi przykro.
-
Czy któreś dziecko wymiotowało po szczepieniu na rotawirusy? Moja mi dziś pół domu zarzygała. Niby wymioty są wymieniane jako bardzo częste działanie niepożądane tej szczepionki, ale i tak się martwię😞.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 09:30
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Hej,
Ajrin przykro mi
Ja teraz biorę tabletki a pod koniec sierpnia idę wszczepić implant anty.
Co do szczepień to moja znowu mówi że 5 w1 są lepsze niż na nfz bo mają w sobie mniej jakiś rzeczy,teraz nie pamiętam.Rota są teraz obowiązkowe i nie wiem czy nie można nie szczepić.Alan i Karol tego nie mieli bo nie chciałam,ale wtedy były zalecane.
U nas ok,tylko mały nie chce spać w dzień w domu,na podwórku śpi a w domu pośpi max 30 minut i gada przez 3 godziny 😍
Teraz jak jest ciepło to i tak siedzimy pól dnia w parku na placu zabaw.Dzisiaj poszedł tatuś to mam chwilę dla siebie 😁 -
Ja dzisiaj szczepilam na rota, pneumo i 6w1. Az boje sie nocy…
Poza tym maly w przeciwienstwie do siostry to zlote dziecko. W zasadzie to je i spi. Wczoraj skonczyl 7 tyg i mamy juz pierwsze swiadome usmiechy i gluzenie. A jak u was z lezeniem na brzuszku ? Moj nadal ledwo radzi glowke. Corka chyba na tym etapie radzila sobie z tym lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2021, 18:33
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Jakie macie zalecenia po rota? To jest żywy wirus i serio można się zarazić przez ślinę? Mały sporo ulewa czasem jie zdarze sprzątnąć a starszaka wszędzie pełno, wiec teoretycznie mógłby się zarazić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2021, 07:54