MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamsza wrote:Widziałam że te nifty pro robi się w 10tc ale skończonym czy np 9+1🤔zastanawiam się jak będę w Pl ale za 2 tyg to nie uda mi się ich zrobić jeśli to bedzie od 10tc ☹️
CO do witamin to ja biorę tylko kwas foliowy+wit DKora88 lubi tę wiadomość
-
Kamsza wrote:Widziałam że te nifty pro robi się w 10tc ale skończonym czy np 9+1🤔zastanawiam się jak będę w Pl ale za 2 tyg to nie uda mi się ich zrobić jeśli to bedzie od 10tc ☹️
Mi się wydaje 10+ ja się zastanawiam czy nie zrobić właśnie w 10+3 będę po usg i jeśli wszystko będzie ok to chyba zrobię. -
Aaa ok dzięki za info 😁to jednak mi się nie uda tzn zależy kiedy mi w poliklinice w Holandii ustala termin pierwszej wizyty i usg. A mam ponownie do nich zadzwonić we wtorek także też będę wiedzieć więcej bo będę po usg w Pl
-
Ja już po, powiem wam że mogłam na tą wizytę nie iść.. Lekarz cham i buc (dziewczyny z Wrocławia nie chodzcie do dr. Banach) na początek był foch że mam nadciśnienie i jeszcze mi wmawiał cukrzycę której nie mam. Zrobił usg ale nic nie mówił, sama widziałam na monitorze tylko że dzidzia jest i wychodzi 7 tc. Dał mi skierowanie na badania i kazał brać luteinę to się pytam dlaczego, czy coś jest nie tak, a on, że jest trochę płaski pęcherzyk i mam brać 2x2 później dodał że ogólnie widział 2 pęcherzyki i możliwe że były bliźniaki tylko jeden się nie rozwinął 😐 nie wrócę do niego, w czwartek za tydzień idę do swojego gina.. Luteinę wykupię i będę brała w końcu nie zaszkodzi.. Nawet mi buc nie dał zdjęcia 😠
-
A my spontanicznie dziś wyjezdzamy na weekend już nie mogę się doczekać jupiii
Dzieciaki już spakowałam potem musze siebie jeszcze ogarnąćKarenira, megimeg lubią tę wiadomość
-
AJrin wrote:A my spontanicznie dziś wyjezdzamy na weekend już nie mogę się doczekać jupiii
Dzieciaki już spakowałam potem musze siebie jeszcze ogarnąć
Udanego weekendu 🙂
Gdybyś coś zmieniała na pierwszej stronie to poproszę o dodanie ❤️ u mnie, z góry dziękuję 🙂.
Angela, ale jakie konkretnie badanie masz na myśli? USG genetyczne, test Pappa czy jeszcze coś innego?AJrin lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
niebieska wrote:Praktycznie od początku ciąży ciągle boli mnie brzuch i mam biegunki, natomiast zero mdłości. Nie wiem czy to może być normalny objaw. Staram się jeść zdrowo. Czy któraś z Was ma może taki problem jak ja ?
To może być zmiany że względów na burze hormonów ale podpytaj się lekarza i pamiętaj aby dużo pić -
Agnieszka34 no być nad buce jak ja nie lubię takiego podejścia. Ważne że dzidzie widziałaś nim się nie przejmuj omijaj z daleka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 13:25
-
Angelaaaa wrote:I jak wchodzę w cennik wizyty to mam coś takiego
Badanie ginekologiczne ciężarnej, badania laboratoryjne, konsultacja, USG prenatalne I trym. Cena 500zł co mają na myśli jako badanie laboratoryjne ?
Pewnie morfologie. -
Wizyta była na nfz. Poszłam tam bo mają lepszy sprzęt niż mój gin, ale ten lekarz to porażka 🙄 szkoda, że nie mogłam nagrać miny męża jak się dowiedział o dwóch pęcherzykach 😂😂 teraz biedny myśli czy jest szansa czy ten mały urośnie czy umarł 🤔
Zapomniałam dodać że dzidzia ma aż 1 cm 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 13:43
-
Angelaaaa wrote:Badanie prenatalne muszę zrobić
Ale to jest wiele różnych badań. Ja np. robiłam tylko USG genetyczne w pierwszej ciąży. Z laboratoryjnych to może być test Pappa i czas oczekiwania może być różny w zależności od laboratorium. Najlepiej zadzwonić.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021