MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin ale super! też bym chciała mieć kogoś bliskiego, kto ze mną by to przechodził i żeby dzieciaczek miał rówieśnika. U nas niestety będzie z tym trudno. Mój mąż ma 3 siotry, najmłodsza z nich jest od niego 11 lat starsza. Także dzieci już mają prawie że odchowane.
U mnie cały czas szwankuje żołądek, niby już tak nieboli ale nadal czuje dyskomfort. Z pozytywnych rzeczy dostaliśmy pozytywną decyzję kredytową, dom się buduje- idzie ku lepszemujusella, AJrin, Karenira, wisienka94 lubią tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Ale mnie dziś muli... do tego mam wrażenie, że wszyscy dookoła się zmówili przeciwko mnie - rano pani sprzątająca umyła klatkę schodową mega intensywnie pachnącym płynem, potem moj G wysmrodził się perfumami i capiło w całym domu przez prawie godzinę a teraz sąsiadka mięso smaży 🙈. Do kompletu tylko zapachu gotowanej kaszy gryczanej brakuje i mogę popołudnie na przytulankach do 🚽 spędzić 😛.
Jak zamknę okno to znów duszno się robi 🤣.
No noe dogodzisz Panie, nie dogodzisz... przez dwa dni był spokój z zapachami, zgagą i muleniem to znów panika, że coś noe tak 🙈 -
malami.91 wrote:A ja mam dziś spokój z mdłościami. Niby fajnie, ale z drugiej strony one były takie hmm...uspokajające 🤦🏼♀️.
O to to! 😁
Megimeg - u mnie też problem ze snem. Budzę się w środku nocy, albo nad ranem i 2-3 h przerwy mam 😔. Jak Grzesiek wychodzi później do pracy to jest oki, bo bierze Ziuta i jeszcze sie Nim zajmie szykując sie do pracy a ja mogę sobie ta godzinkę pospać. -
malami.91 wrote:A ja mam dziś spokój z mdłościami. Niby fajnie, ale z drugiej strony one były takie hmm...uspokajające 🤦🏼♀️.
-
Kurcze nie wiem o co chodzi ale poprzednie ciążę też miałam takie zawirowania że były młodsze o kilka dni.
U mnie też doskwierają mdłości. Otwieram rano lodówke żeby zrobić śniadanie dzieciakom do szkoły i tak mi z niej śmierdzi że masakra.
Ogolnie jest tak że w jednej chwili mam na cos apetyt i to zjem (oczywiscie w mega mini mini porcji) a za jakis czas jak pomyśle o danym jedzeniu to mnie mdli. Wczoraj miałam apetyt na spaghetti a mąż na zapiekanke no i sobie zamowilismy. Zjadłam tylko troszke bo od razu bylam tak pełna a jak chwilę pozniej poszłam do kuchni i zobqczyłam to spaghetti w lodowce to od razu mi sie zbierało na wymioty -
SzczęśliwaMama wrote:Kurcze nie wiem o co chodzi ale poprzednie ciążę też miałam takie zawirowania że były młodsze o kilka dni.
U mnie też doskwierają mdłości. Otwieram rano lodówke żeby zrobić śniadanie dzieciakom do szkoły i tak mi z niej śmierdzi że masakra.
Ogolnie jest tak że w jednej chwili mam na cos apetyt i to zjem (oczywiscie w mega mini mini porcji) a za jakis czas jak pomyśle o danym jedzeniu to mnie mdli. Wczoraj miałam apetyt na spaghetti a mąż na zapiekanke no i sobie zamowilismy. Zjadłam tylko troszke bo od razu bylam tak pełna a jak chwilę pozniej poszłam do kuchni i zobqczyłam to spaghetti w lodowce to od razu mi sie zbierało na wymioty
Ja ma z kolei każdaciut starsza mysle, że to kwestia ovu i zagnieżdzenia a pewnie to kwestie indywidualne u każdej kobiety.
-
Dostaliśmy pozytywną decyzję kredytową!!! Wczoraj poszedł wniosek priorytetowy a dzisiaj już decyzja. W środę podpisujemy umowę z bankiem 😱 może w październiku się ogarniemy i będziemy mieszkać w nowym mieszkanku. 😍😍
AJrin, jusella, malami.91, megimeg, Karenira, ago91 lubią tę wiadomość
-
wisienka94 wrote:Dostaliśmy pozytywną decyzję kredytową!!! Wczoraj poszedł wniosek priorytetowy a dzisiaj już decyzja. W środę podpisujemy umowę z bankiem 😱 może w październiku się ogarniemy i będziemy mieszkać w nowym mieszkanku. 😍😍
My budujemy, ale chyba w maju dopiero będzie gotowe w stanie deweloperskim a jeszcze wykończyć 🙈🙈🙈
-
malami.91 wrote:Nam zeszło od października do maja 😉
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Paulala93 wrote:Dziewczyny, mam pytanie o śluz. Czy któraś z Was ma teraz czasem rozciagliwy śluz? Ja dzisiaj zauważyłam u siebie i trochę się martwię
Paulala93 lubi tę wiadomość
-
Paulala93 wrote:Dziewczyny, mam pytanie o śluz. Czy któraś z Was ma teraz czasem rozciagliwy śluz? Ja dzisiaj zauważyłam u siebie i trochę się martwię
Paulala93 lubi tę wiadomość