MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja po wizycie. Mój kropek ma 3,4mm, widziałam pikające serduszko 🙂. Następna wizyta za miesiąc.
Co do seksu to akurat dziś o tym nie rozmawialiśmy, ale w pierwszej ciąży doktorek nam mówił, że można tylko "bez zbytniego entuzjazmu" 😁.
Martyna1555, a jakie miałaś to TSH?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 19:55
megimeg, Kamsza, Miiniala lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Venice wrote:Malami mogę zapytać kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Mamy ten sam etap, a u mnie 2 dni temu nawet zarodka nie było. Teraz boli mnie brzuch...Cały czas coś...
13.08 ostatnia miesiączka. Wiesz, też zależy kiedy była owulacja, kiedy zagnieżdżenie. Trzeba być dobrej myśli 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 20:24
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Dziewczyny, ja po wizycie. Mój kropek ma 3,4mm, widziałam pikające serduszko 🙂. Następna wizyta za miesiąc.
Co do seksu to akurat dziś o tym nie rozmawialiśmy, ale w pierwszej ciąży doktorek nam mówił, że można tylko "bez zbytniego entuzjazmu" 😁.
Martyna1555, a jakie miałaś to TSH?
Wogole się nie leczyłam bo nie sądziłam ze mam problemy z tarczyca ale po wszystkim miałam 4,93 -
Ale fajnie sie czyta relacje z waszych wizyt. Super ❤️❤️ ja muszę jakoś dotrwać do poniedziałku 🤔🤔
Venice a ty kiedy teraz wizyta 🤔musisz być dobrej myśli 🌺megimeg, AJrin lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny dołączę się do was według aplikacji termin na 6 maja ostatnią miesiączka 30 lipca była i teraz patrzę że położna się pomyliła i w karcie ciąży mam wpisane 6 kwiecień 🙈 ja od jutra 8 tydzień zaczynam wczoraj na usg było już serduszko 🥰
Kamsza, jusella, malami.91, Lusi91, AJrin, ago91 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
U was już serduszka a u mnie jeszcze tyyyle czasu do wizyty . Tak się zastanawiam czy oby na pewno z kropkiem wszystko ok . Czy tylko mnie nie bolą piersi ? Są może lekko pełniejsze ale to wszystko . Z córką to długo wręcz nie mogłam się dotknąć taki był ból .3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Lusi u mnie też brak tkliwości piersi.
Angelaaa nie zazdroszczę wymiotów. Ja czuję się wspaniale. Wieczorem ogarnia mnie zmęczenie ale moja 15miesieczna córka daje mi wycisk 😁🙂 co do jedzenia to zauważyłam też że jestem częściej głodna. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 22:05
-
Witajcie z rana. Dzisiaj mam wizytę. Może w końcu się dowiem kiedy będę rodzić 😁
Mnie bolą piersi i jakoś mnie muli.. w pierwszej ciąży nic mi nie było.. Wczoraj byłam parę h w jeansach swoich zwykłych. To był bardzo zły pomysł. Bardzo mnie potem brzuch bolał. Czas wyciągnąć z szafy ciążówki. Niby brzucha nie widać A spodnie cisną.AJrin lubi tę wiadomość
-
Lusi91 wrote:U was już serduszka a u mnie jeszcze tyyyle czasu do wizyty . Tak się zastanawiam czy oby na pewno z kropkiem wszystko ok . Czy tylko mnie nie bolą piersi ? Są może lekko pełniejsze ale to wszystko . Z córką to długo wręcz nie mogłam się dotknąć taki był ból .
Mnie też kompletnie nie bolą piersi. Z resztą ja totalnie nic nie czuję więc też jestem pełna stresu. Ale w pierwszej ciąży miałam podobnie 😊