MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja od jutra zaczynam 9 tydzień i już mi rośnie brzuch 🙈 i już +3kg 🙈 to moja pierwsza ciąża mam nadzieję że przestanę tak szybko rosnąć 😂
Wizyta dopiero 20 października już nie mogę się doczekać ☺️ 29 paziernika badania prenatalne 🙂Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Karenira wrote:Tak myślałam, że Was rozbawi
Megimeg jem prawie normalnie, może ciut mniej. Mniejsze porcje, ale częściej. Większość z tego zostaje w środku. Śmieję się, że mój żołądek jest twardy i łatwo nie oddaje tego co dostał. Przepraszam za dosłowność, ale jak wymiotuję to niewielkie ilości i głównie płynem. Z piciem mam większy problem niż z jedzeniem, bo nawet po wodzie mnie cofa. Najczęściej piję napar z imbiru i cytryny na łagodzenie tych mdłości, ale nie jestem w stanie wypić więcej niż 3 kubków w ciągu dnia. Odkryłam, że gorąca czekolada dobrze mi wchodzi. Mam ekspres na kapsułki Dolce Gusto i do tego taką czekoladkę.
Ty jesteś moim mistrzem, mimo, ze wymioty to jesz. Ja się boje jesc a dziś to już w ogóle po tym porannym rwaniu, z tym ze dla mnie wymiotowanie to najstraszniejsza rzecz na świecie, boje się, ze umrę czy coś -
megimeg wrote:Ty jesteś moim mistrzem, mimo, ze wymioty to jesz. Ja się boje jesc a dziś to już w ogóle po tym porannym rwaniu, z tym ze dla mnie wymiotowanie to najstraszniejsza rzecz na świecie, boje się, ze umrę czy coś
A nie jest gorzej właśnie jak jesteś głodna? Mi się robi niedobrze jak czuję głód... Jak jem to jest w miarę ok, z tym że na niewiele rzeczy mam ochotę.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Angelaaaa wrote:A ja od jutra zaczynam 9 tydzień i już mi rośnie brzuch 🙈 i już +3kg 🙈 to moja pierwsza ciąża mam nadzieję że przestanę tak szybko rosnąć 😂
Wizyta dopiero 20 października już nie mogę się doczekać ☺️ 29 paziernika badania prenatalne 🙂Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
malami.91 wrote:A nie jest gorzej właśnie jak jesteś głodna? Mi się robi niedobrze jak czuję głód... Jak jem to jest w miarę ok, z tym że na niewiele rzeczy mam ochotę.
-
No to i ja się melduję z mdłościami 🤢🤢 i mam problem z jedzeniem. Zrobię sobie coś i niemoge tego zjeść bo mdli gorzej na samą myśl o zjedzeniu tego🤦♀️☹️ oby gorzej nie poszło
-
Ja jak robię się głodna to muszę już zjeść inaczej mnie muli i odbija mi się. Toteż waga w ciąży mi zawsze idzie w górę 🙈 No trudno do tego tak mi zimno że nie ma mowy o jedzeniu koktajlu chce mi się ciepłego.
-
No i też mam problem z piciem wody no nie podchodzi mi a zawsze piłam bez problemu.
Obecnie ratuje się takim zestawem ten Szot dolewam tak 1/3 do butelki 500ml wody gazowanej noni pyszne do tego z imbirem mega podchodzi. No i wypijam tego z 1.5 litra plus jakieś 2 duże kubki rumianku czy melisy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2020, 17:12
Karenira, wisienka94, jusella lubią tę wiadomość
-
malami.91 wrote:A nie jest gorzej właśnie jak jesteś głodna? Mi się robi niedobrze jak czuję głód... Jak jem to jest w miarę ok, z tym że na niewiele rzeczy mam ochotę.
-
Ja miałam kilka dni oddechu od mdłośći. Już mnie tak nie męczyło, a od wczoraj znowu bez przerwy. Do tego mam drugi dzien ból głowy, i prawie cały dzień spie.
Ta trzecia ciąża to jest jakas masakra dla mnie, ja nie weim czy to starość czy co, ale mam naprawde serdecznie dosyć. Czuje się jak kupa.