MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy ten hiv w ogóle jest potrzebny?? Mam jednego stałego partnera który na 200%mnie nie zdradza nie daje w żyłę...jaka jest jeszcze opcja zarażenia...
Ala_Ala lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Potrzebny, tez mówiłam mojemu ginekologowi ze partnera nie zmieniłam a on No nigdy nie wiadomo co partner robi 🤣
Tak naprawdę możesz się zarazić nawet u kosmetyczki czy dentysty to są niskie prawdopodobieństwa alw moja ciocia zaraziła się wzw c prawdopodobnie podczas operacji haluksów, nigdy nie wiadomo -
Kaśka28 wrote:A czy ten hiv w ogóle jest potrzebny?? Mam jednego stałego partnera który na 200%mnie nie zdradza nie daje w żyłę...jaka jest jeszcze opcja zarażenia...
Możesz być zarażona i nie wiedzieć. Chodzi o bezpieczeństwo dziecka ale też zabezpieczenie opieki w szpitalu.
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Ja po wizycie. Dostalam leki na ta tarczyce, leki na anemie. Wogole chciala mnie na oddzial polozyc.
Za to z dzidzia wszystko ok. Duza na 10 tydzien 5 dzien i przesunela mi ginekolig date porodu na 30. 04.malami.91, Karenira, megimeg lubią tę wiadomość
-
Ja mam hemoglobinę na granicy poprzednie ciąże miałam super nigdy nie zeszłam do tak niskiego poziomu. Chyba się trochę odbija moje niejedzenie mięsa ostatnio sporo zredukowaliśmy mięso w domu ale pora powrócić do obiadów mięsnych.
Ja od kilku dni mam zanik jakichkolwiek objawów ciążowych nic mnie nie ciągnie nie rwie brzuch jakoś jakby mniejszy no nic jutro usg więc zobaczymy jeśli będzie ok to w poniedziałek robię Nifty pro. -
Mój dzidzius tez 8dni starszy niz z OM i mam nadzieję, ze wezmą pod uwagę ten termin a nie z miesiączki.
Ja mdłości nie miałam, ale odkąd dzidzia wiekowo zaczęła 12tydz odpuscila senność więc może faktycznie miną wam mdłościmegimeg lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
Goldlemon wrote:Kilka dni, wiec zrob wcześniej przed wizytą bo na drugi dzień napewno ich nie będzie
Dzisiaj odebrałam morfologię i też hemoglobinę mam 10 ale bardziej się martwię wysokim TSH!! Czekając na zarodek już się poddałam i nie brałam regularnie....dopiero jak zadzwonili to jestem systematyczna w braniu leków ale dzisiejszy wynik mnie zszokował...6.78 no ale dostanę opier...od lekarza uhhhDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja idę na badania kolejne 17 października, wizytę mam 20-tego. Też zrobię żelazo, bo mi łajdactwo skacze. Raz 62, potem 160, bez suplementacji. 🙄
Teraz mam zrobić podstawę, czyli morfologię, mocz, toxo IgM,igg, cmv igm.
Potem, bliżej listopada znowu d dimery, witaminy B12,D3, kwas foliowy i niestety drogie w cholerę komórki NK, ale jak trzeba to trzeba.
Zaczęłam 3 miesiąc.. jeszcze trochę muszę wytrzymać z mdłościami. 💪