Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Cieszę się że u Was dobrze. U mnie jak narazie też. Byłam wczoraj na echu płodzie. Dr mówił że serce jest w normie a zwężenie jest minimalne także wszystko wyjdzie przy porodzie. Ale niestety nie moge rodzic u siebie w szpitalu tylko muszę do lbn i najlepiej w Klinicen na jaczeskiego ale nie wiem czy ja teraz jakoś tam się dostanę wogole. W piątek mam wizytę i będę wiedziała czy to się da zrobić i wogole jak. Bo najlepiej jak zrobią odrazu po porodzie echo dziecku.
Mały ma 1900g już, jest ułożony główka w dół.Soleil, Vende, Ana.Ta, Zosiek, Leksa, 5ylwian, Malinka2021, Klara_1985 lubią tę wiadomość
-
miissia najważniejsze, że jest nadzieje, że wszystko szczęśliwie się skończy ✊
Jesteś kobietą w ciąży więc to nie jest tak, że z automatu Cię tam zapiszą na poród?...
Mały dobrze sobie waży, ułożenie prawidłowe- musi być dobrze!! Czekamy na dalsze wieści 💛
Patrzę na Twój suwaczek- to już niedługo 🙈Soleil lubi tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
nick nieaktualnyMiisia najważniejsze, że wszystko okej. Tez myślałam, że od razu możesz mieć miejsce w klinice i mam nadzieję, że cie przyjmą!
Ja już po wizycie mój mały dzikusek waży 1300g.
Szyjki standardowo nie badali, ale wszystko jest w normie. Ilość wód i reszta pomiarów dobra. Za 4 tyg mam następna wizytę w szpitalu, a za 2 tyg u położnej i mówiła, żeby wtedy się zaszczepić na wypadek przedwczesnego porodu.Zosiek, Soleil, Leksa, Ana.Ta, Klara_1985 lubią tę wiadomość
-
Ale już macie duże dzieciątka!! ❤️❤️
Cieszę się że każda wizyta jest udana, a nawet i lepsza od poprzednich 😊
Ja na boostrix wybieram się za 2 tygodnie.
słuchajcie zaczęłam robić delikatnie jakieś lekkie ćwiczenia (a raczej wypinania🤣) żeby zachęcić dzieciątko do zmiany pozycji, ale marnie idzie, w poprzek synkowi bardzo wygodnie przy okazji sobie podłubie w pęcherzu😅 nie wiem czy będzie mi dane poczuć kopniaki w żebra, mamy jeszcze dużo czasu w sumie, zobaczymy 😏Ana.Ta lubi tę wiadomość
-
Ciesze sie ze wizyty udane i wszystko e porządku
Miissia, łał 1.9kg to juz brzmi dumnie
Ciekawe czy moja za 3 tygodnie tez dobije do takiej wagi
Soleil, moja lekarka powiedziala ze poki co sie nie stresować ulozeniem dziecka bo ma jeszcze sporo czasu zeby sie obrocic. Moja tez dalej uparcie bez zmiany pozycji.17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
Miisia ja chodzę do dr, która pracuje w szpitalu na Jaczewskiego. Nazywa się dr Izabela Winkler, jakbyś miała problem dostać się tam do szpitalna to może spróbuj prywatnie do niej (nie wiem czy przyjmuje na NFZ) myślę że mogłaby pomóc, jest bardzo serdeczna 🙂 ale też myślę, że nie będziesz miała problemu, powinni Cię przyjąć 🙂PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
nick nieaktualny
-
I ja melduję się po wizycie,a że była dopiero o 20:30 to już nie miałam sił pisać. U nas tez wszystko ok, synek ma już 1250g, leży głowa w dół ale nie na szyjce. Szyjka nadal ponad 4cm, wody w porządku
na zdjęciu zaczyna się robić mały pucuś
Malinka2021, Soleil, Ana.Ta, Leksa, Asiulka87, Zosiek, Motyl12, Megsi, Klara_1985 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Motyl12 wrote:Dziewczyny które mają laktator neno angelo mam pytanko-czy pasuje do niego butelka z lovi lub avent? Muszę kupić buteleczke i zasranawiam się jaką🤔
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt 😘 Misia trzymam kciuki, żeby udało Ci się do tamtego szpitala dostać.
Ja ostatnio zaliczam spadek energii, niedługo wchodzę w 8 miesiąc, może dlatego 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 14:12
Motyl12 lubi tę wiadomość
Nasz mały cud 15.05.22 🥰 -
nick nieaktualny
-
Klara_1985 wrote:Któraś z Was pytała kiedyś o położną środowiskową. Dzwoniłam dzisiaj do mojej. W poprzedniej ciąży przychodziła na spotkania do mnie. Teraz zaprosiła mnie do gabinetu. Mamy się umówić za jakieś dwa tygodnie.
Klara, to ja pytałam, daj znać po wizycie co właściwie na niej się dzieje. Jeszcze swojej nie wybralam, ale zastanawiam się czy w ogóle czegoś potrzebuje przed porodem od takiej położnej przy drugim dziecku.29.04 - moja kochana córeczka -
Ja jeszcze nie dzwoniłam do mojej położnej, ale zast. się czy będę. Nie mam za bardzo czasu i może pooglądam poprostu filmiki przez neta
U Mnie zawsze juz o tej porze spadek formy, jak zjem pyszny obiadek i ide „odpocząć”... walczę by nie zasnąć 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 16:18
Leksa, Klara_1985 lubią tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍