Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, dobre Kasjanna
Brakowało jej tego zamieszania
U mnie troszke ruchow jest, ale mniej niz w poprzednich dniach. Natomiast jest ich na tyle, ze sie nie martwie, ze cos jest nie tak. Jutro mam lekarza i juz sie stresuje a jednocześnie nie moge sie doczekac. Ciekawa jestem jak sytuacja z szyjka i pozycja Małej.
17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
nick nieaktualnyMiissia dawaj znać co u Ciebie!
U mnie spokojna noc, bez skurczy, ale ciągnie mnie w szyjce ciągle.
Dzisiaj jestem 34 +0 więc im dłużej nic się nie dzieje tym lepiej.
Niestety wizyty u lekarzy mam dopiero w przyszłym tygodniu.
We wtorek fizjo, w czwartek położna i musze gdzieś jeszcze ginekologa zmieścić
Vende u mnie są też takie dni, że mały jest spokojny. W sumie wczoraj był, śmiałam się do męża, że bobek się obraził na mnie, bo nic do niego nie mówiłam, ani nie głaskałam.
Jakiś taki nijaki dzień poprostu miałam.
Dzisiaj standardowo godzina 10 juz się zaczął wiercić, żeby przypomnieć mi, że to czas śniadania. Powodzenia u lekarza jutro!
Zosiek no właśnie liczę na to, że chwilę jeszcze dotrwam. Każdy dzień się liczy teraz.
Narazie nic się nie dzieje niepokojącego, ale mąż juz jest dostępny pod telefonem cały czas w razie czego.
Ze spaniem no niestety chciałabym Cię pocieszyć, ale obawiam się, że dalej nie będzie lepiej. Musimy wytrzymać te kilka tygodni jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2022, 11:31
Vende, Zosiek lubią tę wiadomość
-
Miissia daj zmac jaka decyzje podjeli decyzje!
Mnie coraz mocniej dosięgają bóle okresowe, a jak chodzę to dodatkowo zmowu ciągnie mnie brzuch w dół,byle do czwartku i wizyty...muszę wytrzymać jeszcze choć te 3 tygodnie aby był ten 35+0..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Ktoś jeszcze ma jutro wizytę poza mną i Vende? 🙂
Miissia trzymaj się 🥰 daj znać co i jak 🙂
Ana.Ta koniecznie daj znać co u Ciebie 🥺Motyl12, Soleil lubią tę wiadomość
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Powodzenia dziewczyny na jutrzejszych wizytach 😘 koniecznie po dajcie znać co u maluszków
Ja mam wizytę w czwartekZa to dziś byłam u dentysty i trzy zabki na raz zrobiła. Mała czuła, ze jestem niespokojna i boli i w czasie wizyty brzuch mi się mocno spinał. Kolejna wizyta 25 kwietnia 🤦🏼♀️ Strasznie w tej ciąży posypały mi się zęby
Malinka2021, Motyl12 lubią tę wiadomość
Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️ -
Ja mam położna w środę na ktg, w związku z tym parwowirusem,którego miał mój syn. Przy okazji jeśli do tego czasu nic się nie będzie działo to spytam ją o te pobolewania brzucha i pleców.
Malinka2021, Soleil, Motyl12 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Malinka2021 wrote:Ktoś jeszcze ma jutro wizytę poza mną i Vende? 🙂
Miissia trzymaj się 🥰 daj znać co i jak 🙂
Ana.Ta koniecznie daj znać co u Ciebie 🥺
Misia-powodzenia🧸🎈😍Soleil, Malinka2021 lubią tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
Leksa wrote:Powodzenia dziewczyny na jutrzejszych wizytach 😘 koniecznie po dajcie znać co u maluszków
Ja mam wizytę w czwartekZa to dziś byłam u dentysty i trzy zabki na raz zrobiła. Mała czuła, ze jestem niespokojna i boli i w czasie wizyty brzuch mi się mocno spinał. Kolejna wizyta 25 kwietnia 🤦🏼♀️ Strasznie w tej ciąży posypały mi się zęby
Leksa ja tez mam wizyte w czwartek
O zębach w ciąży to już nawet nic nie mówię bo posypały mi się chyba wszystkie...na dodatek moja dentystka ma przed swietami wolne miejsce tylko w czwartek jak ja akurat jade do Warszawy24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Motyl12 wrote:Ja też widzę jak otworzę buzię że mam 3mikro dziurki z tyłu:/ ile płaciłaś za 3ząbki? U mnie średnio 150zł taka malutka dziurka:/24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Motyl12 wrote:Ja też widzę jak otworzę buzię że mam 3mikro dziurki z tyłu:/ ile płaciłaś za 3ząbki? U mnie średnio 150zł taka malutka dziurka:/
Zaskoczę Cię 😁 naprawiam ząbki na NFZ u bardzo dobrej dentystkiale generalnie to leczyłam tez zęby u niej prywatnie kiedyś. Dziś stwierdziła, ze postara się naprawić mi wszystkie wymagające leczenia do czasu porodu, także jestem zadowolona, a po porodzie te dwie kanałówki :o
Motyl12, Asiulka87 lubią tę wiadomość
Dziewczyny właśnie obejrzałam bardzo dobry instruktaż jak oddychać podczas porodu, podsyłam link:
https://youtu.be/JiBVQfQov_oSoleil, Megsi, Zosiek lubią tę wiadomość
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Leksa wrote:Zaskoczę Cię 😁 naprawiam ząbki na NFZ u bardzo dobrej dentystki
ale generalnie to leczyłam tez zęby u niej prywatnie kiedyś. Dziś stwierdziła, ze postara się naprawić mi wszystkie wymagające leczenia do czasu porodu, także jestem zadowolona, a po porodzie te dwie kanałówki :o
Motyl12 wrote:To super że na nfz leczysz😁a robią też światłoutwardzalne? U mnie jak wieksza dziura to 200-350zł za zęba oszaleli z tymi cenami:(
Tak 😃 dziś mi właśnie robiła 😄
No ceny są tragiczne, ale nie tylko u stomatologów, ale jak nie leczyć się prywatnie skoro albo większość zrobi na odpier*** albo kolejki takie ze człowiek szybciej by zszedł z tego świata 🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2022, 15:44
Malinka2021, Motyl12 lubią tę wiadomość
Misiaa wrote:Leksa ja tez mam wizyte w czwartek
O zębach w ciąży to już nawet nic nie mówię bo posypały mi się chyba wszystkie...na dodatek moja dentystka ma przed swietami wolne miejsce tylko w czwartek jak ja akurat jade do Warszawy
Najważniejsze, ze się udało i zdążysz do dentysty i do Warszawy 😊Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️ -
Miissia jak tam? Ciekawe czy juz sie tulicie ❤
Malinka2021 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Hej dziewczyny 😊 ja też w emocjach czekam na info od misi, na pewno jest wszystko dobrze i zaraz sie odezwie do swoich e-psiapsi 😀
Ja dzisiaj mam średni dzień, niby nic nie boli ale co zmienię pozycje to brzuch sie stawia, non stop jest twardy, ciężko funkcjonować, ostatnio co sobie nie zaplanuję to nie jestem w stanie ogarnąć, dobrze ze dni szybko mijają. Jeszcze maluch w brzuchu daje dokopać, chyba mu się nudzi
Wy tutaj o dentyście a ja za tydzień do ortodonty na kontrolę znowu będzie kilka dni cierpienia, jedzenie kremików.. I lodów 😁
Fajnie, że macie wizyty przed świętami, ja wizytuje od razu po 😊Leksa, Zosiek, Malinka2021 lubią tę wiadomość
-
Soleil wrote:Hej dziewczyny 😊 ja też w emocjach czekam na info od misi, na pewno jest wszystko dobrze i zaraz sie odezwie do swoich e-psiapsi 😀
Ja dzisiaj mam średni dzień, niby nic nie boli ale co zmienię pozycje to brzuch sie stawia, non stop jest twardy, ciężko funkcjonować, ostatnio co sobie nie zaplanuję to nie jestem w stanie ogarnąć, dobrze ze dni szybko mijają. Jeszcze maluch w brzuchu daje dokopać, chyba mu się nudzi
Wy tutaj o dentyście a ja za tydzień do ortodonty na kontrolę znowu będzie kilka dni cierpienia, jedzenie kremików.. I lodów 😁
Fajnie, że macie wizyty przed świętami, ja wizytuje od razu po 😊
Mam do Was pytanie z innej beczki- wspolzyjecie normalnie? Ja mam coraz bardziej obawy czy nic się nie stanie. Oczywiście jak mnie coś boli to mąż boki,że nic z tego,Ale dzisiaj już mnie goni jak wie,że mam lepszy dzieńA ja się boję i jak np bawi się piersiami,czy mnie jakieś skurcze nie wezmą i tak samo jeśli chodzi o spermy,żeby się szyjka nie skróciła. Nie wiem czy przesadzam czy faktycznie jest się czego obawiać 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2022, 17:42
Soleil lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian my z mężem teraz to już rzadko kiedy, ale dojdzie do zbliżenia to jest normalnie. Tyle, ze ciężko mi się z nim to robić, bo przez brzuszek co do seksu to czuje się nieatrakcyjna
5ylwian lubi tę wiadomość
Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️