Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana.ta mnie skurcz boli od dołu à nawet bym powiedziała piecze. I bardzo ciężko mi się ruszyć w trakcie. Im ciąża starsza tym skurcz dłuższy. Ale też zdarzaja sie mniej bolesne. No i w momencie skurczu tak się napina cały brzuch że mogę objąć główkę małego, aż ciśnie mnie w żebra
-
Malinka gratulacje 🙂 super że już jesteście w komplecie. Wojtuś duży chłopiec 🥰 Fajnie że masz już to za sobą. Dużo zdrówka dla Was ☺
Klara i Zosiek trzymam mocno kciuki ✊ żeby było wszystko w porządku i żebyście już za chwilę tuliły swoje Maluszki tak jak Malinka😉 Czekamy na wieści od Was 🙂
Teraz to już każdego dnia będziemy mogły się spodziewać nowo upieczonych mamusi 🥰
Ja dziś byłam na echo serca i Pani Doktor zrobiła pomiary Antosia i wyszło że waży 3396g, ciekawa jestem jaka będzie waga rzeczywista, bo ostatnio mój gin mówił że waży 3006g także ciekawe kto będzie miał rację 😁
Ana.Ta, Zosiek, Merci92, Leksa, Soleil, Megsi, Malinka2021 lubią tę wiadomość
-
Ana.Ta wrote:Soleil dzięki za opis. To okazuje sie że właśnie to czuję bardzoo często wieczorami...
A czy dzidziuś wtedy też jest aktywny? Chyba tak może być nie? 🙈
Kiedyś nie był, ale teraz mu się zdarza!!
Rusza się w trakcie skurczu skubaniutki.
Wcześniej moje skurcze trwały po 30 sekund ale teraz trzyma już ponad 1 minute 🙈 więc już coraz bliżej, ponoć te właściwe nawet 2 minuty trzymają? -
Soleil wrote:Kiedyś nie był, ale teraz mu się zdarza!!
Rusza się w trakcie skurczu skubaniutki.
Wcześniej moje skurcze trwały po 30 sekund ale teraz trzyma już ponad 1 minute 🙈 więc już coraz bliżej, ponoć te właściwe nawet 2 minuty trzymają?
Kurcze czyli jednak coś u Mnie się dzieje z tymi skurczami 😆 tylko mi właśnie ciężko nieraz uchwycić co jest czym, bo mała przy tym też często się rusza i boli też pęcherz🙈
Tak ponoć TE skurcze mogą tak trwac 😂Soleil lubi tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
nick nieaktualnyCześć Ciocie! Moja kruszynka Hania jest już na świecie. Jest śliczna i spokojniutka. Dostała 10/10. Ważyła 2560g. Po cesarce szybko dostałam ją do kangurowania i prawie 1,5 godziny się karmiłyśmy. Teraz koło północy będą mnie pionizować. Miałam trochę stresu z tym ktg. Pani Doktor powiedziała że nie ma co czekać dłużej. I dobrze, teraz jestem spokojna, że wszystko jest dobrze.
Zosiek, mocno trzymam za Ciebie kciuki i za Was wszystkie dziewczyny!
Merci92, Vende, Kasjanna, Soleil, Leksa, Motyl12, Ana.Ta, Megsi, Provitamina, 5ylwian, Iwonaa27, Malinka2021, Asiulka87, Misiaa, Zosiek lubią tę wiadomość
-
Klara_1985 wrote:Cześć Ciocie! Moja kruszynka Hania jest już na świecie. Jest śliczna i spokojniutka. Dostała 10/10. Ważyła 2560g. Po cesarce szybko dostałam ją do kangurowania i prawie 1,5 godziny się karmiłyśmy. Teraz koło północy będą mnie pionizować. Miałam trochę stresu z tym ktg. Pani Doktor powiedziała że nie ma co czekać dłużej. I dobrze, teraz jestem spokojna, że wszystko jest dobrze.
Zosiek, mocno trzymam za Ciebie kciuki i za Was wszystkie dziewczyny!
Super że jesteście po gratulacje 😍😍😍 odzywaj się w wolnej chwili 😘 -
nick nieaktualnyGratulacje Klara!
Jaka malusia! Ważne, że już razem 🥰
Zosiek trzymamy kciuki za ciebie!
Hortka z tymi wagami różnie jest i pomiarami.
Ja już nawet nie pytam sama z siebie, bo nie chce się stresować 😅 najważniejsze, żeby serduszko było okej.
Ja dzisiaj miałam dosyć mocne skurcze i ja nie wiem już z czym jechać do szpitala. Najlepiej by było jakby wody odeszły, ale faktycznie to się nie zdarza w każdym przypadku.
Fajnie, że teraz w każdym tyg ktoś będzie rodzic. Od czerwca to już będziemy pisać o tym jak bobasa sobie radzą 😁Leksa, Merci92, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Klara gratulacje ❤️ 🙂🙂🙂Starania od kwietnia 2020 roku
👫 OBOJE 35+
Prolaktyna: 23,34 ng/ml ✅
AMH: 1,48 (norma 35 l.- 39 l. : 0,147 - 7,49 ng/ml)
Testosteron wolny: 3,08 (0,10 - 6,30 pg/ml✅
Androstendion: 3,29 (0,30 - 3,30 ng/ml✅
Estradiol: 223,10 (21 - 312 pg/ml) ✅
TSH: 0,708 (0,350 - 4,940)✅
FT3: 4,15 pmol/l (2,63 - 5,70)
FT4: 1,02 ng/dl (0,70 - 1,48)
Anty TPO < 3,00 IU/ml (0,00 - 5,61)✅
DHEA-SO4: 281,60 ✅
FSH: 6,70 mIU/ml (3,03 - 8,08)
LH: 4,65 mIU/ml (1,80 - 11,78)
Drożność jajowodów ✅
Histeroskopia - sierpień 2021r. - OK
3 x IUI [IV, V, VI 2021r] - brak ciąży
Sierpień 2021r. IN VITRO
06.09.2021r. punkcja, pobrano 2 komórki, tylko jedna się zapłodniła - mąż: metoda selekcji plemników PICSI
09.09.2021r. transfer 8aa + Ebryoglue
11 dpt: Beta 467,87 / 13 dpt: Beta 953,59 / 15 dpt: Beta 1632,94 / 18 dpt: 3929,93
Pierwsze USG: 4 październik 21r.: 25 dpt - jest serduszko.