Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Leksa jak sytuacja?
My wczoraj mieliśmy problem małego uspać i powiem wam ze jak dawałam mu smoka żeby ciągał to zachowywal sie juz jak uzależniony 🙈🤣 a przez to (chyba) że wczoraj w dzien duzo spał to o 3 w nocy go na rozmowy i uśmieszki wzięło i tak fo 5tej rano. Akurat jak dziś budziki mieliśmy ustawione na 7 rano bo sto spraw do zalatwienia.
Dziewczyny dobrego dnia! U nas dzisiaj gorąco, może mi sie uda trochę nogi opalić, póki co zjaralam tylko dekolt na spacerzeLeksa, Merci92 lubią tę wiadomość
-
W nocy popłakiwała trochę, ale nie obudziła się. Czuwałam koło niej. Obudziła się z pół godz temu dopiero i temp jest już ok 😊 a co do kupy to mam nadzieje, ze u nas tez dziś się pojawi, bo już dwa dni nie robiła
Ana.Ta, Iwonaa27, Malinka2021, Soleil lubią tę wiadomość
Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️ -
Leksa u nas przez ten preparat na refluks (prawdopodobnie)- wlewke miodową muszę zrobić 😏 Inaczej mówiąc jest to lewatywa 😕 Boże jak w ta mała dupke mam cokolwiek włożyć 🤔 Ona nawet nie za bardzo płacze z tego powoduje że kupki nie robi więc może się przestawia na dłuższe trawienie i robienie tej kupy 🤷♀️ Już nie będę stosowała tego preparatu trudno i tak za dużo tej farmakologii daje się tym szkrabom. I najlepsze jest to że nie widzę rezultatów po żadnym z nich 🤦♀️ Tylko w wit. D wierzę 😃
Iwona Trzymam kciuki za dobrego ortopede i oby przepisał wam rehabilitację. Bo w moim mieście niestety poszłam do dwóch i każdy tylko szelki przepisywał podejrzewam że znali tylko stare metody leczenia. Laura już jest po dysplazji i w poniedziałek przychodzi do mnie fizjo. Trochę pewnie nastraszylam was tymi szelkami no ale może Laura je źle znosiła bo jest bardzo ruchliwym dzieckiem i nawet po zdjęciu szelek jest taka wygimnastykowana jakby nic nie nosiła, głowę podnosi, na boki się przekreca jak inne dzieci 🙃 No ale byłam zła jak je zdjelismy bo nagle stała się taka pogodna i grzeczna biedna chyba z 6 tygodni się męczyła 😕Iwonaa27 lubi tę wiadomość
-
Iwona I chciałam Ci też napisać żebyś nie myślała ze to Twoja wina. Zazwyczaj już w brzuchu robi się ta wada przez pechowe zle ulozenie dzieciątka lub jakieś uwarunkowania genetyczne 😘 Najczęściej dziewczynki to mają i często przy pierwszej ciąży bo jest mało miejsca w macicy. Będzie dobrze! 🙃
Iwonaa27, Soleil, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Merci :* Ja się tych szelek boję właśnie, szkoda by mi było małej w tym. Tak jak napewno Tobie było, ale fajnie ze juz jesteście po dysplazji. Super :*
Ja tylko mam nadzieję, że ten ortopeda będzie kompetentny, bo babka od usg kazała xzeroko pieluchować, a wszędzie czytam, że już się tak nie robi. -
Iwonaa, ja korzystam z thermobaby, nie mam porownania bo to jedyne jakie mam, ale o niebo lepsze niz jednorazowe. Zresztą duzego wyboru wielorazowych to nie ma.w kazdym razie są miekkie i wygodne, piore w pralce i nic sie z nimi nie dzieje.29.04 - moja kochana córeczka
-
Leksa dobrze, że małej już lepiej 😘 ja daję czopka z paracetamolem po szczepieniu, starszej też dawałam i lepiej znosiła.
Dziewczyny współczuję przebojów z tesciowymi. Ja znowu z moją mamą średnio się dogaduje, najlepiej na odległość i też nieraz myślę żebym nie była jak ona.😔
Obudziłam się z takim bólem głowy, że masakra.🤦Malinka2021, Leksa lubią tę wiadomość
Nasz mały cud 15.05.22 🥰 -
Kasjanna, no ja też mam dość jednorazowych. Chociaż z lovi są ok, to chyba zbankrutuje na tym... Więc już wolę przejść na wielorazowe i szukam wygodnych:)
Zosiek, moE głową przez ten upał Cie boli? Pilnujesz picia? Ja często zapominam i potem głową boli. -
Ja mam wkladki wielorazowe Milababy, ale też nie mam porównania z innymi. Chyba są ok. Raczej się nie przesuwają, ale nie mam dużego biustu więc wypełniają mi prawie cała miseczkę 😅PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Iwona staram się z tym piciem, wydaje mi się że kumulacja krzyków i płaczów w ciągu dnia wychodzi. Z ta dysplazją nie martw się wyjdziecie z tego 💪😘
Moja tak często wisi na piersi, że na dzień nie potrzebuje zakładać wkładek. Jak gdzieś wychodzę to jedynie zakładam. Bardzo Wam leci z piersi? Mi w nocy jak jest dłuższa przerwa jedynie.Nasz mały cud 15.05.22 🥰 -
U mnie leci, cały czas mam wkladki.
Zamówiłam smoczka Philips ultra Air 😊
Czy polecacie jakiś sklep internetowy z sukienkami? Szukam czegoś na wesele 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2022, 14:05
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Ja z wkladkami mam tak jak Asiulka..nosze ale za wiele nie kapie, tez mi sie teraz konczy opakowanie i moze rozwaze te wielorazowe jak widze ze ich uzywacie
Leksa mam nadzieje ze do jutra juz calkowicie wydobrzejecie i goraczka minie,obyLeksa lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."