Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlara, już ogarnęłam i podeslalam właśnie.
Nie mogę się doczekać. Ja mało znam apke Whatsapp, mam tam ledwo kilka kontaktów. Coś czego bardzo mi brakuje tu na forum to opcja wyszukiwania po haśle (albo ja nie wiem że coś takiego tu istnieje?). To by mega ułatwiło doczytanie sobie wątków, które już były poruszane.
Cześć Wam dziewczyny, które dołączyły😃 oby i Wam się łatwiej żyło z maluszkami dzięki wsparciu wirtualnych koleżanek.
Pozdrowionka 😚Leksa lubi tę wiadomość
-
Monja, na whatsapp chyba tez nie ma takiej opcji niestety.
Troche dzis przekombinowalam z drzemkami. Zobaczymy jak to wplynie na nocke. Jako ze mala wstala wczesnie i od razu rano mialysmy spacer, to wtedy tez miala pierwsza drzemke. Drugą o 11, obudzila sie jak zawsze po 40 min, a ja ja od razu dalam do cyca bo spodziewalam sie ze bedzie glodna, a ona padla i w sumie spala 2 h! A później zapomnialam ze nie miala 3 drzemki i tak ją przeciągam, zabawiam, az w koncu padla teraz...Monja lubi tę wiadomość
29.04 - moja kochana córeczka -
nick nieaktualnyKasjanna, może Nisia Cię dziś zaskoczy i pójdzie na noc grzecznie spać. Ja tam się tak cieszę że moja mała od niedawna zaczęła w ogóle spać w dzień, że nawet nie rozkminiam ilości drzemek, niech śpi na zdrowie, właśnie teraz drzemie przy cycu😃 a co noc przyniesie, hmm...niedługo się wyjaśni😅
No właśnie tak myślałam że też tej opcji nie będzie z wyszukiwaniem, ale nie korzystalam z żadnej grupowej na Whatsapp to tym bardziej nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapraszam na grupę WhatsApp . Już działa. Jak ktoś się jeszcze namyśli, to proszę o kontakt ze mną lub z Kasjanną. MamaRo czekam na Twój numer, to Cię dołączę.
Żegnamy się, trochę mi żal, 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2022, 19:21
-
nick nieaktualny
-
Motyl, ja też nie miałam tej aplikacji, ale nie żałuję że ściągnęłam! Ubaw po pachy 😆
Będzie nam miło jak dołączysz 😊Ana.Ta lubi tę wiadomość
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny