💙 MAJ 2023 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja jestem chyba na innej grupie 🙈😂 bo ja nic nie widzę takiego 🤷🏽♀️💁🏻♀️26.08 pozytywny test ciążowy 🍀 — 10dpo
30.08 Beta: 122,6 —13dpo
1.09 Beta: 314,1 — 15dpo
14.09 Pierwsza wizyta 🍀 jest dzidziuś z ❤️ 🥹
31.10 Badania I trymestru. 7,5 cm zdrowego szczęścia ❤️
💙Synek 💙
-
nick nieaktualnyAngie_33 wrote:To ja jestem chyba na innej grupie 🙈😂 bo ja nic nie widzę takiego 🤷🏽♀️💁🏻♀️
Ja tez mam detektor i czasami sprawdzam jak spi za długo,ale tak tego nie lubi ze zazwyczaj bardzo mocno mnie kopnie i od razu odkładam 😂Crochet, Angie_33, anekar92, Mvada lubią tę wiadomość
-
To mój rozbójnik jest bardzo aktywny 😃🙈 w nocy zawsze wstaje ze mna, w dzień wystarczy, że usiądę póki co nie straszy mamy
Crochet, anekar92 lubią tę wiadomość
26.08 pozytywny test ciążowy 🍀 — 10dpo
30.08 Beta: 122,6 —13dpo
1.09 Beta: 314,1 — 15dpo
14.09 Pierwsza wizyta 🍀 jest dzidziuś z ❤️ 🥹
31.10 Badania I trymestru. 7,5 cm zdrowego szczęścia ❤️
💙Synek 💙
-
Tamta grupa na fejsie to ma z 3.5k osób to i dlatego dzidzie tam się sypią 🙈 tam to z postami człowiek nie nadąża, ale spoko tez poczytać. Ja w zasadzie już tak funkcjonuje ze porobię coś maks 30 minut, zacznę robić jakieś jedzenie, sprzątać, cokolwiek i na chwilę się kładę na lewy boczek odpocząć i tak czytam i wertuję w tym telefonie 😄
Crochet lubi tę wiadomość
-
Crochet wrote:Ja znam wersję, że kobiecie w ciąży się nie odmawia, bo się będzie miało myszy w domu 😉
Jedna złapaliśmy, a na drugiej polegliśmy i gdzieś tupta pod podłogą 😆Crochet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd dzisiejszej nocy męczą mnie bóle jak na miesiączkę, kłucie w pochwie przy chodzeniu mi normalnie stawiają włosy na głowie 🤯🤯🤯 albo coś zaczyna się dziać albo organizm daje znać ze lepiej nie będzie już do rozwiązania samego 🤯 dziwne uczucie w podbrzuszu jakby się luzowalo wszystko. Nic z tych rzeczy nie występowało w pierwszej ciąży, wiec faktycznie co ciąża to inaczej na to wychodzi.
-
nick nieaktualnyNie nastawiam się na to ze coś się szybciej podzieję,ale albo te 9 lat temu byłam ignorantką 😂 albo nie miałam takich objawów. Albo po prostu jestem kobietą w kwiecie wieku i po prostu znam swoje ciało już bardzo dobrze, w końcu zorientowałam się ze jestem w ciąży bardzo szybko tez a w pierwszej dopiero w 7 tc 😂 a tu w 4😁
Mvada, kolejna rozpakowana laska majowa,doliczaj do swojego kajeciku 😁
Wesołych Świąt! Napisałabym żebyście rosły duże okrąglutkie ale może już wystarczy 😂 wiec życzę dużo spokoju, w rodzinnym gronie, ładujcie akumulatory. To nasze ostatnie święta w mniejszym składzie 🤗Mvada, Crochet lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj znajomym urodził się dzidzion, mieli termin 2 tygodnei szybciej od mojego, 6 rano się zaczęło, 7.40 już dziecko urodzone SN na świecie 🙈
Mój już w panice mowi do brzucha, dzidzion kiedy wychodzisz bo tata z tej niewiedzy się stresuje 🙈Crochet, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Mvada Super, że tak szybko akcja poszła.
Ja dziś zrobiłam spacerek 3 km, żeby rozruszać wszystko 😉. Niby ciężko nie było jednak brzuch troszkę ciąży...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2023, 15:16
Mvada, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCrochet ja gdybym nie robiła codziennie przynajmniej 5 km spaceru to bym rozniosła świat, myslalam ze mi to wyjdzie na to, ze może lekarz stwierdzi ze coś się powoli dzieje a tu nic, zobaczymy co powie 17 kwietnia na wizycie, czy szyjka chociaż miękka się robi 😂 czy dalej pół metra i twarda 😂 a im starsza ciąża tym
Specjalnie robie te spacery żwawsze do 150 tętna, ale ciężko ciężko 😂Crochet, Mvada lubią tę wiadomość