Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
Odpowiedz

🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱

Oceń ten wątek:
  • ami_ami Autorytet

Wysłany: 25 marca, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie dziewczyny na bym na krótki rękaw do szpitala się nie nastawiała, to noworodki i mają inne odczucie ciepła. Ja w sierpniu małego w body z długim rękawem ubierałam.

Agat99, IT_Girl, A_nulka lubią tę wiadomość

zi13flw1zpqm8v3r.png

27.12.2020 - II 🍀
    28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
    30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
    15.01.2021 💗
    08.2021 🩵

* 33 lata
    * 19.09 - II ☀️ Beta HCG 444,54
    * 22.09 - Beta HCG 1553,63
    * pierwszy cykl starań
    preg.png
  • Ania 93 Autorytet

Wysłany: 25 marca, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sporo krótkich rękawków. Fajnie to dział przy ubieraniu na cebulkę. Noworodek faktycznie inaczej odczuwa ciepło ale też nie ma co przesadzać. Jeśli w lecie będzie po 30 stopni to nie będziemy nakładać miliona warstw. Dziecka też nie należy przegrzewać. Jak to odczuwanie temperatury trochę się ustabilizuje to pewno się przydadzą. Ja polecam kocyki bambusowe. One zapewniają komfort termiczny maluchom.

Ja rodziłam co prawda we wrześniu ale było wtedy bardzo gorąco. Mały wyszedł w bodziaku na krótki rękaw i cienkim pajacyku . Doradzała nam wtedy położna ;)

Firest lubi tę wiadomość

-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
    - grudzień 2022 ⏸️
    - wrzesień 2023 Staś ♥️👶
    - październik 2024 starania o rodzeństwo
    -listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
    - grudzień 2024 ⏸️
    - luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
    - kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
    - maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna

25 .08 .2025 ⏸️
    30.08.2025 pozytywna beta
    2021 Nadczynność tarczycy
  • Natt99 Autorytet

Wysłany: 25 marca, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przygotowałam sobie trzy zestawy: body, pajacyk, skarpetki dodatkowe, czapeczka i rękawiczki w rozmiarach 50, 56 i 62 i takie same zestawy na wyjście ze szpitala. Mam dodatkowo rożek i kocyk, mam szpital 10 min od domu więc w razie co narzeczony mi podrzuci ciuszki - w szafie wszystko mu opisałam rozmiarami 😂 więc chyba się nie pogubi haha.
    Trafne spostrzeżenie z okryciem przy skóra do skóry Firest🫣 ja totalnie o tym zapomniałam 😅
    ami_ami ja się właśnie ułożenia małej boję najbardziej.. potrafię się obudzić i kopie mnie po żebrach (co już i tak jest dla mnie szokiem, bo w ogóle się tak nie obracała) a za 2h czuje ucisk, kładę się i panienka leży poprzecznie, bo po bokach widzę jak mi odstaje🙈 jestem ciekawa co ginekolog powie na to na wizycie, jednego na prywatnie mam 30 marca a drugi na NFZ 1 kwietnia, także jestem ciekawa czy ona fiknie przez te dwa dni już na tym etapie 😅
    Co do kłucia przy sercu to ja wczoraj miałam uczucie strasznej zadyszki i ciężkości na klatce piersiowej. Ja zawsze byłam niskocisnieniowiec, w ciąży to w ogóle hardcore bo potrafiłam mieć 90/60 puls 65 🙈 no i dzisiaj chcę się w ciśnieniomierz zaopatrzyć, bo w domu nie mam i się tym stresuje. Choć może to być też kwestia ułożenia małej i ściśniętej przepony.
    Dzisiaj mam trochę więcej energii to szykuje bitki ze schabu na czas połogu 😁

Firest lubi tę wiadomość

05.09. Pozytywny test 👶🏼
    16.09. Pęcherzyk ciążowy
    30.09. Zarodek 🥹❤️
    06.10. 19mm crl
    14.10. 2,25 cm crl
    31.10. 5,7 cm crl - I prenatalne ❤️
    12.11. 7,12 cm crl 🥰 II trymestr
    15.12. Będę mamą dziewczynki 🥹👧🏼
    30.12. - II prenatalne - 345 gram zdrowej córci 🩷
    7.01. - 411 gram 🥰
    02.02. - 806 gram 👧🏼
    25.02. - 1260 gram 🫶🏼
    03.03. - III prenatalne - 1504 gram zdrowej dziewczynki 🩷
    09.03. - 1609 gram 🌷
    30.03. - 2135 gram 🐭🩷
    22.04. - 2778 gram 🦄
    preg.png
  • dracaena Autorytet

Wysłany: 25 marca, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ami_ami wrote:
    Ogólnie dziewczyny na bym na krótki rękaw do szpitala się nie nastawiała, to noworodki i mają inne odczucie ciepła. Ja w sierpniu małego w body z długim rękawem ubierałam.

No ale pierwsza dobę się regulują tak naprawdę. Przegrzewanie tez niedobrze, u mnie w szpitalu juz byly mega przeczulone polozne na to (jak dziecko przy cycu, przy mamie to kazaly absolutnie odkrywac z kocykow, itp.). W szpitalu dają u mnie tylko kaftanik + pielucha + kocyk do uzywania w zależności od potrzeb.
    U nas od momentu powrotu do domu w maju nie użyłam body na długi rękaw, a polozna "no w koncu rodzice, ktorzy nie przegrzewaja". xD Mielismy upalny maj, to fakt. Ciekawe jak w tym roku, bo sie nie zapowiada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 13:03

Firest lubi tę wiadomość

👩 33 / 🧔32
    ❌ PCOS, cykle i owulacje nieregularne bez leków; Hashimoto - delikatna postać, pod kontrolą

Wanda ❤️ - 26.05.2023, 3620g, 55cm ❤️ 41+3

age.png

preg.png
  • Piwonia37 Ekspertka

Wysłany: 25 marca, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IT_Girl wrote:
    Najważniejsze to się właśnie nie stresować bo to też potrafi wpływać na cukier 😉. I tak zapotrzebowanie zazwyczaj spada przed porodem ale też nie każdy spadek oznacza, że to już. Dużo zależy od tego co danego dnia się zje, ile ruchu itp. Przykładowo miałam niedawno dni, że jadłam więcej, mniej się ruszałam i automatycznie tej insuliny szło więcej. Teraz znowu mam dni, że idzie jej mniej. Ale przepływy ok i bobas też także póki co nic porodu nie zwiastuje 😉 Trzeba po prostu obserwować i jak coś Cię będzie martwić to najlepiej skontaktować się z lekarzem.
    Niestety przy cukrzycy wszystko jest trochę mniej przewidywalne 😅

Co do ubranek to u mnie też tylko na wyjście potrzeba, resztę zapewnia szpital. Ja kaftanikow nie mam w ogóle 😅, więc może w kilka się zaopatrzę.

Ja największy problem z cukrem miałam w nocy i naczczo, najpierw musiałam co drugi dzień zwiększać insulinę o 2 jednostki bo nie mogłam zbić a dziś na noc już drugi raz będę musiała zmniejszyć bo w nocy spada mi poniżej 70 a naczczo jest ledwo powyżej 70 🤷🏼‍♀️

A co do wyprawki do szpitala to sprawdzałam na stronie i jest tylko napisane, żeby zaopatrzyć się w pampersy, chusteczki i krem do pupy, ubranka zapewnia szpital ale można mieć swoje według uznania i to tyle 😄. Ale wiem, że teraz jest tak, że dzieci kąpane są tylko na życzenie matki i chyba po kąpieli nie stosują żadnych kosmetyków a kiedyś było inaczej, przychodziły kazały szykować dzieci do kąpieli, później wysmarowaly, ubierały i po wszystkim 🙂

• dracaena Autorytet

Wysłany: 25 marca, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogółem u nas tylko dla dziecka chusteczki nawilzane szpital oczekuje. Ja wezmę jakies pieluchy tetrowe wlasnie ze względu na ulewanie (choc u mnie szpital tez mial) i dodatkowe kaftaniki bo wiem, ze czasem akurat utkna w praniu te szpitalnej i trzeba poczekać aż przyniosą, albo mozna miec po prostu swoje pod ręką, żeby nie isc do położnych. 😆
    Zadnych kremów do pupy itp., nie biorę, nie są potrzebne w tych pierwszych dobach wg mnie.
    Kapiel dopiero w domu, z pierwszą tez tak zrobiłam.

Na kangurowanie nic nie mialam, ale maz dostal kocyk szpitalny i tu pewnie tez tak bedzie. 😅 Teraz tez nie zabieram - skoro nie chcą, tj. że dają. Im mniej rzeczy skolonizuję szpitalnymi zarazkami tym lepiej. 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 13:23

Lavariavel lubi tę wiadomość

👩 33 / 🧔32
    ❌ PCOS, cykle i owulacje nieregularne bez leków; Hashimoto - delikatna postać, pod kontrolą

age.png

preg.png
  • Acmvj Autorytet

Wysłany: 25 marca, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piwonia37 wrote:
    Ja największy problem z cukrem miałam w nocy i naczczo, najpierw musiałam co drugi dzień zwiększać insulinę o 2 jednostki bo nie mogłam zbić a dziś na noc już drugi raz będę musiała zmniejszyć bo w nocy spada mi poniżej 70 a naczczo jest ledwo powyżej 70 🤷🏼‍♀️

A co do wyprawki do szpitala to sprawdzałam na stronie i jest tylko napisane, żeby zaopatrzyć się w pampersy, chusteczki i krem do pupy, ubranka zapewnia szpital ale można mieć swoje według uznania i to tyle 😄. Ale wiem, że teraz jest tak, że dzieci kąpane są tylko na życzenie matki i chyba po kąpieli nie stosują żadnych kosmetyków a kiedyś było inaczej, przychodziły kazały szykować dzieci do kąpieli, później wysmarowaly, ubierały i po wszystkim 🙂

Ja też potrzebuję tylko pampersy, chusteczki i krem do pupy dla dziecka plus ubranka na wyjście. Biorę jedynie pieluszki muslinowe dodatkowe, ale to po to, żeby mieć przy karmieniu. Chociaż pewnie będą dostępne, skoro ich nie wymagają.

Ja pierwsza kąpiel będę robiła w domu razem ze swoją położną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 13:54

Piwonia37, dracaena lubią tę wiadomość

👩'94 :
    -AMH 3,5
    -adenomioza
    -3x histeroskopia: leczenie stanu zapalnego endometrium, korekta blizny po cc, usuwanie mikropolipowatości

2020- początek starań
    2021- początek starań z pomocą medyczną
    2023- nasz Aniołek żył jeden dzień 💔
    2024- powrót do starań z pomocą medyczną 👩‍⚕️
    03.2025- AIH ❌
    04.2025- kwalifikacja do IVF:
    Stymulacja: Rekovelle 12j+ Menopur 75j +Orgalutran-> 2x Zivafert+ 2x Gonapeptyl Daily
    04.2025- Punkcja-> Pobrano 17 🥚-> 9 MII-> Zapłodnieniu poddano 6 komórek, wszystkie udało się zapłodnić - mamy 4 ❄️
    05.2025- 3 histeroskopia-> znowu stan zapalny-> antybiotyki
    16.06.2025, 14.07.2025- Diphereline-> 26.07.2025 start estrofemu
    14.08.2025 FET 5BA
    5DPT BETA : 31->7DPT BETA : 114->9DPT BETA : 232->11DPT BETA: 473
    05.09.2025-> mamy mrugające serduszko ❤️

preg.png
  • Natt99 Autorytet

Wysłany: 25 marca, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj kolejny bobas na kwietniowych mamach się urodził 🥰

05.09. Pozytywny test 👶🏼
    16.09. Pęcherzyk ciążowy
    30.09. Zarodek 🥹❤️
    06.10. 19mm crl
    14.10. 2,25 cm crl
    31.10. 5,7 cm crl - I prenatalne ❤️
    12.11. 7,12 cm crl 🥰 II trymestr
    15.12. Będę mamą dziewczynki 🥹👧🏼
    30.12. - II prenatalne - 345 gram zdrowej córci 🩷
    7.01. - 411 gram 🥰
    02.02. - 806 gram 👧🏼
    25.02. - 1260 gram 🫶🏼
    03.03. - III prenatalne - 1504 gram zdrowej dziewczynki 🩷
    09.03. - 1609 gram 🌷
    30.03. - 2135 gram 🐭🩷
    22.04. - 2778 gram 🦄
    preg.png
  • Firest Autorytet

Wysłany: 25 marca, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ami_ami wrote:
    Nie no, chodzi o body na krótki rękaw pod pajacyk lub pod kaftanik, a nie że leżenie noworodka w samym body z krótkim rękawem.
    Długi rękaw wydaje mi się zbędny pod pajacykiem, na tym oddziale położniczym jest baardzo ciepło z tego co pamiętam ze spacerów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 17:30

👩 35
    Diagnoza: niepłodność żeńska
    ❌ oba jajowody niedrożne
    ➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie
    ~~~~~~~~~~~~
    👨 37
    Diagnoza: niepłodność męska
    ❌ teratozoospermia (0%) i fragmentacja DNA (39%)
    ➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
    ~~~~~~~~~~~~
    08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷
    preg.png
  • Firest Autorytet

Wysłany: 25 marca, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym okryciem bezpośrednio po porodzie przy kontakcie skóra do skóry - zajrzałam dziś do pepco i finalnie wzięłam do tego celu ręczniczek taki jak do kąpieli malucha. Jest bawełniany, lekki i miły w dotyku, a jak złoży się go w pół to raczej dzidziuś się nie wychłodzi pod dwiema warstwami. Tylko 15 zł, więc nawet nie szkoda go do zadań specjalnych czy ew. zmarnowania (gdyby był zaraz cały w mazi/krwi/ulanych wodach płodowych itp. ☺️)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 17:32

Natt99, A_nulka lubią tę wiadomość

👩 35
    ❌ oba jajowody niedrożne
    ~~~~~~~~~~~~
    👨 37
    ~~~~~~~~~~~~
    preg.png
  • Agat99 Autorytet

Wysłany: 25 marca, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt99 wrote:
    Wczoraj kolejny bobas na kwietniowych mamach się urodził 🥰

Mamy ostatnie dni marca więc już dużo ciąż kwietniowych donoszonych, nasz wątek za miesiąc na pewno też się wzbogaci już o maluszki ❤️ ale ja się umawiam z synkiem dopiero na maj 😜

Obejrzałam dziś dla porównania poród LilMasti i jednak u Andziaks mniej widać bólu, a obie miały znieczulenie I świetną opiekę i byly dobrze przygotowane. I dla mnie fotograf przy porodzie to już trochę za dużo..

Lavariavel lubi tę wiadomość

01.2025 13tc 💙👼 💔

14.09.2025 ⏸️🍀
    07.10.2025 mamy ❤️ crl 1.4
    07.11 prenatalne crl 6.5
    16.12 bobas 250g 💙
    03.01 połówkowe, synek 400g 💙
    20.01 bobas 700g 💙
    17.02 bobas 1320g 💙
    11.03 prenatalne 1648g 💙
    31.03 bobas 2600g 💙
    14.04 bobas 2900g 💙

preg.png
  • dracaena Autorytet

Wysłany: 25 marca, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ogole najchętniej po 7.05, jak wejdzie nowy standard opieki okołoporodowej. 🙃 Tam w ogóle wedle teorii powinni zapewnić kontakt skóra do skóry także w porodzie zabiegowym, w tym cięciu cesarskim, jeśli stan mamy i dziecka na to pozwala. 🙃 Ale domyślam się, że szpitale będą się migać (łatwo znaleźć powód do "stan nie pozwalał"), bo polityka szpitala albo coś.
    No ale z historią przenoszenia nie nastawiam się na nic wcześniej. 😂
    Pamiętam, ze wtedy juz mialam torbę spakowaną przed świętami (były 9.04 wiec niewiele pozniej), a tu tymczasem nawet wszystkiego do torby nie mam, ale zamawiam, bo chcę sie wyrobić przed wyjazdem do teściów na te parę dni, bo potem nie wiadomo, dokąd zamawiać, a po świętach to moze juz warto miec te torbę uszykowana. Moj maz to ogarniety chlop, ale dowiezienie 80% rzeczy na przykład (jakbym nie miała torby, a jednak coś by się wydarzyło) mogłoby go przerosnąć. 🤣

👩 33 / 🧔32

age.png

preg.png
  • Acmvj Autorytet

Wysłany: 25 marca, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agat99 wrote:
    Mamy ostatnie dni marca więc już dużo ciąż kwietniowych donoszonych, nasz wątek za miesiąc na pewno też się wzbogaci już o maluszki ❤️ ale ja się umawiam z synkiem dopiero na maj 😜

Obejrzałam dziś dla porównania poród LilMasti i jednak u Andziaks mniej widać bólu, a obie miały znieczulenie I świetną opiekę i byly dobrze przygotowane. I dla mnie fotograf przy porodzie to już trochę za dużo..

Ustawiam się w kolejce, najpóźniej za 25 dni też już będę rozpakowana. 🤣

Ja mam nadzieję, że uda się zrobić zdjęcie z pierwszego kontaktu, ale zobaczymy jak to będzie.

Lavariavel, A_nulka lubią tę wiadomość

👩'94 :
    -AMH 3,5
    -adenomioza
    -3x histeroskopia: leczenie stanu zapalnego endometrium, korekta blizny po cc, usuwanie mikropolipowatości

2020- początek starań
    03.2025- AIH ❌
    Stymulacja: Rekovelle 12j+ Menopur 75j +Orgalutran-> 2x Zivafert+ 2x Gonapeptyl Daily
    04.2025- Punkcja-> Pobrano 17 🥚-> 9 MII-> Zapłodnieniu poddano 6 komórek, wszystkie udało się zapłodnić - mamy 4 ❄️
    14.08.2025 FET 5BA

preg.png
  • Firest Autorytet

Wysłany: 25 marca, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dracaena wrote:
    No ale pierwsza dobę się regulują tak naprawdę. Przegrzewanie tez niedobrze, u mnie w szpitalu juz byly mega przeczulone polozne na to (jak dziecko przy cycu, przy mamie to kazaly absolutnie odkrywac z kocykow, itp.). W szpitalu dają u mnie tylko kaftanik + pielucha + kocyk do uzywania w zależności od potrzeb.
    U nas od momentu powrotu do domu w maju nie użyłam body na długi rękaw, a polozna "no w koncu rodzice, ktorzy nie przegrzewaja". xD Mielismy upalny maj, to fakt. Ciekawe jak w tym roku, bo sie nie zapowiada.
    Dokładnie. Też wszędzie słyszę przestrzeganie przed przegrzewaniem. Czy to na kursie z zaufaj położnej podkreślały to w kilku filmikach, czy to w szkole rodzenia, czy to moja położna środowiskowa, czy to na spacerach po porodówkach. Ba, nawet Ci ratownicy z bezpiecznego malucha o tym wspominali.
    Ja sama zdziwiona byłam, bo u nas od lat w rodzinach jak dziecko jest to zawsze mam widok, że ono całe opatulone, wewnątrz gorąco i jest rzadko wietrzone, żeby tylko nie przewiało itp. A wg aktualnych wytycznych temp. pomieszczenia dla noworodka powinna być 21 stopni (no oprócz pierwszej doby po narodzinach). Mi to wciąż takie dziwne się wydaje, bo ja sama lubie 23 stopnie🙈 Ale teraz powoli się hartujemy na niższe temp w mieszkaniu☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 17:36

dracaena lubi tę wiadomość

👩 35
    ❌ oba jajowody niedrożne
    ~~~~~~~~~~~~
    👨 37
    ~~~~~~~~~~~~
    preg.png
  • ami_ami Autorytet

Wysłany: 25 marca, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ten neoparin... Na pewno nie wbije się do dziecka? 😆

zi13flw1zpqm8v3r.png

27.12.2020 - II 🍀
    15.01.2021 💗
    08.2021 🩵

* 33 lata
    * pierwszy cykl starań
    preg.png
  • IT_Girl Autorytet

Wysłany: 25 marca, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała dotrwać do 4 maja, a potem niech się dzieje co chce 😆 Jakoś tak się nastawiłam na majowego malucha, więc kwiecień mnie nie przekonuje, sama majówka też nie, bo mam wrażenie, że będzie mniej personelu w szpitalu. A 4 maj to będę akurat 38+1 więc idealnie haha

Agat99, Natt99 lubią tę wiadomość

👩🏼34 🧑🏼37 🐱🐱

6/25 - rozpoczęcie starań
    5/26 - czekamy na Ciebie🩵

preg.png
  • Acmvj Autorytet

Wysłany: 25 marca, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ami_ami wrote:

Na milion procent. Robię codziennie. Miałam amniopunkcję w poprzedniej ciąży to uwierz mi, że igła nieporównywalnej długości 😁 tylko ja heparynę biorę rano, na wieczór mam acard.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 17:45

ami_ami lubi tę wiadomość

👩'94 :
    -AMH 3,5
    -adenomioza

2020- początek starań
    03.2025- AIH ❌
    14.08.2025 FET 5BA

preg.png
  • Kassialka Autorytet

Wysłany: 25 marca, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ami_ami wrote:

Biore od początku ciazy, robi mi mąż. Ostatnio jak robi to ona sie wypina albo kopie w tym miejscu a chłop zawał 😂 nic sie nie stanie ;)

ami_ami lubi tę wiadomość

06.2024 💔👼 👼 6t
    08.2025 💔 biochem
    5.09.2025⏸️
    6.09 beta 276, pr 40
    8.09 beta 778,9 pr 37,8
    9.09 jest pęcherzyk
    23.09 mamy ❤️
    30.10 prenatalne 5,95cm
    18.12 II prenatalne - zdrowa dziewczynka 🩷
    3.02 1026g 🩷
    24.02 1570g 🩷
    31.03 2736g 🩷
    Luteina, polocard, neoparin / do 36tyg

preg.png
  • Kassialka Autorytet

Wysłany: 25 marca, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IT_Girl wrote:
    Ja bym chciała dotrwać do 4 maja, a potem niech się dzieje co chce 😆 Jakoś tak się nastawiłam na majowego malucha, więc kwiecień mnie nie przekonuje, sama majówka też nie, bo mam wrażenie, że będzie mniej personelu w szpitalu. A 4 maj to będę akurat 38+1 więc idealnie haha

Mam to samo, też chce maj ale majówka może być kiepskim terminem, taki 4-5 maja byłoby super 😅

IT_Girl lubi tę wiadomość

06.2024 💔👼 👼 6t
    08.2025 💔 biochem
    5.09.2025⏸️
    6.09 beta 276, pr 40
    8.09 beta 778,9 pr 37,8
    9.09 jest pęcherzyk
    23.09 mamy ❤️
    30.10 prenatalne 5,95cm
    18.12 II prenatalne - zdrowa dziewczynka 🩷
    3.02 1026g 🩷
    24.02 1570g 🩷
    31.03 2736g 🩷
    Luteina, polocard, neoparin / do 36tyg

preg.png
  • ami_ami Autorytet

Wysłany: 25 marca, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tak właśnie jak tu załapać skórę jak to taka rozciagnięta. I tak właśnie czuję ja czasem pod skórą i myślę czy to bezpieczne. ☺️😆

A_nulka lubi tę wiadomość

zi13flw1zpqm8v3r.png

27.12.2020 - II 🍀
    15.01.2021 💗
    08.2021 🩵

* 33 lata
    * pierwszy cykl starań
    preg.png
‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ