X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
Odpowiedz

🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱

Oceń ten wątek:
  • dracaena Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavariavel, biore Euthyrox. Moja endokrynolog nie umiała wystawić darmowej recepty, ale gin tak. 🤣 I w pierwszej ciazy to samo, nawet pod koniec mi wystawił więcej żeby mi zostało. 🙃

Nie kupuje monitora oddechu. Kupiłabym tylko przy wskazaniach (wcześniak, problemy oddechowe po porodzie, itp.).

Natt99 lubi tę wiadomość

👩 33 / 🧔32
    ❌ PCOS, cykle i owulacje nieregularne bez leków; Hashimoto - delikatna postać, pod kontrolą

Wanda ❤️ - 26.05.2023, 3620g, 55cm ❤️ 41+3

age.png

preg.png
  • Nicole123 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy synku nie kupowałam monitora oddechu i teraz też nie planuje . Ale przyznam że kilka pierwszych nocy patrzyłam czy syn na pewno oddycha w nocy . W sumie nawet teraz czasem zdarzy mi się kontrolować czy na pewno oddycha 😛

🙋‍♀️29
    PCOS
    Długie cykle, owulacyjne
    Hormony w normie
    Jajowody drożne
    🙋🏼‍♂️30
    Badanie nasienia
    06.2022 morfologia 0%
    08.2022 morfologia 6%

02.2022 5tyg 💔
    11.2022 5tyg 💔
    11.2023 start invitro ❤️
    Punkcja ➡️33🥚➡️❄️❄️❄️❄️
    25.01.2024 transfer 4.1.2🤞
    10.2024 Nasz wyczekany maluch 💙
    08.2025 Naturalny cud ❤️

age.png
    preg.png
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również nie kupujemy monitora oddechu.

2019 🩷🎀

Starania o drugie od 12.2023

Idziemy po Ciebie...💙👣

preg.png
  • KurtynaMileczenia Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy monitor oddechu, bo mąż chciał. Jak ma to zapewnić komfort psychiczny to czemu nie ;)

preg.png
  • aleo_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy monitor z babysense, kupiliśmy dla starszaka i zostanie dla małej. Ja byłam spokojniejsza te początkowe miesiące, a mężowi w sumie było obojętne :D

age.png
    preg.png

Starania od 2020
    Hormony ok, endometrioza I stopnia, IO, kariotypy ok, kir BX, On - ok
    10.2021 I IVF, krótki protokół pobrano 5 komórek, 4 się zapłodniły, 3 zarodki
    10.2021 ET - beta 0;
    01.2022 FET - beta 0;
    03.2022 FET - beta 0;
    07.2022 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny, endometrioza I stopnia, stan zapalny endometrium
    10.2022 II IVF, długi protokół: pobrano 4 komórki, 3 się zapłodniły, brak zarodków
    12.2022 zmiana lekarza, przygotowania do III IVF
    02.2023 naturals 🙀❤️
‹‹ 95 96 97 98 99
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ